🌐 پایگاه خبری بوعلی 🌐

بِسۡمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحۡمَٰنِ ٱلرَّحِیمِ

ابزار وبمستر

ابزار وبمستر

🌐 پایگاه خبری بوعلی 🌐

نٓۚ وَٱلۡقَلَمِ وَمَا یَسۡطُرُونَ
متولد 1996 در MIS ، خبرنگار و روزنامه نگار
شناسه الکترونیکی ثبت ملی محتوای دیجیتال( کد شامد): 1-1-765329-64-0-1
در جنگ سخت، جسمها به خاک و خون کشیده میشوند و روح ها پرواز میکنند و میروند به بهشت؛ اما در جنگ نرم، اگر خدای نکرده دشمن غلبه بکند، جسمها پروار میشوند و سالم میمانند، و روح‌ ها میروند به قعر جهنم؛ فرقش این است؛ لذا این خیلی خطرناک‌تر است.
نوشتن، یک عمل هنرى است ؛زیادتر نگویید از آنچه که هست، از آنچه که باید و شاید. منصف باشیم؛ عادل باشیم. این‏ها آن وظایف ماست

🌻🌹🌹🌻🌹🌹🌻🌹🌹🌻🌹🌹🌻

💮بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ💮

اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْ‌سِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾
لَا إِکْرَ‌اهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ‌ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾
اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ‌ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُ‌وا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ‌ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ‌ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ ﴿٢٥٧﴾

🌹🌻🌻🌹🌻🌻🌹🌻🌻🌹🌻🌻🌹

بایگانی
نویسندگان
آخرین نظرات
  • ۱۳ مرداد ۰۳، ۰۴:۰۸ - Mohsen Tohidi
    👌🌷
logo-samandehi پایگاه اطلاع‌رسانی دکتر سعید جلیلی

۴۱ مطلب در شهریور ۱۳۹۸ ثبت شده است

۵ کار ساده‌ای که ملکه انگلستان هرگز انجام نداده است
ملکه‌ نود و سه ساله‌ انگلیس که طولانی‌ترین دوره‌ سلطنت در تاریخ این کشور را داشته، کار‌های عادی‌ و ساده‌ای را هرگز در زندگی‌اش تجربه نکرده است ملکه‌ انگلیس تا به حال با دوازده رئیس جمهور آمریکا ملاقات ، بار‌ها به دور دنیا سفر کرده و به خاطر مقام سلطنتی اش از بهترین امکانات و خاص‌ترین مزایا برخوردار بوده، با این حال، کار‌های ساده و عادی‌ هست که هرگز در زندگی اش آن‌ها را انجام نداده است. در ادامه با این موارد آشنا خواهیم شد.

۱- هرگز رأی نداده است

از نظر قانونی، ملکه اجازه‌ رأی دادن دارد. اما طبق پروتکل دربار بریتانیا، ملکه الیزابت دوم باید در مسائل سیاسی بی طرف باقی بماند و «نمی تواند رأی دهد یا در انتخابات شرکت کند». گرچه این قوانین در مورد دیگر اعضای خاندان سلطنتی آنقدر‌ها سختگیرانه نیست. یکی از سخنگو‌های کاخ باکینگهام یک بار در مصاحبه‌ای با وبسایت Newsweek اظهار کرد که افراد «نزدیک به ملکه» در خاندان سلطنتی «طبق عرف» از حق خود برای رأی دادن استفاده نمی‌کنند که این مسأله شامل پرنس چارلز، پسران او و دیگر افراد خاندان می‌شود، یعنی به احتمال زیاد ملکه الیزابت دوم حتی زمانی که هنوز به سلطنت نرسیده و یک پرنسس بود هم هرگز در هیچ انتخاباتی رأی نداده بود.

۲- هرگز به مدرسه نرفته

ملکه الیزابت دوم گرچه هرگز در یک کلاس درس واقعی حضور نداشته، اما تحصیلات بالایی دارد. او و خواهرش، پرنسس مارگارت، به طور خصوصی توسط بهترین معلم‌های سرخانه‌ای در بریتانیا آموزش دیدند که خاندان سلطنتی قادر به استخدام شان بودند. الیزابت دوم حتی درس تاریخ مشروطیت و حقوق خوانده تا خود را برای نقش ملکه که در آینده برعهده اش گذاشته می‌شد آماده کند.

۳- هرگز حسابی در شبکه‌های اجتماعی نداشته

بیشتر اعضای خاندان سلطنتی بریتانیا حساب شخصی‌ای در شبکه‌های اجتماعی دارند (جز پرنس اندرو، پسر ملکه و دخترش پرنسس اوژنی که حساب شخصی خودشان را در اینستاگرام دارند). اما ممکن است دلیل آن این باشد که کاخ کنزیگتون یک حساب کاربری در توئیتر دارد که اخبار و تصاویر مربوط به آن‌ها را منتشر می‌کند.

۴- هرگز امتحان رانندگی نداده

از آنجایی که در بریتانیا گواهینامه‌های رانندگی به نام ملکه صادر می‌شوند، او می‌تواند در هر زمان و مکانی که مایل باشد بدون داشتن گواهینامه رانندگی کند. ملکه حتی زمانی که به سلطنت نرسیده و پرنسس بود هم نیازی به گذراندن امتحان رانندگی نداشت، چون اعضای خاندان سلطنتی با راننده‌ی مخصوص خود از جایی به جایی دیگر برده می‌شوند. با این حال، الیزابت دوم در جریان جنگ جهانی دوم رانندگی را یاد گرفت. او در دوران جنگ راننده‌ی کامیون کمک‌های اولیه بود. مقام سلطنتی ملکه امکان گرفتن امتحان رانندگی را هم از او سلب می‌کند.

۵- هرگز یک کار تمام وقت نداشته

ملکه بریتانیا هرگز در زندگی اش مجبور نبوده یک شغل تمام وقت داشته باشد. گرچه ملکه بودن خود یک شغل شبانه روی محسوب می‌شود، اما شکی نیست که مزایای این شغل ارزشش را داشته. طبق تخمین‌های وبسایت فوربس در سال ۲۰۱۶، ثروت خالص الیزابت دوم حدود ۵۳۰ میلیون دلار است.

منبع: روزیاتو
Correspondent: Ali Bagheri Kakash
جلیل محبی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر با انتشار پستی در صفحه توییترش از جلسه خود با نمایندگان کارگران هپکو اراک خبر داد. او آنچه را که بر سر این کارخانه آمده است، علاوه بر فساد خیانت دانست.

محبی در توییتر خود نوشت:

«‏امروز با نمایندگان کارگران ‎هپکو جلسه داشتم. در کنار همه فسادها یک فساد، فساد نبود. خیانت بود: بعد از خصوصی سازی یک شرکت که به عنوان عضو هیئت مدیره منصوب شده شرکت واردکننده ماشین آلات است.

حال شما حدس بزنید که رییس هیئت مدیره چه کسی بوده است؟»



گفتنی است؛ چند روز پیش کارگران شرکت هپکو اراک در اعتراض به محقق نشدن وعده مسئولان، در مقابل این شرکت دست به تجمع زدند و با درخواست نیروهای انتظامی به اعتراض خود پایان دادند. کارگران این شرکت در اعتراض به عدم رسیدگی مسئولان به خواسته‌های به حقشان در مسیر راه آهن شمال به جنوب تجمع کرده و خواستار تعیین سهامدار جدید برای هپکو شدند. خواسته کارگران تغییر سهامدار عمده شرکت و واگذاری آن به فرد اهلیت داری است که بتواند فارغ از نگاه‌های تجاری رونق را به هپکو بازگردانند
Correspondent: Ali Bagheri Kakash
#هپکو_تنها_نیست/ اعلام حمایت کاربران از کارگران هپکو اراک
جمعی از فعالان فضای مجازی با هشتگ #هپکو_تنها_نیست ضمن حمایت از کارگرانی که حقوق آنان تضییع شده است، از مسئولان خواستند تا هرچه سریع‌تر به خواسته آن‌ها رسیدگی کنند.
#هپکو_تنها_نیست/ اعلام حمایت کاربران از کارگران هپکو اراک
چند روزی است که اعتراضات کارگران شرکت هپکو اراک در شبکه‌های اجتماعی خبرساز شده است. کارگران این شرکت در هفته‌ای که گذشت برای احقاق حقوق پایمال شده خود دست به اعتراض زدند. آنان در مقابل این شرکت دست به تجمع زدند و با درخواست نیروهای انتظامی به اعتراض خود پایان دادند.



کارگران این شرکت در اعتراض به عدم رسیدگی مسئولان به خواسته‌های به حقشان در مسیر راه آهن شمال به جنوب تجمع کرده و خواستار تعیین سهامدار جدید برای هپکو شدند. خواسته کارگران تغییر سهامدار عمده شرکت است تا از این طریق بار دیگر رونق به هپکو بازگردد.

در جریان این اعتراضات کارگران هپکو تاکید کردند که اعتراضشان کاملا صنفی و برای تعیین تکلیف کارخانه است. آنان صریحا اعلام کردند که نسبت به هرگونه بهره برداری و برداشت سیاسی از این تجمع‌ها مخالف هستند و آن را محکوم می‌کنند.

از اولین دقایق انتشار خبر این اعتراضات کاربران فضای مجازی تلاش کردند تا هر طور شده است صدای این کارگران در فضای مجازی باشند. آنان پیشتر هشتگ #هپکو_اراک را داغ کردند و حالا پس از آنکه وزیر اقتصاد و دارایی از رسیدگی به این شرکت در هفته پیش رو خبر داده است، کاربران با داغ کردن هشتگ #هپکو_تنها_نیست بار دیگر حمایت خود از کارگران را اعلام کردند.
Correspondent: Ali Bagheri Kakash
دیدار دو تیم پرسپولیس و صنعت نفت پایان تلخی داشت. جان باختن پسر بچه ۶ ساله بر اثر برق گرفتگی خروجی گیت‌های بلیت فروشی ورزشگاه آزادی یک خانواده را داغ‌دار کرد. عماد صفی‌یاری که پدرش با دکه‌ای کوچک در ورزشگاه آزادی ارتزاق می‌کرد، به گفته اورژانس تهران پس از بازی پرسپولیس و صنعت نفت آبادان و هنگام خروج از گیت‌های بلیت‌فروشی ورزشگاه دچار سانحه برق گرفتگی شد و جانش را از دست داد.

سکوت معنادار نمایندگان مجلس و سلبریتی‌ها در فضای مجازی در برابر این رویداد تلخ، واکنش‌های زیادی هم به همراه داشت چرا که آن‌ها تا چند روز پیش، نسبت به خودسوزی دختر آبی واکنش نشان دادند. به همین دلیل کاربران فضای مجازی هم عماد صفی‌یاری را پسر قرمز نام‌گذاری کردند و درگذشت او را تسلیت گفتند.
Correspondent: Ali Bagheri Kakash
روز گذشته برخی از کاربران فضای مجازی با انتشار پست هایی از دست گیری یک باند گسترده ماساژ مختلط در تهران خبر دادند. باند کثیفی که علاوه بر ماساژ، به مشتری های خود خدمات جنسی نیز ارائه می دادند. به گفته کاربران فضای مجازی سرکرده این باند، برادرزاده پروانه سلحشوری، نماینده اصلاح طلب مجلس بوده است.

در پی انتشار این خبر در شبکه های اجتماعی کاربران فضای مجازی با داغ کردن هشتگ #آقازاده_ماساژور از راه اندازی این باند فاسد و خانه فساد توسط یکی از نزدیکان نماینده اصلاح طلب مجلس که تا چند روز پیش با ژست حقوق زنان برای خودسوزی دخترآبی اشک می ریخت اعتراض کردند و صحبت های او در دفاع از حقوق زنان را تنها شعارهایی دانستند که برای اهداف سیاسی مطرح می شود.

صحت و سقم این اخبار مشخص نبود تا اینکه دو تن از نمایندگان مجلس با انتشار پست هایی در صفحات شخصیشان این خبر را تایید کردند. محمد مهدی زاهدی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با انتشار پستی نوشت:

«‏اتاق های فکرشان برای فرار از پاسخگویی، هر روز به دنبال حاشیه سازی و ایجاد دوقطبی های نخ نما هستند. ‎دختر آبی را مستمسک قرار دادند، تا جائیکه ‎پسر فوتبالی را فراموش کردند و امروز در منجلاب ‎آقازاده ماساژور فرو رفته اند.»
همچنین حجت الاسلام سید ناصر موسوی لارگانی نماینده مردم شریف فلاورجان در مجلس شورای اسلامی نیز در توییتر خود نوشت:

«‏کسی می تواند مدعی حقوق زنان باشد که حداقل یک گام مثبت برای بانوان این سرزمین برداشته باشد.
کاش به جای پرداختن هجویّاتی نظیر ‎دروغ دختر آبی ، حواسمان بیشتر به اطرافیانمان باشد.»
Correspondent: Ali Bagheri Kakash
زهرا حسینی شیرازی که یک سال و ۸ ماه سن دارد، غروب دوشنبه (۲۵ شهریور) به همراه خواهر ۸ ساله خود برای بازی از خانه شان واقع در منطقه قلعه نو ورامین خارج می‌شوند، اما هنگام بازگشت، او وارد خانه نشده و مجدد به کوچه ‏برگشته است و در عرض چند ثانیه ناپدید می‌شود.

تصاویری از یک دوربین مداربسته‌ منتشر شده است که فقط ۲۰ ثانیه از حضور وی در کوچه را نشان می‌‎دهد. و پی از ان ناپدید شده و هلال احمر ،بسیج ،پلیس و مردم شهر به دنبال او شهر را جستجو میکنند
Correspondent: Ali Bagheri Kakash
پشت پرده وثیقه ۲۰ میلیاردی یک جوان ۲۴ ساله برای دختر وزیر اسبق چیست؟
در جریان رسیدگی به پرونده شبنم نعمت‌زاده مشخص شد که تأمین‌کننده وثیقه ۲۰ میلیاردی او یک جوان ۲۴ ساله است.
شهریور سال گذشته شبنم نعمت‌زاده به اتهام احتکار دارو بازداشت و با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد شد.

درست یک سال بعد و یک هفته مانده به برگزاری اولین جلسه دادگاه، مسعودی مقام، قاضی شعبه سوم دادگاه ویژه مفاسد اقتصادی خبر بازداشت مجدد شبنم نعمت زاده را اعلام کرد.

قاضی مسعودی مقام در جریان برگزاری دادگاه خطاب به نعمت زاده در مورد علت بازداشت مجددش گفت: بازداشت شما از آن جهت صورت گرفت که بیم فرارتان می‌رفت و شخصی که برای شما سند گذاشته بود فردی متولد سال ۷۳ به نام آقای امیر بارانی بود که در دادگاه حاضر نشد، با وجود اینکه ۲۰ میلیارد تومان برای شما سند گذاشت و اعلام کرد که اگر باز هم سند بخواهید در اختیار شما قرار می‌دهم، در حالی که وجود این همه سند در دست این فرد جای سوال داشت.

قاضی مسعودی مقام ادامه داد: همچنین مهلت ضمانت نامه‌های بانکی که از سوی پدر شما گذاشته شده بود رو به اتمام بود، لذا قرار بازداشت شما صادر شد.

نکته جالب توجه این است که فردی که برای شبنم نعمت زاده وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی را تأمین کرده بود، ۲۴ سال سن دارد و جای سوال است که یک جوان دهه هفتادی چگونه توانسته این مقدار وثیقه را تأمین کند.

یکی از کاربران فضای مجازی مدعی شده، سید امیر بارانی بهبهانی متولد ۱۱ دی ماه سال ۷۳ و فرزند سید معین بارانی بهبهانی مالک شرکت «معین موتور» وارد کننده پورشه است.

دیگر کاربران فضای مجازی نیز به ابهام در رابطه این پسر ۲۴ ساله با دختر وزیر اسبق پرداخته‌اند و این سوال را مطرح کرده‌اند که چه دلیلی دارد امیر بارانی اقدام به سپردن وثیقه برای شبنم نعمت زاده کند.

شبنم نعمت زاده اولین بار به دلیل کشف یک انبار داروی احتکار شده متعلق به او در کرج بازداشت شد. در بررسی‌های اولیه مشخص شد که تعداد زیادی از این دارو‌ها تاریخ مصرف گذشته و اغلب آن‌ها جزء دارو‌های جنرال و مکمل‌ها هستند.

سید یاسر رایگانی سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در مورد این پرونده گفت: این فرد دو پرونده داشت. یکی از این پرونده‌ها به ارزش یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان و دیگری به ارزش ۵ میلیارد تومان بود که برای پرونده اول، حکم صادر و اجرا شد و تمامی دارو‌های انبار این خانم با هزینه شخصی خود معدوم شده است.

او درباره پرونده دیگر این فرد افزود: پرونده ۵ میلیاردی این فرد که مربوط به قاچاق دارو است، مفتوح بود و به دلیل اینکه در صلاحیت تعزیرات نبود، به دادسرای استان کرج ارجاع داده شد.

اتهامات نعمت زاده مشارکت در اخلال عمده از طریق اخلال در توزیع مایحتاج عمومی دارو به مبلغ یک هزار و ۸۵۰ میلیارد و ۱۴۸ میلیون و ۳۷۹ هزار و ۵۹۹ ریال با علم به موثر بودن در ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی است.

اتهام دیگر او مشارکت در تحصیل مال از طریق نامشروع به میزان یک هزار و ۸۵۰ میلیارد و ۱۴۸ میلیون و ۳۷۹ هزار و ۵۹۹ ریال و سوء استفاده از جواز و امتیاز تفویض شده، مشارکت در اخلال در نظام دارویی کشور، فعالیت غیرمجاز در شبکه دارویی استان البرز بدون مجوز وزارت بهداشت و نگهداری غیر مجاز دارو بدون تشریفات قانونی در حکم قاچاق است.

در حال حاضر شبنم نعمت زاده بازداشت و قرار است دومین جلسه دادگاه او ۳۱ شهریورماه برگزار شود.
Correspondent: Ali Bagheri Kakash
ه گزارش "ورزش سه"، پس از پایان دیدار پرسپولیس و نفت آبادان در شرایطی که هواداران در حال بازگشت به خانه بودند، فرزند یکی از کارکنان ورزشگاه در اثر برخورد با داربست و برق گرفتگی جان خود را از دست داده است.

این حادثه در همین ساعات ابتدایی واکنش های زیادی به همراه داشته و یک سوال در ذهن باقی می گذارد؛ اینکه مسئول نصب داربست هایی که می تواند منجر به از دست دادن یک انسان شود، چه فرد یا ارگانی است.

برای بررسی این موضوع قاضی کشیک شبانه و در حالی که دقایقی است به روز سه شنبه ( 26 شهریورماه) وارد شده ایم، به ورزشگاه آزادی رفته تا ضمن اینکه شرایط را از نزدیک ارزیابی می کند، رسیدگی به این ماجرای غم انگیز آغاز شود.

قدرت الله سیف مدیر مجموعه ورزش آزادی در گفتگو با برنامه فوتبال برتر، پیمانکار را مقصر این ماجرا قلمداد کرده است.
Correspondent: Ali Bagheri Kakash
به نقل از نشریه «الاتحاد» امارات، سهمیه فوتبال امارات و همچنین عربستان سعودی در لیگ قهرمانان آسیا در سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ کاهش محسوسی داشته است و از ۱+۳ به ۲+۲ کاهش پیدا کرده است.

اما این در حالی است که سهمیه ایران و قطر افزایش پیدا کرده و از ۲+۲ به ۱+۳ تبدیل شده است، بنابراین تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان به صورت مستقیم و تیم شهرخودرو در پلی آف لیگ قهرمانان برای صعود به مرحله گروهی حضور پیدا خواهد کرد.

بنابر رده بندی آسیا، فوتبال ایران یک سطح بالاتر رفته و به رده سوم رسیده است که در سیدبندی‌ها تغییرات محسوسی را شاهد خواهیم بود
Correspondent: Ali Bagheri Kakash
در جلسه امروز دادگاه مطرح شد؛
اتهام اخلال ۱.۸۵۰.۱۴۸.۳۷۹.۵۹۹ ریالی
اولین جلسه رسیدگی به پرونده شبنم نعمت زاده صبح امروز به ریاست قاضی مسعودی مقام برگزار شد.

اتهام اخلال ۱.۸۵۰.۱۴۸.۳۷۹.۵۹۹ ریالی نخستین جلسه رسیدگی به اتهامات شبنم نعمت زاده، احمدرضا لشکری پور و شرکت توسعه دارویی رسا در شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران و مفسدان اقتصادی، به ریاست قاضی مسعودی مقام برگزار شد.

اتهامات شبنم نعمت زاده فرزند محمدرضا دایر بر مشارکت در اخلال عمده درنظام اقتصادی کشور از طریق اخلال در امر توزیع مایحتاج عمومی (دارو) به منظور ایجاد انحصار و اخلال در نظام تولیدی کشور از طریق تخلف از تعهدات مربوط در قبال تامین کنندگان دارو با علم به موثر بودن اقدام‌ها در ضربه به نظام جمهوری اسلامی ایران منجر به کسب منفعت، مشارکت در اخلال در نظام توزیع دارویی کشور، فعالیت غیرمجاز در شبکه دارویی استان البرز از طریق ایجاد موسسه پزشکی در استان مذبور بدون مجوز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و نگهداری غیرمجاز دارو (قاچاق) بدون انجام تشریفات قانونی است.

اتهامات احمدرضا لشکری پور فرزند هوشنگ و شرکت توسعه دارویی رسا دایر بر مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور از طریق اخلال در امر توزیع مایحتاج عمومی (دارو) به منظور ایجاد انحصار و اخلال در نظام تولیدی کشور از طریق تخلف از تعهدات مربوط در قبال تامین کنندگان دارو با علم به موثر بودن اقدام‌ها در ضربه به نظام جمهوری اسلامی ایران منجر به کسب منفعت و مشارکت در اخلال در نظام توزیع دارویی کشور است.

قرائت کیفرخواست شبنم نعمت زاده و احمدرضا لشکری پور توسط نماینده دادستان تهران

در ابتدای جلسه نیاز آبادی نماینده دادستان با اشاره به کیفرخواست بیان کرد: متهم شبنم نعمت زاده فرزند محمدرضا بازداشت به قرار وثیقه و دارای سابقه بازداشت به اتهام مشارکت اخلال عمده نظام اقتصادی به میزان یک هزار و ٨۵٠ میلیارد و ١۴٨ میلیون و ٣٧٩ هزار و ۵٩٩ ریال از طریق اخلال در امر توزیع مایحتاج عمومی مردم به منظور اخلال تولیدی با علم موثر بودن کار خود است.
وی ادامه داد: مشارکت در اختلال توزیع دارویی کشور، فعالیت غیرمجاز در شبکه دارویی استان البرز بدون مجوز وزارت بهداشت، نگهداری غیر مجاز دارو در حکم قاچاق از جمله دیگر اتهامات او است.

اتهام اخلال ۱.۸۵۰.۱۴۸.۳۷۹.۵۹۹ ریالی دختر وزیر اسبق در بازار دارو/ پای دختر دیگر نعمت‌زاده هم به پرونده باز شد

نیاز آبادی تصریح کرد: متهم دیگر احمدرضا لشکری پور فرزند هوشنگ بازداشت به لحاظ عجز از توزیع وثیقه متهم به مشارکت عمده و اخلال در نظام اقتصادی کشور به میزان یک هزار و ٨۵٠ میلیارد و ١۴٨ میلیون و ٣٧٩ هزار و ۵٩٩ ریال است.

نماینده دادستان ادامه داد: اتهام لشکری پور از طریق تحصیل مال نامشروع به میزان یک هزار و ٨۵٠ میلیارد و ١۴٨ میلیون و ٣٧٩ هزار و ۵٩٩ ریال است.

وی تصریح کرد: متهم لشکری پور به اتهام تقلب در توزیع کالا و مشارکت اخلال نظام توزیعی دارو در بازداشت است.

نیاز آبادی افزود: تقلب در توزیع کالا و دارو در شرکت توسعه دارویی رسا با مدیرعاملی و ریاست هیئت مدیره شبنم نعمت زاده به میزان یک هزار و ٨۵٠ میلیارد و ١۴٨ میلیون و ٣٧٩ هزار و ۵٩٩ ریال است.

نماینده دادستان ادامه داد: اخلال در نظام توزیعی و مشارکت تحصیل مال نامشروع از طریق توزیع کالا و مشارکت در اخلال نظام توزیع دارو از جمله اتهامات متهمان است.

او بیان کرد: مبلغ ١ هزار و ۶۴٠ میلیارد و ٩٨ میلیون و ۶٧٠ هزار و ٣۵٣ ریال از مجموع اتهامات متهمان کارشناسی شده و موضوع شکایت شاکیان است.

وی بیان کرد: در جلسه دادرسی متهم شبنم نعمت زاده میزان بدهی را ۲۰۰ میلیارد تومان اعلام کرده است.

نماینده داستان بیان کرد: متهمان از سال ۹۲ اقدام به خرید دارو کرده‌اند و چک‌های آن‌ها برگشت خورده است و به گفته یکی از شاکیان میزان ١٨١ هزار و ٧٣٠ میلیارد و ۴١٠ میلیون و ۴٣٢ ریال مجموع بدهکاری متهمان است.

نیاز آبادی تصریح کرد: به گفته بسیاری از شاکیان متهمان در دریافت دارو و ضربه زدن به نظام دارویی کشور نقش داشته اند و کمبود دارو نتیجه کار متهمان است.

او با اشاره به شکایت شرکت‌های دارویی زیر نظر هلدینگ شستا بیان کرد: بر اساس گفته مسئولان شرکت‌های دارویی توزیع دارو تحت نظارت سازمان غذا و دارو است و شرکت رسا موظف به ارائه فاکتور فروش بوده که البته با توجه به پیگیری‌های انجام گرفته آن‌ها فاکتور‌ها را ارائه نداده اند.

نماینده دادستان با اشاره به شاکیان دیگر اظهار کرد: شاکیان دیگری هم به پرونده داروسازی رسا شکایت کرده اند که یکی از آن‌ها مبلغ ۱۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است.

اتهام اخلال ۱.۸۵۰.۱۴۸.۳۷۹.۵۹۹ ریالی دختر وزیر اسبق در بازار دارو/ پای دختر دیگر نعمت‌زاده هم به پرونده باز شد
نیاز آبادی بیان کرد: بر اساس گفته یکی از شاکیان شبنم نعمت‌زاده با همکاری زینب نعمت‌زاده اقدام به تغییر چک‌های خود کرده اند و اقدام آن‌ها متقلبانه و با وعده‌های واهی بوده است؛ اظهارات کذب شبنم نعمت زاده و با توجه به موقعیت خاص پدر او موجب اعتماد شاکیان شده است.

نماینده دادستان گفت: شرکت داروسازی رسا به دلیل عجز از پرداخت اجاره بهای انبار دیگری را خریداری کرده است که دارو در آنجا دفن شده است.

نیاز آبادی افزود: متهم شبنم نعمت زاده معتقد است که لشکری پور باید پاسخگو باشد، زیرا تمام کار‌ها را انجام می‌داده البته نعمت‌زاده اظهار کرده که تمامی چک‌ها به امضای او رسیده، اما کنترلی روی تمام مشکلات نداشته و خود را مبرا دانسته است.

وی ادامه داد: متهم نعمت زاده معتقد است که لشکری پور اجازه کار به او نمی‌داده و در ادامه جلسه بازرسی مشکلات مالی و ارائه جوایز خرید دارو به داروخانه‌ها را تنها توجیه کرده است.

نماینده دادستان با اشاره به بدهی نعمت‌زاده گفت: متهم ادعا می‌کند که بدهی ۲۰۰ میلیارد تومان است و مبلغ ۳۵۰ میلیارد تومان صحت ندارد.

نیاز آبادی تصریح کرد :متهم نعمت زاده می‌گوید در شرکت پتروشیمی دست راست پدر خود بوده و با او همکاری می‌کرده است.

برای خرید و ساخت ویلای لواسان ۷میلیارد تومان وام گرفتم

وی گفت: متهم با اشاره به ویلای لواسان بیان کرده برای خرید آن ۵ میلیارد تومان وام گرفتم و و دوباره با اخذ ۲ میلیارد وام دیگر اقدام به ساخت آن کرده‌ام که بر اساس کارشناسی‌های صورت گرفته این ویلا اکنون ۳۰ میلیارد تومان ارزش دارد که به نظر می‌رسد از منابع شرکت رسا تهیه شده باشد.

نماینده دادستان درباره نقش عباس حیدرزاده در شرکت دارویی رسا بیان کرد: متهم نعمت زاده می‌گوید حیدر زاده به عنوان مشاور لشکری پور در شرکت حضور داشته است.

نیاز آبادی ادامه داد: بر اساس گزارشات از شهرک جهان آرا مشخص شد که مقادیر قابل توجهی داروی ایرانی خارجی و تاریخ گذشته در این شهرک بدون مجوز وزارت بهداشت وجود دارد.

او تصریح کرد: از متهم نعمت‌زاده درباره چرایی عدم اجازه لشکری پور در شرکت از او سوال شد و گفت به دلیل عدم تخصص من در امر پخش دارو کار به لشکری پور سپرده شدند.

نماینده دادستان بیان کرد برای توسعه شرکت دارویی رسا میزان ۴ میلیارد تومان وام از بانک ملت و ۴ میلیارد تومان وام از بانک شهر دریافت شده است برای شرکت دارویی رسا فارمد مبلغ چهار و نیم میلیارد تومان وام از بانک ملت و ۶ میلیارد تومان وام از بانک سینا گرفته شده است.

نیازابادیی گفت: متهم نعمت زاده بیان کرده در شرکت توسعه تجارت نعمت و در شرکت تولیدی پترو هرمزان برای کمک به پدر خود فعالیت داشته است.

او اظهار کرد: متهم بیان کرده که تمامی موارد به لشکری پور مرتبط است و او تنها حق امضای چک در شرکت را داشته که البته طرح ادعایی که لشکری پور به او اجازه کار نمی‌داده کتمان حقیقت است.

نماینده دادستانی با اشاره به صحبت‌های عباس حیدرزاده اظهار کرد: حیدرزاده حضور خود در شرکت را به تایید متهمان می‌دانسته و بیان کرده که حضور نعمت‌زاده در شرکت پررنگ بوده است.

نیازابادی بیان کرد: حمیدرضا صفایی مدیر عامل شرکت مهرورزان بیان کرده که ارائه جوایز خارج از عرف به داروخانه‌ها از سوی شرکت دارویی رسا سبب اخلال در بازار دارویی کشور شده است.

او تصریح کرد عباس حیدرزاده اظهار کرده که تنها به عنوان مشاور در شرکت حضور داشته و درباره میزان اطلاع متهم نعمت‌زاده بیان کرد که او از تمام موضوعاتی که در هیئت مدیره مورد بررسی قرار می‌گرفته آگاه بوده است.

نماینده دادستان بیان کرد: بر اساس اظهارات حیدرزاده مشخص شده که برداشت‌های غیر متعارف متهم نعمت زاده از منابع شرکت مورد اعتراض لشکری پور هم قرار گرفته که در نهایت با وساطت پدر نعمت زاد قرار شد برداشت‌ها مورد بررسی قرار گیرند.

اتهام اخلال ۱.۸۵۰.۱۴۸.۳۷۹.۵۹۹ ریالی شبنم نعمت زاده در بازار دارو/ پای دختر دیگر نعمت زاده هم به پرونده باز شد

روایت نماینده دادستان تهران از دریافت ربا توسط شبنم نعمت‌زاده

نیاز آبادی با اشاره به حساب بانکی شخصی متهم نعمت زاده گفت: متهم دارای ۲۲ فقره حساب شخصی به میزان ۱۲۲ میلیارد تومان است.

وی ادامه داد: متهم لشکری پور دارای ۱۴ فقره حساب شخصی به مبلغ ۳۶ میلیارد تومان و ۳۴ فقره حساب مشترک به میزان ۱۶ میلیارد تومان است.

نماینده دادستان تهران درباره حساب شرکت دارویی رسا بیان کرد: این شرکت دارای ۷ فقره حساب بانکی به میزان ۱۰۱ میلیارد تومان است که ۹۳ درصد آن متعلق به بانک ملت است.

نیاز آبادی درباره اتهامات متهم نعمت‌زاده و بدهی او به شرکت‌های دیگر اظهار کرد: نعمت زاده میزان ۸۷ میلیون بدهی خود به یکی از شرکت‌های دارویی و ۱۸ میلیارد تومان بدهی به شرکتی دیگر را پذیرفته و البته درباره یکی دیگر از شرکت‌ها بیان کرده که به دلیل نیاز مبرم به پول به صورت ربا با یکی از شرکت‌ها همکاری کرده است.

وی گفت: متهم نعمت زاده درباره فعالیت غیرمجاز اظهار کرده که به دلیل اجاره بالای ماهانه تحت فشار قرار داشته و به همین دلیل انبار معرفی کرده، اما جوابی از سازمان غذا و دارو به او نرسیده است.

نماینده دادستان با بیان این که متهم اتهامات را قبول ندارد، افزود: نعمت‌زاده اظهار کرده که به دلیل سوء مدیریت مدیرعامل اتفاقات افتاده است و اواخر از امضای او در شرکت سوء استفاده کرده اند.

او بیان کرد: به بسیاری از شرکت‌ها از جمله شرکت راموفارمین، جابربن حیان، فارابی، زهرابین و فارما شیمی ضرر و زیان بسیاری وارد شده است، به طوری که خط تولید بسیاری از شرکت‌های داروسازی بسته شده و کارگران این کارخانه‌ها در حالت تعطیل هستند.

نیاز آبادی تصریح کرد: کمبود داروی آنتی بیوتیک در اوایل سال ۹۷ به دلیل اختلال بسیار این شرکت در بازار بوده است

نماینده دادستان با اشاره به صحبت‌های غلامرضا فرجی مشاور مالی شرکت دارویی رسا بیان کرد: فرجی اواخر سال ۹۶ توسط نعمت‌زاده وارد شرکت شد که به هم ریختگی شرکت اشاره و فروش‌های نامتعارف متعدد از جمله اظهارات او است.

وی ادامه داد: ارائه سکه و مقادیر هدایای گران حقوق‌های نامتعارف از جمله کار‌هایی بوده که در شرکت دارویی رسا انجام ‌شده است.

نیاز آبادی با اشاره به صحبت‌های امین نظری مشاوره فروش شرکت رسا گفت: به گفته نظری جوایز نامتعارفی که به داروخانه‌ها داده می‌شده به دلیل رقابت‌های ناسالم بوده است.

اتهام اخلال ۱.۸۵۰.۱۴۸.۳۷۹.۵۹۹ ریالی شبنم نعمت زاده در بازار دارو/ پای دختر دیگر نعمت زاده هم به پرونده باز شد+ تصاویر

او بیان کرد: لشکری پور معتقد است متهم نعمت‌زاده مبلغ ۲۵ میلیارد تومان برای خرید زمین لواسان و تصفیه کردن وام یکی از شرکت‌ها از حساب شرکت رسا برداشته است و از سال ٩٧ دیگر در شرکت حضور نداشته است.

نماینده دادستان با اشاره اتهامات لشکری پور بیان کرد شرکت رفته رفته بزرگ شد و برداشت‌های ۲۰ میلیاردی در شرکت صورت پذیرفت و من هم مقصر بوده ام، زیرا شرکت را بزرگ کردم و ۴۹۰ نفر در شرکت مشغول به کار شدند.

نیاز آبادی بیان کرد: به گفته لشکری پور متهمه پس از آنکه انبار شرکت بسته شد به دنبال گرفتن انباری بود که واردات خود را به آنجا منتقل کرده و شروع به فروش آن‌ها کند و البته من با این موضوع مخالف کردم.

در ادامه نماینده دادستان با اشاره به گزارش تحقیقات وزارت اطلاعات در تاریخ پنجم آبان ماه ٩٧ افزود: نتیجه تحقیقات مدیران و کارکنان شرکت دارویی رسا حاکی از آن است که متهمان شبنم نعمت زاده و لشکری پور از بدهی‌ها اطلاع کامل داشتند و با وجود آن سعی داشتند از منابع تولید کننده دارو برای شرکت رسا نقدینگی ایجاد کنند و تلاش‌های ایشان در راستای منافع متخلفانه آن‌ها انجام شد.

وی ادامه داد: دو دفتره بودن شرکت رسا، جوایز نامتعارف و غیرمنطقی و هدایا نامعقول دلایل اصلی در عدم توان در پرداخت بدهی‌های شرکت رسا بوده است.
نیازابادی اضافه کرد: مدیران شرکت رسا از حقوق و مزایای بالایی برخوردار بودند درحالی که شرکت بحران زده بوده است.

نماینده دادستان اظهار کرد: شبنم نعمت زاده در سال‌های ٩۵و ٩۶ از وضعیت وخیم شرکت مطلع بود، ولی متهم لشکری پور جوایز را به عنوان ویزیت علمی برنامه ریزی می‌کرد.

دلایل اصلی عدم توان شرکت رسا در پرداخت بدهی‌ها چیست؟

نیازابادی گفت: در تاریخ هفتم آذرماه ٩٧ قرار بازداشت متهم شبنم نعمت زاده به قرار وثیقه به مبلغ ٢٠٠ میلیارد تومان صادر می‌شود همچنین در تاریخ ٢١ آذرماه ٩٧ برای متهم لشکری پور نیابت قضایی در اهواز صادر می‌شود.

وی افزود: متهم لشکری پور در دادسرای اهواز تفهیم اتهام شده و اعلام کرده است که اتهامات را قبول ندارد و فقط مدیرعامل بوده که نتوانسته است چک‌های شرکت را به موقع پرداخت کند.

نیازآبادی درباره اظهارات لشگری پور در خصوص فعالیت‌ها و اقدامات شبنم نعمت زاده افزود: شبنم نعمت زاده برای خرید زمینی در لواسان مبلغ دو و نیم میلیارد تومان از شرکت رسا برداشت کرد؛ متهمه بعد از اینکه انبار‌های شرکت بسته شد به دنبال گرفتن انبار بود که واردات خود را به آنجا منتقل و شروع به فروش آن‌ها کند که من با وی مخالفت کردم.

نماینده دادستان درباره صدور غیرواقعی فاکتور‌ها گفت: متهمان از وضعیت شرکت‌های دارویی مطلع بودند، اما با این وجود برخی فاکتور‌ها صوری بوده است.

وی ادامه داد: متهم لشکری پور گفته است که از صدور فاکتور‌های غیرواقعی اطلاعی نداشته و زمانی که متوجه شده است که در یکی از شعب شرکت در مشهد فاکتور سازی شده مدیر مربوطه را عزل کرده و این درحالی بوده که شبنم نعمت زاده مخالفت کرده است.

نیازآبادی گفت: طبق گزارش کارشناسی ٢٣ اردیبهشت ماه ٩٨، تاسیس شرکت در تاریخ ١٨ اسفندماه سال ٩٢ و به ثبت رسیدن آن برای خرید، فروش و پخش دارو، مکمل‌های دارویی، لوازم آرایشی و بهداشتی و تجهیزات دندانپزشکی و بیمارستانی اشاره داشته است.

وی اظهار کرد: سرمایه شرکت در سال ٩۶، ٢٠٩ میلیارد ریال بوده است که ١۵ درصد از آن متعلق به لشکری پور بوده است و فعالیت‌های بازرگانی شرکت رسا در سال ٩٧ متوقف شده و شبنم نعمت زاده به عنوان رئیس هیات مدیرعامل و لشکری پور به عنوان مدیرعامل در این شرکت فعالیت داشته اند.

نماینده دادستان درباره دلایل اصلی عدم توان شرکت رسا در پرداخت بدهی‌ها گفت: تخفیف پرداختی به مشتریان، عدم مدیریت هزینه‌های فروش، اداری و عمومی و عدم واریز سرمایه اولیه به حساب‌های شرکت مهمترین دلایل عدم تسویه بدهی‌های رسا است.

اتهام اخلال ۱.۸۵۰.۱۴۸.۳۷۹.۵۹۹ ریالی شبنم نعمت زاده در بازار دارو/ پای دختر دیگر نعمت زاده هم به پرونده باز شد+ تصاویر

اولین دفاعیات شبنم نعمت‌زاده/ پدرم وزیر بود، اما ۵ سال بیکار بودم

در ادامه جلسه دادرسی شبنم نعمت زاده فرزند محمدرضا به اتهام اخلال در نظام اقتصادی به میزان یک هزار و ٨۵٠ میلیارد و ١۴٨ میلیون و ٣٧٩ هزار و ۵٩٩ ریال، توزیع مایحتاج دارو به منظور ایجاد انحصار از طریق تخلف منجر به کسب منفعت به میزان یک هزار و ٨۵٠ میلیارد و ١۴٨ میلیون و ٣٧٩ هزار و ۵٩٩ ریال، مشارکت در اخلال توزیع دارو و فعالیت غیر مجاز در البرز و نگهداری داروی قاچاق به میزان ۵ میلیارد و ٧٨٣ میلیون و ٨١۴ هزار و ٨۶٠ ریالدر جایگاه قرار گرفت.

متهم نعمت زاده گفت: کیفرخواست را دریافت نکرده ام و تمام اتهامات را قبول ندارم.

قاضی مسعودی مقام درباره علت بازداشت موقت شبنم نعمت زاده بیان کرد سند ۲۰ میلیاردی که برای شما به عنوان وثیقه قرار داده شده است متعلق به فردی به نام امیر بارانی و متولد ۷۳ است و باید ارزیابی شود که این شخص این اسناد را از کجا آورده است؟

وی ادامه داد: به دلیل آنکه تضمین‌های بانکی پدر شما هم رو به اتمام بوده و بیم فرار شما وجود داشته و قرار بازداشت موقت صادر شده است.

متهم نعمت زاده با بیان اینکه بیش از ۲۰ سال در کار دارو مشغول هستم، اظهار کرد: همیشه بر اساس قانون کار خود را پیش برده ام و کار من واردات بوده نه پخش و در حوزه پخش هیچ دخالتی نداشته ام.

وی ادامه داد من در بخش واردات دارو در شرکت به فعالیت خود ادامه می‌دادم.

متهم نعمت زاده تصریح کرد: سال ۷۵ از دانشگاه شهید بهشتی فارغ التحصیل شدم و تا سال ۸۰ بیکار بودم پدر من وزیر بود، اما پنج سال به دنبال کار بودم و در این مدت کار‌های هنری را انجام می‌دادم تا از طریق یکی از دوستان اواخر سال ۷۹ در بیمارستان میلاد مشغول به کار شدم.

او ادامه داد: در حالی که پدر من و وزیر بود من کارم را از صفر شروع کردم و در شرکت‌ها کار ویزیت را انجام می‌دادم و ایستادن من اکنون در این جایگاه امتحان است، زیرا من کارآفرین هستم.

متهم نعمت زاده بیان کرد: از اواخر سال ۸۸ توانستم به صورت شخصی شرکتی را ایجاد کنم و به واردات دارو از طریق صرافی‌های بانکی اقدام کردم. من هیچ ارز دولتی نگرفتم و تنها در مناقصات شرکت کردم و یک نفر هم در اداره غذا و دارو راجع به خلاف من صحبت نمی‌کند، زیرا همواره قانونمند بوده‌ام.

وی ادامه داد: توانستم از شرکت اسپانیایی نمایندگی دریافت کنم، اما شش ماه محصولات من منتظر دریافت مجوز بودند تا متوجه شدم امکان آزمایش روی این محصولات وجود ندارد و تصمیم گرفتم تا با همکاری کشور‌های اروپایی خودم آزمایشگاهی را تولید کنم تا آزمایش دارو‌ها انجام شود

متهم نعمت‌زاده درباره آشنایی خود با لشکری پور بیان کرد: برای فروش دارو در پخش رازی با لشکری پور آشنا شدم و از او خواستم تا به من کمک کند.

وی ادامه داد تمامی فاکتور‌ها موجود است و لشکری پور درخواست کرد تا تأمین کننده ایرانی را اضافه کنیم و من از ویزیت علمی خبر نداشتم و در اسفند سال ۹۶ از آن مطلع شدم کار اجرایی پخش با لشکری بود.

متهم نعمت زاده بیان کرد: بخشی از اسناد توسط مهری علی پور و با همدستی آبدارچی‌ها از بین رفت و تابستان سال ۹۵ از کسری با خبر شدم.

وی افزود: در دی ماه سال ۹۵ لشکری پور گفت که با فارابی به مشکل خورده‌ایم و باید با یک شرکت تامین کننده جدید صحبت شود که من در جریان کلی پخش بودم و از ریز آن اطلاعی نداشتم.

متهم نعمت زاده ادامه داد: گاهی اوقات تخلف‌های نامتعارف به من اعلام می‌شد و لشکری‌پور ۲ درصد تخفیف را به دلیل آخرین روز کاری اعلام می‌کرد.

نعمت زاده با بیان اینکه از تاریخ ۹۵/۱۱ چک‌ها شروع به برگشت خوردن کردند، اظهار کرد: پس از آنکه چک‌ها برگشت خوردند حسابرسی را به شرکت آوردم و از او خواستم موضوعات را بررسی کند من آدم بازاری هستم، اما از ریز اسناد مالی اطلاعی ندارم و از حسابرس خواستم تا به من کمک کند.

او با بیان اینکه موضوع را به لشکری پور گفتم، بیان کرد: به دنبال حل موضوع بودم و از ابتدای سال ۹۷ بدهی‌های متعدد به من اعلام می‌شد که نسنجیده عمل شده بود. همواره اطلاعات به من می‌رسیدند و در همین زمان با یک سرمایه گذار خارجی صحبت کردم تا به من وام دهد و بدهی را پرداخت کنم، اما به دلیل آنکه در بازداشت بودم قاضی به من وقت ملاقات با این سرمایه گذار را نداد، البته همچنان هم در حال مذاکره برای سرمایه گذاری با سرمایه گذار خارجی دیگری هستم.

متهم نعمت زاده تصریح کرد: امیدورام مشکل ظرف یکی دو ماه آینده حل شود، زیرا تمام هدف من رسیدگی به این مشکل است.

او با بیان اینکه پدر من هیچ دخالتی در کار نداشته است، گفت: نه در کار من، نه در تحصیل و نه در زندگی پدرم هیچ نقشی نداشه است و اگر هم کسی در زندگی او نقش داشته من بوده‌ام. من به عنوان فرزند اول در کار پدرم حضور داشتم و هنگامی که پدر من بازنشسته شد از او خواستم تا در دفتر من که در طبقه بالای خانه آن‌ها قرار داشت حضور پیدا کند و کار خود را راه بیاندازد.

نعمت زاده افزود: هیچ پتروشیمی به نام پدرم نیست و پتروشیمی و مکران ارتباطی به پدر من ندارند.

او تصریح کرد: صنعت پتروشیمی بعد از انقلاب توسط پدر من متحول شد، او سعی در تسهیل راه پتروشیمی داشت و منطقه آزاد ماهشهر را به رونق رساند و هیج انتفاعی از این کار نبرد.

نعمت زاده با اشاره به اینکه پدر من هیچ مالی را به دست نیاورده است، گفت: در شرکت پدر طرح‌های پتروشیمی وجود داشتند، اما هیچ یک از آن‌ها عملیاتی نشدند و بعد از آنکه مجددا وارد دولت شد طرح‌ها عملیاتی نشدند. ملکی که پدر من در آن زندگی می‌کند از ارث اوست و هیج مالی از انقلاب به دست نیاورده حتی از دست هم داده است.

او گفت: من همواره به سیستم دارویی کشور بدون هیچ چشم داشتی کمک کردم و مال اندوزی نداشته ام و نخواستم از سرمایه کشور استفاده کنم.

متهم نعمت زاده درباره فاکتور‌های صوری گفت: فاکتور‌های صوری توسط وزارت اطلاعات کشف شده اند و من از آن‌ها خبر نداشتم؛ در سیستم نبودم و بسیاری از اتفاقات را کارمندان برای من توضیح می‌دادند؛ من اسم و تجربه خود را روی زمین نمی‌گذارم و باید مشکلات را حل و جبران کنم.

متهم نعمت زاده تصریح کرد: هیچ علمی به خلاف‌هایی که در شرکت صورت می‌گرفت نداشتم و انبار کرج به اطلاع نماینده سازمان غذا و دارو رسید و هیچ موسسه‌ای در کرج نداریم و تنها انبار دارو بود که آن‌ها اکنون پلمپ شده‌اند.

او با بیان اینکه آدرس انبار را خودم به تعزیرات کرج داده‌ام، اظهار کرد: با وجود آنکه خود به اداره تعزیرات کرج آدرس انبار را داده‌ام، اما تعزیرات انبار را گرفت و گفتند که قاچاق است و من تنها از ۲ درصد ماهیانه جایزه‌ای که به داروخانه‌ها داده می‌شد خبر داشتم.

متهم نعمت زاده گفت: حتی یک کمیسیون هم در سازمان غذا و دارو جلو نداختم و محصول من ۷ ماه در انتظار کمیسیون بود، البته لشکری پور اجازه نمی‌داد تا موارد به اطلاع من برسد و حتی اگر یکی از کارمندان ارتباط مستقیمی با من داشت روابط همان جا قطع می‌شد؛ من حتی از نام بسیاری از افراد هم در شرکت خبر نداشتم.

در ادامه جلسه قاضی مسعودی مقام تصریح کرد: کیفرخواست در حضور وکیل شما و در تاریخ ۱۷/۶/۹۸ به شما ارائه شد در این دادگاه به اتهامات آقای نعمت زاده رسیدگی نمی‌شود و برای ما مهم نیست که پدر شما چه کسی است.

او بیان کرد: اگر پدر شما در محافل مختلف دستگاه قضا را به سیاسی کاری متهم می‌کند بحثی جداگانه است؛ اگر قرار بود به صورت سیاسی موضوع را پیگیری کنیم این مراحل دادرسی طی نمی‌شدند تحمیل نظر خود به دستگاه قضا موضوعی جداگانه است.

او با بیان اینکه به هیچ کس حق دخالت نداده‌ایم، گفت: اگر لازم باشد دستگاه قضا درباره تمام مسئولان وارد می‌شود همان طور که اکنون در بخش وثیقه گذار شما وارد شده‌ایم و وقت کافی به شما داده می‌شود و باید مجوز‌های خود را ارائه کنید. اطلاع دادن کافی نیست.

قاضی مسعودی مقام ادامه داد: بحث ما سیاسی نیست و این شعبه درگیر جو عمومی نمی‌شود، باید بدانید که ما مجری قانون هستیم.

متهم نعمت زاده تصریح کرد: منظور صحبت من دادگاه نبود بلکه عواملی بودند که ممکن است درباره این موضوع صحبت کنند من درباره موضوع مالی پدر صحبت کردم و مباحث سیاسی مدنظر من نبود.

قاضی مسعودی مقام بیان کرد: جامعه از ما تقاضای اجرای قانون را دارد و قضاوت ما عادلانه خواهد بود؛ جلسه بعدی رسیدگی به پرونده شبنم نعمت زاده، احمدرضا لشکری پور و شرکت توسعه دارویی رسا ۳۱ شهریور در شعبه ۳ دادگاه ویژه جرایم اقتصادی تشکیل می‌شود
منبع :www.yjc.ir
Correspondent: Ali Bagheri Kakash
بر اثر ریزش سقف ساختمان در حال احداث آتشنشانی شهرداری مسجدسلیمان در منطقه بی بی یان ۵ نفر مصدوم که به بیمارستان نفت مسجدسلیمان اعزام شدند. جمشید یوسفی رئیس مرکز اورژانس ۱۱۵ مسجدسلیمان با اعلام این خبر گفت: لحظاتی پیش در طی تماس با مرکز فوریت های پزشکی دو دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام و ۵ نفر از کارگران که بر اثر ریزش سقف ساختمان در حال احداث آتشنشانی بی بی یان دچار مصدومیت شده بودند به بیمارستان نفت اعزام شدند. جزئیات بیشتر این حادثه متعاقباً اعلام خواهد شد.
Correspondent: Ali Bagheri Kakash
سرنگونی پهپاد اسرائیلی در آسمان لبنان
مقاومت اسلامی لبنان اعلام کرد با «سلاح مناسب»، یک پهپاد متجاوز رژیم صهیونیستی را بر فراز منطقه رامیه سرنگون کرده است.
سرنگونی پهپاد اسرائیلی در آسمان لبنان مقاومت اسلامی لبنان اعلام کرد با «سلاح مناسب» با یک فروند پهپاد اسرائیلی مقابله کرده و آن را بر فراز منطقه رامیه سرنگون کرده است.

حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد با «سلاح مناسب» با یک فروند پهپاد رژیم صهینیستی هنگام عبور از مرز‌های لبنان با فلسطین اشغالی مقابله کرده است. بقایای پهپاد صهیونیستی به دست مقاومت افتاده است.

ارتش رژیم صهیونیستی با اذعان به سرنگونی هواپیمای بدون سرنشین خود مدعی شد هیچ خطری در خصوص نفوذ اطلاعات پهپاد سرنگون شده وجود ندارد و پهپاد سرنگون شده، پهپادی ساده و کوچک بوده که ماموریتی روتین داشته است.



سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان، چند روز قبل با هشدار به رژیم صهیونیستی گفته بود از این به بعد پهپاد‌های صهیونیستی که وارد قلمرو لبنان شوند هدف قرار خواهند گرفت و این اقدام از سوی نیرو‌های میدانی حزب‌الله انجام خواهد شد.

در حال تکمیل ...
Correspondent: Ali Bagheri Kakash
مشاور عالی سازمان سنجش:
نتیجه نهایی کنکور کارشناسی‌ارشد هفته آینده اعلام می‌شود

نتیجه نهایی کنکور کارشناسی‌ارشد هفته آینده اعلام می‌شود
مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: نتیجه نهایی آزمون کارشناسی‌ارشد ۹۸ هفته آینده اعلام می‌شود.

«حسین توکلی» روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهارداشت: نتیجه نهایی کنکور کارشناسی ارشد در قالب کارنامه نهایی از هفته آینده در اختیار داوطلبان قرار می گیرد.
وی افزود: بدون احتساب ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی، امسال حدود ۱۷۰ هزار نفر در دانشگاه های دولتی و غیردولتی پذیرفته می شوند.
کنکور کارشناسی ارشد ۹۸ به دلیل وقوع سیل به جای اردیبهشت ماه در روزهای ۲۳ و ۲۴ خردادماه امسال با رقابت بیش از ۶۱۴ هزار داوطلب برگزار شد.
از تعداد ۴۵۶ هزار و ۸۶۴ داوطلب مجاز به انتخاب رشته تعداد ۲۵۳ هزار و ۷۳ نفر فرم انتخاب رشته را تکمیل کردند.

ظرفیت پذیرش امسال دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه های دولتی و غیردولتی بدون دانشگاه آزاد ۱۶۰ هزار و ۸۱۷ نفر است.
Correspondent: Ali Bagheri Kakash
رئیس دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد:
عقد موقت دختر بچه ۱۰ ساله با پسر ۲۲ ساله باطل شد/ ‌اعلام جرم ‌علیه زوج، ولی زوجه و عاقد
رئیس دادگستری شهرستان بهمئی از ابطال عقد موقت دختر ۱۰ ساله با پسر ۲۲ ساله در این شهرستان خبر داد.
عقد موقت دختر بچه ۱۰ ساله با پسر ۲۲ ساله باطل شد ،حسن نگین تاجی رئیس دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در پی انتشار فیلمی از عقد دختربچه حدود ۹ سال برای مرد حدود ۲۲ ساله در شبکه‌های اجتماعی به محض اطلاع اقدامات لازم انجام شد.

نگین تاجی افزود: پس از شنیدن این موضوع طرفین شناسایی و از خانواده‌های دو طرف و عاقد دعوت کرده ایم، سپس اظهارات پدر دختر، پسر، دختر و عاقد را شنیدیم.

او گفت: سن دختر براساس کپی شناسنامه ارائه شده ۱۱ سال می‌شود و پسر نیز ۲۲ سال دارد.



نگین تاجی افزود: انگیزه این اقدام صرفا به خاطر ایجاد محرمیت با عقد موقت، شناخت بیشتر و رفت و آمد زوج با خانواده زوجه جهت جلوگیری از برخی مسائل و مشکلات شرعی بوده است تا اینکه پس از گذشت ۶ سال اقدام به عقد رسمی و ازدواج کنند.

او گفت: احساس کرده ایم دختر در این سن آگاهی پایینی دارد و مصلحت نیست عقد موقت هم باشد، ولی زوجه مهریه مشخص شده را بذل کرده (بخشیده است) و زوج مدت باقی مانده عقد را (عقد دو ساله بود) بذل کند؛ بنابراین عقد منتفی و منحل شد تا در زمان مقتضی با اخذ مجوز از دادگاه اقدام به ازدواج رسمی کنند.

رئیس دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد بیان داشت: طرفین این مساله را پذیرفتند و با رضایت طرفین عقد موقت از بین رفت. با توجه به اینکه مطابق ماده ۵۰ قانون حمایت از خانواده - مربوط به سال ۱۳۹۱- اقدام زوج، ولی زوجه و عاقد جرم بوده، جهت برخورد قضایی متناسب به دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان بهمئی و دادسرای ویژه روحانیت اعلام جرم شده است.

دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد به نمایندگی از قوه قضائیه همانطوری‌که مدافع حقوق عامه است، حقوق اطفال را به شدت رصد و مورد حمایت قرار می‌دهد و از این به بعد در صورت مشاهده چنین مواردی که مخالف مقررات حقوق کودک و خانواده باشد، طبق قانون برخورد خواهد شد.
Correspondent: Ali Bagheri Kakash
حوادث کوی دانشگاه در تیرماه ۱۳۷۸ نقطه عطف تلاش‌های مستقیم دشمن برای براندازی جمهوری اسلامی بود. اکنون که دشمن با تحریف وقایع آن دوره، به دنبال ارائه تصویری غیرواقعی به نسل جوان است.
حوادث تیرماه ۱۳۷۸ به دلیل تشابهات فراوان به فتنه ۸۸ همواره به عنوان نقطه عطف برنامه‌ریزی ده‌ساله دشمن برای تلاش مستقیم جهت براندازی جمهوری اسلامی ارزیابی می‌شود. این رخداد مهم در تاریخ انقلاب هرچند به لطف خداوند متعال و مواجهه مدبرانه رهبر معظم انقلاب و هوشیاری مردم انقلابی ناکام ماند، اما در زمان فعلی که دستگاه تبلیغاتی دشمن با تحریف وقایع آن دوره، به دنبال ارائه تصویری غیرواقعی به نسل جوانی است که در سال‌های بروز این واقعه بیش از ۴-۵ سال نداشته و این فتنه را از نزدیک لمس نکرده‌اند، بازخوانی جزئیات واقعه کوی دانشگاه می‌تواند مفید باشد.

بیشتر بخوانید:

چرا روزنامه "سلام" بهانه ناآرامی‌ها شد؟
شروع ماجرا
در تیرماه ۱۳۷۸، کمیسیون فرهنگی مجلس پنجم، طرحی را با عنوان «اصلاحیه قانون مطبوعات» در چهار بند به تصویب رساند که مواد آن عبارت بودند از:
الف) ممنوعیت فعالیت مطبوعاتی برای عوامل بیگانه، اعضای گروهک‌های تروریستی و ضدانقلاب، جاسوسان، وابستگان و سردمداران رژیم طاغوت و...
ب ) منع شدن مطبوعات کشور از دریافت کمک مالی از کشورهای بیگانه
ج ) ضمانت اجرایی برای مقابله با افراد دولتی یا غیردولتی که نشریات را برای چاپ مطلب یا مقاله‌ای زیر فشار قرار داده یا آن‌ها را وادار به سانسور نمایند. (در قانون مطبوعات با تأکید بر آزادی بیان و قلم و برای پیشگیری از اعمال قدرت مسئولان بر مطبوعات، تصریح شده بود که اگر مطبوعات دولتی یا غیردولتی از این ماده تخلف کنند به حکم دادگاه از خدمات دولتی منفصل و یا تعزیز خواهند شد)
د) لزوم التزام عملی مدیران مسئول و صاحبان امتیاز نشریات به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران.

همزمان با ارسال اصلاحیه قانون مطبوعات به هیأت رئیسه مجلس، مجمع روحانیون مبارز (که در فتنه ۸۸ نیز با صدور یک بیانیه، زمینه تجمع غیرقانونی ۳۰ خرداد و کشته‌شدن تعدادی از هم‌وطنان را فراهم کرد) با صدور اطلاعیه‌ای که ۱۲ تیر ۷۸ در روزنامه‌ ایران به چاپ رسید، اعلام کرد: «طرحی توسط تعدادی از نمایندگان مجلس در دستور کار مجلس قرار گرفته که فقط تحدیدکننده مطبوعات است و سایه استبداد را بر فضای مطبوعات کشور می‌گستراند. اعمال محدودیت و ممنوعیت همان‌طور که در گذشته نتیجه‌ای مطلوب در پی نداشته، اینک نیز چنین دستاوردی نخواهد داشت.»



پس از آن، مطبوعات زنجیره‌ای با به راه انداختن هیاهو و جنجال، سعی در وادار کردن مجلس به عقب‌نشینی از تصمیم خود مبنی بر اصلاح قانون مطبوعات داشتند. در همین راستا روزنامه «سلام» یک روز قبل از به بحث گذاشته شدن «طرح اصلاحیه قانون مطبوعات» در مجلس، یعنی در تاریخ ۱۵ تیر ۱۳۷۸ در اقدامی غیرقانونی، یک نامه کاملاً سرّی و طبقه‌بندی شده را منتشر کرد که در آن از ارتباط طرح اصلاح قانون مطبوعات با سعید امامی (اسلامی)، سخن به میان رفته بود. سعید امامی کسی بود که در آن زمان، نامش به‌عنوان عامل اصلی قتل‌های زنجیره‌ای در رسانه‌های اصلاح‌طلب مدام تکرار می‌شد.

سلام در تیتر نخست خود نوشت: «سعید اسلامی پیشنهاد اصلاح قانون مطبوعات را داده است.» این امر بر شدت التهابات و هیجانات سیاسی در کشور افزود. در پی این اقدام، وزارت اطلاعات دولت اصلاحاتف شکایتی را علیه روزنامه سلام تنظیم و آن را تسلیم قوه قضاییه کرد. دادگاه ویژه «روحانیت» نیز در پی این شکایت، روزنامه سلام را به جرم انتشار اسناد طبقه‌بندی شده توقیف کرد.

هماهنگی رسانه‌های آشوب در نیمه‌شب!
با اعلام حکم توقیف روزنامه سلام، اصلاح‌طلبان دچار غافلگیری شدند و به هشدار و تهدید روی آوردند. روزنامه‌های موسوم به زنجیره‌ای در اقدامی هماهنگ، تعطیلی روزنامه سلام را مهم‌ترین سوژه خبری خود قرار دادند و ازآن به عنوان «اقدامی غیرقانونی»، «مقابله با دولت» و «مخالفت با توسعه سیاسی» یاد کردند.



روزنامه نشاط با عبارت معناداری در زیر تصویر مدیرمسئول روزنامه سلام نوشت: «آیا محافظه‌کاران هزینه به صحنه آوردن آقای موسوی خوئینی‌ها را محاسبه کرده‌اند؟» و روزنامه صبح امروز با مدیر مسئولی سعید حجاریان، در نخستین روز توقیف روزنامه سلام، تهدید کرد: «باید به یاد داشته باشیم که بازی دموکراسی، اگرچه بازی نامیده می‌شود، ولی اگر قواعد آن را پذیرفتیم، دیگر بازی نیست. رأی مردم به جمهوری اسلامی، رأی به دموکراسی است و اگر این قاعده چه در مطبوعات و چه در انتخابات در هم شکسته شود، آنگاه سیاست ورزی به پایان می‌رسد.»

هماهنگی روزنامه‌های پنجشنبه ۱۷تیر در اختصاص تیترها و سرمقاله‌های خود به عواقب غیرقابل پیش‌بینی و کنترل توقیف روزنامه سلام، نشان از آن داشت که یک تیم پشت پرده، هدایت این جریان را برعهده دارد؛ چراکه خبر توقیف روزنامه سلام ساعت ۱۰ شب اعلام شده بود که معمولا در آن زمان، اکثر روزنامه‌ها می‌بایست با انجام مراحل نهایی، صفحات روزنامه‌ها را به چاپخانه می‌فرستادند تا در توزیع فردا صبح خود دچار مشکل نشوند.

روز پنجشنبه ۱۷تیر، ۱۰ روزنامه زنجیره‌ای با تیترهای تهدیدآمیزی چون «محدودیت مطبوعات خشم مردم را شعله‌ور خواهد کرد»، «زمان حامل حوادث خشونت‌بار است»، «نظام باید هزینه‌های سنگینی بپردازد»، «دانشجویان ساکت نخواهند نشست»، «ورود به قلعه چپ‌گرایان یک ریسک خطرناک برای محافظه‌کاران است»، «مقابله با دولت و مخالفت با توسعه سیاسی» و «پایان سیاست‌ورزی»، درصدد القای فضای بحرانی و ناآرامی به جامعه برآمدند تا در همان شب علیرضا نوری زاده، مفسر رادیو بی‌بی‌سی در تقدیر از عملکرد مطبوعات اصلاح‌طلب بگوید: «ما باید سرافراز باشیم که پرچمداران جامعه مدنی در ایران یعنی نشریات نشاط، صبح امروز، خرداد، همشهری و ایران، مراکز قدرت را نشانه رفته‌اند و با زیر سؤال بردن مشروعیت و مقبولیت نظام اسلامی، چالشی جدی فراروی حاکمان اسلامی گشوده‌اند.»

آغاز تجمعات در دانشگاه تهران
پنجشنبه هفدهم تیر ۷۸ «دفتر تحکیم وحدت» یک میتینگ اعتراض‌آمیز را در دانشگاه تهران برگزار می‌کند که بعضا به درگیری‌های خشونت بار تبدیل می‌شود. در شامگاه همان روز، در ساعت ۲۲ و چهل و پنج دقیقه حدود ۳۰۰ نفر از دانشجویان در مجموعه خوابگاهی کوی دانشگاه تهران اقدام به راهپیمایی غیرقانونی کرده و سپس با تحریک عده‌ای از عناصر افراطی، از کوی دانشگاه خارج می‌شوند و اقدام به شعار دادن می‌کنند. از جمله شعارهای دانشجویان این بود: «طرح سعید امامی ملغی باید گردد»، «مجلس فرمایشی، خجالت خجالت»، «آزادی اندیشه، همیشه‌همیشه.»

به‌تدریج و با حضور نیروی انتظامی، اغلب دانشجویان به داخل کوی برمی‌گردند اما تعدادی از دانشجویان اصرار بر ادامه تظاهرات در بیرون دانشگاه دارند و اقدام به پرتاب اشیائی به سمت نیروهای انتظامی می‌کنند. این اقدامات تا آنجا ادامه پیدا می‌کند که یکی از پرسنل نیروی انتظامی توسط دانشجویان به گروگان گرفته می‌شود که نیروی انتظامی نیز جهت آزاد کردن وی وارد عمل می‌شود. به‌تدریج، درگیری‌ها شدیدتر شده و نیروی انتظامی وارد مجتمع کوی دانشگاه می‌شود.

درگیری‌های پراکنده که از نیمه‌شب آغاز شده بود، تا صبح روز جمعه ادامه می‌یابد و افراد نقابدار مستقر در کوی و پشت‌بام‌های مشرف به خیابان کارگر با پرتاب سنگ و سردادن شعارهایی علیه ارکان نظام، درصدد تهییج دانشجویان از یک سو و تحریک نیروهای انتظامی و امنیتی به شدت عمل در برخورد با دانشجویان در سوی دیگر برمی‌آیند.
حدود ساعت ۱۱ صبح، بالاخره جلسه شورای تأمین استان در استانداری تشکیل می‌شود و حادثه شب گذشته را بررسی می‌نماید. حوالی ظهر روز جمعه به نیروهای انتظامی دستور داده می‌شود که از صحنه خارج شوند.

در این میان برخی چهره‌های سیاسی به بهانه ابراز همدردی با دانشجویان وارد کوی دانشگاه می‌شوند. مجید انصاری، موسوی لاری، دکتر معین، فائزه هاشمی، خانم کروبی، مصطفی تاج‌زاده، عبدالله نوری، درودیان، اکبر گنجی، ابراهیم اصغرزاده و... از جمله این افراد هستند. فضای دانشگاه همچنان متشنج است و سخنان برخی از این چهره‌های سیاسی که به بهانه آرام کردن دانشجویان به داخل کوی رفته بودند، شعله‌های خشم آنان را شعله‌ورتر می‌سازد به گونه‌ای که بار دیگر گروه‌هایی سازمان‌یافته از محوطه کوی خارج شده و در خیابان کارگر ضمن ضرب و شتم مردم و ایراد خسارت به اموال عمومی، درگیری‌های پراکنده‌ای را با نیروهای انتظامی مستقر در اطراف کوی دانشگاه شکل می‌دهند.

دروغ‌های بزرگ برای به جان هم انداختن مردم و دانشجویان!
روزنامه‌های زنجیره‌ای در روز شنبه ۱۹ تیر کار هدایت آشوب‌ها را بر عهده گرفتند. روزنامه خرداد در تیتر درشت صفحه اول خود نوشت: «کوی دانشگاه به خون کشیده شد» و روزنامه نشاط هم بر آتش ماجرا دمید: «دفتر تحکیم وحدت یک هفته عزای عمومی اعلام کرد.» پلاکاردهایی با مضمون پنج شهید به نام‌های ذاکری، سهرابی، امامی، رهبری و نادری، در میان دانشجویان توزیع شد در حالیکه به سرعت مشخص گردید تمامی اسامی مذکور جعلی بوده است!

در دانشگاه‌های امیرکبیر، علم و صنعت، صنعتی شریف و شهید بهشتی نیز تجمع‌هایی صورت گرفت و عوامل برپا کننده این تجمعات خواستار حرکت دانشجویان به سمت کوی دانشگاه شدند. افراد حاضر در این تجمعات، در مسیر حرکت خود به سمت میدان انقلاب و دانشگاه تهران اقدام به سردادن شعارهایی چون «می‌کشم می‌کشم آن که برادرم کشت»، «توپ تانک مسلسل دیگر اثر ندارد»، «عزاعزاست امروز، دانشجوی آزاده صاحب عزاست امروز»، «خاتمی ـ خاتمی واکنش واکنش» و «دانشجوی مبارز حمایتت می‌کنیم» کردند که در این میان بانک‌های تجارت و سپه، چند اتوبوس شرکت واحد، پمپ‌بنزین، محل برگزاری نمازجمعه، یک بیمارستان و چند دستگاه خودرو سواری و موتورسیکلت تخریب و یا دچار آتش‌سوزی شدند.



در این میان پیاده‌نظام‌هایی از عناصر نهضت آزادی، حزب ملت، نیروهای ملی ـ مذهبی، سلطنت‌طلبان و افراد وابسته به کانون نویسندگی خود را به تظاهرکنندگان رساندند و با توزیع اعلامیه‌ها و بیانیه‌هایی سعی در تهییج و گسترش دامنه آشوب‌ها در سطح شهر داشتند. در این روز تعدادی از مردم عادی و زنان محجبه توسط اوباش با چاقو و سنگ و پنجه‌بکس مورد هجوم قرار گرفتند. در میدان انقلاب، چهارراه مخبرالدوله و بلوار کشاورز، چادر تعدادی از خانم‌ها توسط اوباش برداشته شد و سه تن از این بانوان که مقاومت از خود نشان داده بودند توسط تیغ موکت‌بری به‌شدت مجروح شدند.


کشته‌سازی با پیراهن دروغین، توسط احمد باطبی که حتی دانشجو هم نبود!
در دیگر سو، رسانه‌های بیگانه و اپوزیسیون خارج کشور که در رؤیای «ختم انقلاب» دست‌افشانی و پایکوبی می‌کردند، با ارسال اخبار و گزارش‌های کذب، سعی در کشانیدن دامنه آشوب‌ها به شهرهای دیگر داشتند. خبرنگاران و عکاسان روزنامه‌های دیلی‌تلگراف، آل‌موندو، کیودو، آل‌پائیس، لیبراسیون، فیگارو، پروفیل، ایشن‌ایج، نیویورک‌تایمز، واشنگتن‌پست، کوریره‌دلاسرا به همراه شبکه‌های تلویزیونی سی‌ان‌ان، ان‌بی‌سی، فاکس‌نیوز، سی‌بی‌اس، بی‌بی‌سی، الجزیره و خبرگزاری‌های رویترز، فرانسه، آسوشیتدپرس، یونایتدپرس، فرانس‌پرس، در روزهای ۲۰،۲۱ و ۲۲ تیر بالاترین حجم اخبار، گزارش‌ها و تصاویر خود را به سراسر دنیا ارسال کردند.

پیشنهاد حجت‌الاسلام ناطق نوری برای دستگیری سران نهضت آزادی و اعدام آشوبگران
حجت‌الاسلام ناطق نوری درمورد نقش نهضت آزادی‌ها در حوادث کوی دانشگاه می‌گوید: «من به‌لحاظ اینکه شم امنیتی داشته و کار امنیتی کرده بودم، احساس می‌کردم پشت صحنه دست‌هایی است که این‌ها را می‌گرداند و به طور جدی به این موضوع یقین داشتم. در همان روزها، قبل از آن که حتی کسی دستگیر و بازجویی بشود، یا مثل الان یک‌خرده شفاف شود، گفتم که ماجرا زیر سر نیروهای به‌اصطلاح ملی-مذهبی است. این‌ها رهبری می‌کنند و به نظر من قوه قضاییه اگر بخواهد این غائله را ختم کند باید سران این‌ها را دستگیر نماید.

در جلسه‌ای در حضور مقام معظم رهبری نیز گفتم که آقا، بنده اعتقاد دارم نهضت آزادی و این نیروها در پشت پرده این جریان هستند و اگر ما بخواهیم این آشوب و شورش را بخوابانیم به نظر من باید سران این‌ها را دستگیر کرده، عده‌ای که در صحنه آشوب کردند را هم به سرعت محاکمه کنیم. حتی اگر لازم باشد -دیدیم که اینها به هرحال بحران ایجاد کردند و قصد براندازی دارند- آن‌ها را به سینه دیوار بگذاریم. اگر قصد براندازی نظام را دارند و با اسلام محارب هستند، با آن‌ها برخورد بشود. بعضی از مسئولان خیلی جاخوردند و گفتند: این نوع حرف زدن جلوی آقا؟! اما من ریشه اغتشاش را در نهضت آزادی می‌دانم، این‌ها دنبال براندازی هستند و در کشور بحران ایجاد می‌کنند و بالاخره باید با آن‌ها برخورد کرد، حکومت تعارف ندارد. من در ماجرای ۱۸ تیر ۷۸، قائل بودم که باید سران نهضت آزادی دستگیر، محاکمه و با آن‌ها برخورد قاطع شود؛ اما رئیس دولت اصلاحات این اعتقاد را نداشت.»

چه کسی دستور ورود نیروهای نظامی برای برخورد با آشوبگران را صادر کرد؟
سردار رحیم‌صفوی، فرمانده وقت کل سپاه پاسداران در گفتگویی ماجرای صدور مجوز ورود نیروهای نظامی برای برخورد با آشوبگران را اینگونه روایت می‌کند: «در روزهای نخست فتنه ۷۸ وزیر کشور اجازه نمی‌داد که سپاه و بسیج وارد عمل شده و آشوبی را که تهران را به آتش کشیده بود، آرام کنند. می‌گفت فقط نیروی انتظامی. این در حالی بود که نیروی انتظامی می‌گفت که ما دیگر نمی‌توانیم ادامه بدهیم. من برای اولین‌بار همین‌جا عرض بکنم که من در آن قضیه برخورد جدی با وزیر کشور وقت داشتم. در دبیرخانه شورایعالی امنیت ملی که دبیر آن آقای دکتر حسن روحانی بود، یک برخورد لفظی بین ما پیش آمد و آقای روحانی به نفع سپاه رأی داد و گفت: «سپاه باید بیاید؛ برای دفع فتنه تهران» با ورود بسیج و سپاه، در چند ساعت این فتنه تمام شد. می‌توانم بگویم عناصری که ما آن زمان دستگیر کردیم گفتند که از سوی مسئولان برخی وزارتخانه‌ها حمایت می‌شدند.»

سردار فیروزآبادی، رئیس پیشین ستاد کل نیروهای مسلح هم این تصمیم حسن روحانی را با پشتوانه تأیید محمد خاتمی رئیس جمهور وقت عنوان کرده و می‌گوید: «این تصمیم شورایعالی امنیت ملی و تأیید رئیس‌جمهور بود. آن زمان جلوی خود بنده آقای روحانی با آقای خاتمی تماس گرفتند و گفتند وضع این‌گونه و جمع‌بندی این است و ایشان گفتند دیگر هر تصمیمی که گرفتید انجام دهید، از این به بعد هم همین‌طور خواهد بود».

پیام آرامش‌بخش رهبر معظم انقلاب اسلامی
اتفاقات تلخ به سرعت در حال رخ دادن بود که بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار مردمی در تاریخ ۱۳۷۸/۰۴/۲۱، مانند آبی بر آتش فتنه آشوبگران داخلی و خارجی ریخته شد. حضرت آیت الله خامنه‌ای در این دیدار با ابراز تأسف و تأثر شدید از برخی حوادث رخ داده در کوی دانشگاه، فرمودند: «این حادثه تلخ، قلب مرا جریحه‌دار کرد؛ حادثه غیرقابل قبولی در جمهوری اسلامی بود. حمله به منزل و مأوا و مسکنِ جمعی - بخصوص در شب یا در هنگام نماز جماعت - به هیچ وجه در نظام اسلامی قابل قبول نیست. جوانان این کشور - چه دانشجویان و چه غیردانشجویان - فرزندان من هستند و هرگونه چیزی که برای این مجموعه‌ها مایه اضطراب و ناراحتی و اشتباه در فهم باشد، برای من بسیار سخت و سنگین است. هرکسی بوده، فرق نمی‌کند؛ چه در لباس نیروی انتظامی، چه در غیر آن. مسلماً با کسانیکه در نظام جمهوری اسلامی تخلّف می‌کنند، باید برخورد شود؛ اما با کسی که تخلّفی نکرده است؛ کسی که در خانه خود در حال استراحت است، آن هم در محیط جوان دانشجویی، کار بسیار خطا و ناروایی است اگر برخورد شود.»

ایشان در ادامه با دعوت جوانان به «هوشیاری در برابر دشمن و توجه به دست‌های پنهان آنان برای سوءاستفاده از دانشجویان» و اعلام برنامه دشمن مبنی بر «هدف گرفتن امنیت ملی برای ایجاد هرج و مرج و ناامنی در کشور»، اعلام کردند: «دشمنان بدانند که خواب برگشتن امریکا به این مملکت، یک خواب پریشان و غیرقابل تعبیر است. این عناصر داخلی حقیر، این عناصر سیاسی مطرود و منفور، که ملت این‌ها را مثل دندان فاسدی بیرون آورد و به یک طرف پرتاب کرد، هجده، نوزده سال است که کمین گرفته‌اند تا از ملت و از امام و از نام امام و از راه امام انتقام بکشند. این‌ها هم بدانند که اشتباه کردند؛ در همین قضیه هم اشتباه کردند»

و اینک حماسه ۲۳ تیر...
با انتشار بیانات رهبر معظم انقلاب بویژه فراز پایانی آن که ایشان امام و مقتدای خودمان حضرت ولی‌عصر (ارواحنافداه) را خطاب قرار داده و بر «ایستادگی تا آخرین نفس در راه خدا و آرزوی شهادت در این راهِ پرافتخار و پرفیض و پربهجت» تاکید کردند، موجب شد تا گروه‌های مختلف مردمی در شهرهای بزرگ و کوچک کشور تصمیم به برگزاری راهپیمایی بزرگی در میثاق دوباره با امام امت بگیرند و اینگونه شد که در روز ۲۳ تیرماه، اقیانوسی از یک ملت بیداردل، روانه کوچه و خیابان‌های کشور شد تا پاسخ آشوبگران خرابکار را با بیعت مجدد خود با رهبر معظم انقلاب و آرمان‌های بلند امام خمینی و انقلاب اسلامی بدهند.

روزی که فقط حسن روحانی حاضر به سخنرانی در تجمع مردم تهران شد!
دکتر علیرضا زاکانی درباره سکوت چهره‌ها در این حادثه اینگونه روایت می‌کند: «آقای خاتمی که رییس‌جمهوری است به‌عنوان یک عنصر تجدیدنظرطلب که بسیاری از کارهای افراطی را قطعاً قبول نداشت، در ۲۳ تیر حاضر نمی‌شود که بیاید و سخنرانی کند، آقای هاشمی نیز حاضر نمی‌شود که سخنرانی کند، آقای ناطق هم حاضر نمی‌شود تا اینکه آقای روحانی که تازه از خارج از کشور برگشته بود، پیشنهاد سخنرانی در تجمع مردم تهران را پذیرفت و آمد و صحبت‌های خوب و انقلابی هم کرد.»



دبیر وقت شورایعالی امنیت ملی در این تجمع، ابتدا از دانشجویان تشکر کرد که صف خود را از معاندان و مفسدان جدا کرده بودند و با اعلام بیزاری و برائت، خودشان را کنار کشیدند. روحانی این اقدام را نشان هوشیاری و بیداری دانشجویان انقلابی و مسلمان نامید و با اشاره به حضور «افراد شرور، جنایتکار و سابقه‌دار، وابسته به گروهک‌های معاند و ورشکسته» در میان دستگیرشدگان، از ساختارشکنی‌ها سخن گفت: «افرادی که اتوبوس و اموال عمومی را آتش می‌زنند، آن‌ها که ماشین بیت‌المال را آتش می‌زنند و حتی اتومبیل شخصی افراد را از بین می‌برند... بی‌تردید این افراد دشمن مردم ایران و ارزش‌های این مرز و بوم هستند، این اوباش حتی به مساجد هم تعرض کردند. ادامه این وضع برای نظام ما کشور ما و ملت ما قابل تحمل نخواهد بود. دیروز نسبت به این عناصر دستور قاطع داده شد، دیروز غروب دستور قاطع صادر شد تا هرگونه حرکت این عناصر فرصت‌طلب، هر کجا که باشد با شدت و با قاطعیت برخورد شود و سرکوب شوند. مردم ما شاهد خواهند بود که از امروز نیروی انتظامی، نیروی قهرمان بسیج حاضر در صحنه، با این عناصر فرصت‌طلب و آشوبگر - اگر جرأت ادامه حرکت مذبوحانه داشته باشند- چه خواهند کرد... آن عاملی که امروز ملت ما را متحد کرده است و پیوند ناگسستنی در ملت ما ایجاد کرده است، اسلام و اسلامیت نظام است و مظهر این اسلامیت، رهبری و مقام ولایت است... مسأله ولایت، مظهر اقتدار ملی ما است.‌.. در کدام کشور جهان، حرکت‌های آشوب‌طلبانه اینچنین تحمل می‌شود؟ این‌ها خیلی پست‌تر و حقیرتر از آن هستند که بخواهیم نسبت به آن‌ها تعبیر حرکت براندازی را مطرح کنیم»
Correspondent: Ali Bagheri Kakash
انتفاضه شعبانیه که در سال 1991 می‌رفت تا عراق را از لوث وجود صدام پاک کند، با حمله نظامی منافقین متوقف شد، اما حال بعد از گذشت بیش از 20 سال، فرزندان و بازماندگان این انتفاضه تیر خلاص را بر پیکره این گروهک تروریستی زدند.
22 سال پیش، ملت عراق که از ستم‌های بی‌شمار صدام به تنگ آمده بودند، همزمان با نیمه شعبان، قیام عمومی را از شهر مقدس کربلا به رهبری مراجع شیعه آغاز کردند که به انتفاضه شعبانیه معروف شد و چهارده استان عراق را در بر گرفت.

اما صدام با حمایت جدی غرب در یک جنایت و کشتار بی سابقه، در فاصله‌ای کمتر از دو هفته، صدها هزار عراقی را به شهادت رسانده و جمع کثیری را نیز بازداشت کرد.

این قیام در پایان جنگ خلیج فارس و قطع نامه 670 شورای امنیت که کلیه تحرکات هوایی ارتش عراق حتی بالگردها را ممنوع کرد به وقوع پیوست و در نتیجه آن، کنترل بخش اعظم کشور به دست نیروهای مردمی افتاد و از هجده استان عراق، چهارده استان سقوط کرد و در این میان تنها استانهای مرکزی شامل استانهای غربی و صلاح الدین و بغداد در دست رژیم بعث باقی‌ماند.

این قیام با اتحاد شیعیان و اهل تسنن فراگیر شد اما به دلیل آزاد شدن مناطق یاد شده که اغلب ساکنین آن شیعه بودند، این انتفاضه بیشتر رنگ شیعه‌ به خود گرفت و در مدت بسیار کوتاهی، اکثریت شهرهای مهم عراق از جمله بصره، نجف، کربلا ،عماره، کوت، ناصریه و دیوانیه در جنوب و شهرهای مهم و استراتژیک شمال عراق به دست نیروهای مردمی افتاد.

در این مدت که حدود یک ماه بیشتر طول نکشید، مردم با تشکیل کمیته‌های مردمی زیر نظر کمیته‌ای نه نفره که از سوی مرجعیت حوزه علمیه نجف اشرف آن هنگام مرحوم آیت‌الله العظمی خوئی تشکیل شده بود، اداره می‌شدند.

این کمیته که از برجستگان مردمی و اجتماعی و گاه علمی حوزه انتخاب شده بودند، هر یک در سویی در امر کارگشایی امور روزمره مردم این شهرها نظارت داشته و سعی داشتند که خونی به ناحق ریخته نشده و ظلمی بر انسانی روا نشود.

یکی از اهرم‌های اصلی صدام برای سرکوب این قیام، نیروهای منافقین در عراق بود و صدام و رژیم بعث برای مقابله با این انتفاضه علاوه بر قتل عام مردم توسط ارتش عراق از گروهک تروریستی منافقین نیز بهره‌بردند و منافقین در انتفاضه شعبانیه به کشتار وسیعی از مردم عراق دست زده و 25 هزار نفر را به شهادت رساندند.


رجوی دست در دست صدام دیکتاتور عراق

در جریان این درگیری‌ها هزاران نفر کشته و نزدیک به دو میلیون نفر از مردم عراق آواره شدند.

منافقین با کمک نیروهای نظامی در کشتار مردم عراق شرکت کردند و برگی دیگر بر جنایات خود افزودند. در جریان این قیام مردم در کربلا برای مقابله با رژیم بعث و نیز پناه گرفتن وارد حرم حسینی شدند که نیروهای نظامی بعثی آنها را در حرم مطهر به گلوله بستند و بارها با سلاح های سبک و سنگین حرم امام حسین(ع) را هدف قرار دادند.

آثار این جنایات هنوز بر دیوارهای داخلی حرم اباعبدالله(ع) به عنوان سندی ماندگار از قیام مردم عراق و شیعیان در برابر حکومت جور و ستم، باقی مانده است.


همچنین اعضای گروهک تروریستی منافقین در زمان رژیم صدام جنایات فجیعی در استان بصره انجام دادند.

حال پس از گذشت بیش از 20 سال از سرکوب انتفاضه شعبانیه توسط رژیم بعث و جنایات گروهک تروریستی منافقین، فرزندان و بازماندگان این انتفاضه اسلامی، کار را برای این گروهک جنایتکار به پایان رساندند و با حمله غافلگیر کننده به اردوگاه اشرف دهها نفر از کادرهای اصلی و مؤثر منافقین که نقش بسزایی در ترورها و قتل عام مردم مسلمان را به درک واصل کردند.

منبع: خبرگزاری فارس
Correspondent: Ali Bagheri Kakash
جلسه بررسی صلاحیت و برنامه‌های محسن حاجی میرزایی و علی اصغر مونسان برای تصدی وزارت آموزش و پرورش و میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری امروز برگزار شد.

بر این اساس حاجی میرزایی با ۲۰۰ رأی موافق، ۴۸ رأی مخالف و ۷ رأی ممتنع و مونسان با ۱۶۳ رأی موافق، ۸۳ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع به عنوان وزرای آموزش و پررش و میراث فرهنگی انتخاب شدند
Correspondent: Ali Bagheri Kakash
سردار تقی مهری رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا در نشست خبری با اصحاب رسانه که امروز (سه‌شنبه دوازدهم شهریور ماه) برگزار شد، اظهار کرد: سازمان وظیفه عمومی ناجا با هماهنگی‌های انجام شده تسهیلاتی را برای خروج از کشور مشمولان غیرغایبی که برای حضور در مراسم اربعین حسینی قصد سفر به کشور عراق را دارند، در نظر گرفته است.

او افزود: بر این اساس تمامی دانش آموزان، دانشجویان و طلابی که قصد سفر به عتبات عالیات در اربعین را دارند، می‌توانند بدون سپردن وثیقه از کشور خارج شوند.

رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا گفت: افرادی که برگ اعزام به خدمت دریافت کرده‌اند نیز می‌توانند از تاریخ ۷ مهرماه تا ۱۰ آبان ماه سال جاری با مراجعه به سامانه پلیس ثبت نام و مجوز خروج از کشور را از سازمان وظیفه عمومی ناجا دریافت کنند.

سردار مهری تصریح کرد: تمام تسهیلات را برای زائران اربعین حسینی فراهم کرده‌ایم تا بتوانند در این مراسم شرکت کنند
Correspondent: Ali Bagheri Kakash
بر ساحل سرخ سحر

شاعر: جعفر ربّانی
از دوردست نخل زاران صحاری
آید صدای شیهه اسب سواری
بر ساحل سرخ سحر، سردار دریا
در بستر خون خفت، گاه کارزاری
یک تنگسیر افتاد بر خاک و برآمد
از صدهزاران مرد و زن فریاد و زاری
نخل بلند آسمانسا، سرنگون شد
دیگر بگو، ای تنگ و تنگستان چه داری؟
فانوس دریا را بگو خاموش خاموش
خورشید چون سرزد، تو دیگر در چه کاری؟
کو با نهنگان صف به صف قامت برآرند
بر استوای حرمت مرد صحاری
با شروه خوانان تا قیامت گو بگریند
بر سوک مردی از تبار پایداری
مردان مؤمن را ندا در ده که زین پس
یادآورند او را گه شب زنده داری
ای سرزمین خون و خشم و تاغ و طوقان
ای آن که فایز را درون سینه داری
تا سرخی خون علی آیینه ات گشت
دیگر چه غم چون در کفت خورشید داری
Correspondent: Ali Bagheri Kakash
با اجازه دوستان چند سوال دارم از دوستان ضد انقلاب که اگر جواب بدهند خیلی چیزها روشن میشود.
۱-سازمان مجاهدین خلق (منافقین )در سال ۴۴ با اندیشه اسلامی مبارزه علیه حکومت پهلوی شکل گرفت ولی پس از ترور شریف واقفی از رهبران مجاهدین به دلایلی معلوم رجوی که از زندان های ساواک آزاد شده و حتی حکم اعدامش لغو میشود به رهبری حزب رسیده و خط فکری حزب رابه مارکس تعقیر میدهد که اصلی ترین مشخصه آن نزد مردم برداشتن آیه قرانی از ارم حزب است وبلافاصله پس از انقلاب به دامان صدام رفته و علیه کشور وارد جنگ شدند آیا این خیانت نیست زمانی که دشمن به کشورت حمله کرده به حمایت دشمن بر مملکت خود حمله کنید ؟؟
۲-خیلی ها میگن اعدام های دهه شصت و برای مقاصد سیاسی به ایت الله رئیسی نسبت میدن ولی حقیقت ماجرا پس از اینکه سازمان وارد مقابله مسلحانه با جمهوری اسلامی شد مردم رابه جرم داشتن ریش ،تیپ ساده ،مذهبی بودن ،داشتن عکس امام خمینی درخانه یا مغازه به قتل میرساندند یا ترور مسولین کشوری ولشکری که بیش از ۱۷۰۰۰شهید ترور دادیم و در تیر اخر در عملیات فروغ جاویدان به ملت حمله کردن که با عملیات افتخار افرین مرصاد دفع شد که مردم در نمازجمعه و خیابان ها فریاد منافقان زندانی اعدام گردند سر دادند و دوستانی گفتند چندتا شون بیارین نماز جمعه اعدام کنید که حالا میگن من نبودم رقیب بود و دستگاه قضا تحت فشار درخواست های مردم به پرونده خائنین به ملت رسیدگی و اجرای حکم کرد ان هم ریس قوه قضاییه موسوی اردبیلی بود نه سید ابراهیم رئیسی در ضمن قبل انقلاب توسط ساواک چندین مرحله تصفیه منافقان انجام شد که ده ها برابر ماجراهای سال ۶۷ تلفات جانی داشت چرا حرفی از انها به میان نمی اید ؟؟
۳-در اتفاقات کوی دانشگاه که امیرحسین فخراور با نشان دادن پیراهن غرغ به خون هم کلاسی خود که به گفته او توسط لباس شخصی ها کشته شده که ضمن روی جلد رفتن تمام مجله های خبری آمریکا و جهان باعث تحریک مردم به حضور در کوی دانشگاه و درگیریی با حافظان امنیت شد که بعد ها به گفته خودش و در دیدار بوش فرمود ان پیراهن را صبح ان روز در حیاط خانه با خون مرغ الوده کرده بود البته لازم به ذکر چند نکته است ۱-سردار قالیباف آن زمان فرمانده ناجا تهران نبود و مانند اعدام های ۶۷انگشت اتهام سمت محمد باقر قالیباف رفت ،۲-در این حادثه به اشتباه یا توسط نیروهای تندرو به بعضی دانشجویان اسیب وارد شد که بلافاصله رهبری از مسولین پاسخ ورسیدگی را طلب کرد ،در اینجا نیز که نقش منافقین و ضد انقلاب مشخص است چرا هنوز انگشت اتهام به خاطر جناح های سیاسی طرف افراد خاص میرود ؟؟
۳-در ترور ۱۷۰۰۰ایرانی در دهه شصت ،ترور دانشمندان هسته ایی ،اتفاقات ۸۷و۸۸ و...... نقش منافقین پر رنگ است پس چرا نام آن را از لیست گروهک تروریستی خارج و نام سپاه و محور مقاومت را میگذارند ،آیا جرم دفاع از انقلاب و کشور از کشتن بیش از ۲۰‌هزار نفر انسان بی گناه بیشتر است ؟؟
۴-بارها مذاکره سعد آباد ،پاریس ،الماتی ،ژنو و....حتی در مواقعی خود دکتر روحانی و ظریف ریس تیم مذاکره بودند و پای توافقنامه را امضا کردند و برای هزارمین بار دیدن این امام زاده شفا که نمیده کور هم میکنه ،امریکا به هیچ توافقی پایبند نیست پس چرا مجدد پای بر گلوی رهبری میفشارید که مذاکره کنیم بعد از نقض توافق گویید مقصر سپاه و رهبری بود ؟؟توافق آب و هوایی پاریس ،منع سلاح های اتمی و..... هم مقصر ایران بود که ترامپ خارج شد ؟؟
۵-در دهه ۶۰مجاهدین و ساواک در نقش بازوی سرکوب صدام بر سر مخالفان جنگ و انتقاضه شعبانیه عراق جوانان مخالف جنگ با ایران را کشتند ولی صحبتی از آن نمیکنید ؟؟
۶-مراسمات مذهبی مثل پیاده روی اربعین و شیرخوارگان حسینی محل سرایت انواع بیماری هاست ولی پارتی های شبانه ،روابط بی بند وبار ،جشن های مختلط کاملا سالم است ؟؟صدای بلندگو آهنگ پارتی نشانه تمدن ،وصدای کنترل شده مداحی مردم آزاری است ؟؟بستن خیابان ،آتش زدن لاستیک و سطل زباله ،مانع رفت و امد مردم و آمبولانس شدن آزادی و جشن باستانی ولی عزاداری امام حسین صلب آرامش و بستن جاده ،و آلودگی محیط زیست ؟؟چه تفاوتی میان این دو است ‌؟؟
اری در عین قبول داشتن قانون اساسی و انقلاب به عنوان اصل و مایه سعادت کشور اصلاحاتی نیز لازم است اصلاحات نظام از مسولان نا لایق و فاسد ،متجاوز به بیت المال ،زدودن آقازاده های دروغین
((من انقلابی ام ))
Correspondent: Ali Bagheri Kakash