او با تاکید بر ناشناس بودن نام اولین دریافت کننده گفت: این آزمایش به صورت غیر علنی انجام خواهد شد.
طبق اظهارات این مقام ارشد، آزمایش مورد نظر بر روی ۴۵ جوان سالم و داوطلب با دوزهای مختلف انجام خواهد شد تا صرفا بررسی شود که واکسنها عوارض جانبی نگران کنندهای ندارند و زمینه برای انجام آزمایشهای بزرگتر فراهم شود.
گفته میشود در صورت موفقیت آمیزبودن، این آزمایش قرار است روی دهها داوطلب در دانشگاه پنسیلوانیا و یک مرکز در کانزاس و پس از آن یک مطالعه مشابه در چین و کره جنوبی صورت بگیرد.
مدیر موسسه ملی آلرژی و بیماریهای عفونی NIH در این باره گفت: حتی اگر آزمایشها موفقیت آمیز باشد، یک سال تا یک سال و نیم زمان خواهد برد تا نمونه مورد اطمینان آن وارد بازار شود.
امروزه هیچ درمان ثابت شدهای وجود ندارد. در چین دانشمندان در حال آزمایش ترکیبی از داروهای اچ آی وی در برابر کروناویروس جدید و همچنین یک داروی تجربی به نام Remdesivir هستند که در حال توسعه برای مبارزه با ابولا بود. در ایالات متحده آمریکا، مرکز پزشکی دانشگاه نبراسکا همچنین آزمایش برخی از مواد تجربی را در تعدادی از بیماران آمریکایی انجام داد که پس از خروج از یک کشتی دریایی در ژاپن ابتلای آنها تایید شده بود.
برای اکثر افراد کرونا ویروس جدید فقط علائم خفیف یا متوسط مانند تب و سرفه ایجاد میکند. برای برخی، به ویژه افراد مسن و افراد دارای بیماریهای زمینهای میتواند باعث بیماری شدیدتری از جمله ذات الریه شود.
اکثریت قریب به اتفاق مردم بهبود مییابند. براساس اعلام سازمان جهانی بهداشت، افراد مبتلا به بیماری خفیف در طی دو هفته بهبود مییابند، در حالی که مبتلایان به بیماری شدیدتر ممکن است برای بهبودی سه تا شش هفته تحت درمان باشند