🌐 پایگاه خبری بوعلی 🌐

بِسۡمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحۡمَٰنِ ٱلرَّحِیمِ

ابزار وبمستر

ابزار وبمستر

🌐 پایگاه خبری بوعلی 🌐

نٓۚ وَٱلۡقَلَمِ وَمَا یَسۡطُرُونَ
متولد 1996 در MIS ، خبرنگار و روزنامه نگار
شناسه الکترونیکی ثبت ملی محتوای دیجیتال( کد شامد): 1-1-765329-64-0-1
در جنگ سخت، جسمها به خاک و خون کشیده میشوند و روح ها پرواز میکنند و میروند به بهشت؛ اما در جنگ نرم، اگر خدای نکرده دشمن غلبه بکند، جسمها پروار میشوند و سالم میمانند، و روح‌ ها میروند به قعر جهنم؛ فرقش این است؛ لذا این خیلی خطرناک‌تر است.
نوشتن، یک عمل هنرى است ؛زیادتر نگویید از آنچه که هست، از آنچه که باید و شاید. منصف باشیم؛ عادل باشیم. این‏ها آن وظایف ماست

🌻🌹🌹🌻🌹🌹🌻🌹🌹🌻🌹🌹🌻

💮بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ💮

اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْ‌سِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾
لَا إِکْرَ‌اهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ‌ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾
اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ‌ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُ‌وا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ‌ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ‌ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ ﴿٢٥٧﴾

🌹🌻🌻🌹🌻🌻🌹🌻🌻🌹🌻🌻🌹

بایگانی
نویسندگان
آخرین نظرات
logo-samandehi پایگاه اطلاع‌رسانی دکتر سعید جلیلی

۱۵۷ مطلب در بهمن ۱۴۰۱ ثبت شده است

 

شبکه سعودی ایران‌اینترنشنال پایان مفتضحانه فعالیت‌های خود در لندن را به بهانه مسائل امنیتی خبرنگاران نسبت داده است.

شبکه سعودی ایران‌اینترنشنال روز شنبه با انتشار خبری در تارنمای خود ادعا کرد که «برای حفظ امنیت روزنامه‌نگاران و همکاران خود، پخش برنامه‌های این شبکه را از شامگاه جمعه از لندن متوقف و همه بولتن‌های خبری ۲۴ ساعته خود را به واشنگتن منتقل کرد.

«ایران‌اینترنشنال» مدعی شد: «این تصمیم در پی دریافت هشدار‌هایی صورت گرفت که پلیس متروپولیتن لندن، درباره وجود تهدید‌های جدی و فوری نسبت به امنیت روزنامه‌نگاران ایرانی شاغل در این رسانه، به مدیران ایران‌اینترنشنال منتقل کرده است.»

 

این شبکه، آخرین مورد از تهدید‌ها علیه «ایران اینترنشنال» را به یک تبعه اتریشی به نام «محمد حسین دوتایف» نسبت داده که «روز شنبه ۲۲ بهمن از سوی پلیس ضد تروریسم بریتانیا بازداشت شده است» سپس بدون ارائه هیچ مدرکی مدعی شده است که «مقام‌های جمهوری اسلامی تاکنون بار‌ها ایران اینترنشنال و کارکنان آن را تهدید کرده‌اند» و این مساله در ماه‌های اخیر افزایش پیدا کرده است.

 

این شبکه که به تعبیر باراک راوید خبرنگار سرشناس اسرائیلی برای جنگ اطلاعاتی علیه ایران استفاده می‌شود آبان ماه گذشته ادعا کرد که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تهدید‌هایی جدی علیه روزنامه‌نگاران این شبکه به راه‌انداخته است.

 

شرکت «ولانت مدیا» که «ایران اینترنشنال» را مدیریت می‌کند با صدور بیانیه‌ای ادعا کرد: این تهدید‌های مرگبار علیه شهروندان بریتانیایی در خاک بریتانیا، چند هفته پس از هشدار‌های سپاه و دولت ایران راجع به اقدامات یک رسانه آزاد و بی‌سانسور فارسی‌زبان است که در لندن فعالیت می‌کند.

 

هم زمان بحث به پارلمان انگلیس کشیده شد تا دست‌اندرکاران این ادعا، از طریق باب بلکمن رئیس گروه دوستی پارلمانی انگلیس و اسرائیل، تقاضای تشدید تحریم‌ها علیه سپاه و شناسایی آن را به عنوان نهاد به اصطلاح تروریستی مطرح کنند. بلکمن در جلسه با حضور نمایندگان وزارت امور خارجه انگلیس پرسید که سپاه «چه اقدامات بیشتری را باید صورت دهد تا ما آن‌را در فهرست گروه‌های تروریستی قرار دهیم.»

 

دومینوی فشار‌ها با گزارش هفته‌نامه ساندی تایمز که ادعا کرد که صد‌ها نفر از روزنامه‌نگاران و کنشگران سیاسی در بریتانیا در چند ماه اخیر نامه‌هایی از پلیس ضدتروریسم بریتانیا دریافت کرده‌اند که به آنان هشدار می‌دهد به دلیل مواضعشان در مخالفت با نظام جمهوری اسلامی ایران، ممکن است هدف حمله قرار بگیرند؛ ادامه یافت.

 

اما این تحرکات زمانی اهمیت پیدا می‌کند که بدانیم موساد سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی ادعای ساختگی تهدید خبرنگاران ایرانی توسط سپاه را سرهم کرده و در اختیار انگلیس قرار داده است. تارنمای «تایمز اواسرائیل» در گزارشی ادعایی نوشت: اسرائیل اطلاعاتی را در اختیار مقام‌های انگلیسی قرار داد و آن‌ها را قادر ساخت تا نقشه ایران برای حمله به روزنامه نگاران مستقر در انگلیس را خنثی کنند.

 

بعد از آن رئیس سرویس جاسوسی داخلی انگلیس، ادعا کرد که نهاد‌های امنیتی این کشور تهدید‌های متعددی را از سوی ایران در زمینه قتل و ربایش شهروندان بریتانیایی خنثی کرده‌اند. کن مک‌کالوم آبان‌ماه گذشته برپایه اطلاعات ساختگی رژیم صهیونیستی مدعی شد که نهاد‌های امنیتی بریتانیا در سال ۲۰۲۲ دست‌کم ده مورد «تهدید بالقوه از سوی ایران برای ربودن و یا حتی قتل شهروندان بریتانیایی و یا افراد ساکن بریتانیا که دشمنان حکومت ایران تلقی می‌شوند» را کشف و خنثی کرده‌اند.

 

جالب اینجاست که ایران اینترنشنال هم در خبر توقف فعالیت‌های خود در لندن، اشاره کرده است: «کانال ۱۱ تلویزیون اسرائیل نیز پیشتر اعلام کرده بود موساد، سازمان امنیت داخلی بریتانیا، ام‌آی۵ را درباره تهدید جانی علیه شهروندان ایرانی در بریتانیا به ویژه روزنامه‌نگاران شاغل در ایران‌اینترنشنال آگاه کرد.»

 

به هر روی این پروژه سعودی - صهیونیستی اکنون به پایان فعالیتش در لندن رسیده و قرار است از این پس زیر سایه واشنگتن به دروغ‌پراکنی‌ها و سیاه‌نمایی‌های خود علیه ایران ادامه دهد. اما برخلاف سناریوی مطرح شده، پایه‌های فعالیت ایران اینترنشنال از سال ۱۳۹۷ در پی شکایت ایران از این شبکه به آفکام و سپس انتشار سلسله مقالات گاردین درباره وابستگی این شبکه به منابع مالی عربستان سست شده بود.

 

طبق گزارش گاردین عربستان سعودی فقط در یک مرحله ۲۵۰ میلیون دلار برای راه‌اندازی شبکه ایران اینترنشنال که هیچ‌گونه درآمدی از طریق تبلیغات ندارد، پرداخت کرده است. شنیده‌ها حاکی است که جمال قاشقچی روزنامه نگار منتقد سعودی در افشای اطلاعات روزنامه گاردین درباره کمک مالی رژیم عربستان به ایران اینترنشنال دست داشته که بعدا توسط عناصر این رژیم به شکل فجیعی به قتل رسید.

 

همان زمان گاردین قرار بود میزگردی را درباره پشت پرده قتل «جمال خاشقچی» و منبع مالی ایران اینترنشنال ترتیب دهد که به طور ناگهانی و بدون ارائه توضیح تعلیق شد. این درحالیست که گاردین قبلش اعلام کرده بود به دلیل تعداد بالای تقاضا‌ها برای شرکت در این نشست، ظرفیت تکمیل شده و متقاضیان جدید خرید بلیت بایستی در لیست انتظار قرار گیرند.

 

اما ترکش اول به ایران‌اینترنشنال مهرماه ۱۳۹۷ زده شد. هنگامی که سفارت جمهوری اسلامی ایران در پی حمله تروریستی در اهواز و پخش مصاحبه شبکه ایران اینترنشنال با سخنگوی گروه تروریستی «الاحوازیه» شکایت خود را تسلیم نهاد ناظر بر رسانه‌های صوتی وتصویری انگلستان (آفکام) کرد.

 

در این نامه سفارت کشورمان، اقدام شبکه ایران اینترنشنال را نقض صریح قانون و نماد آشکار حمایت از تروریسم خواند و خواستار برخورد جدی با این اقدام به‌عنوان ترویج تروریسم و خشونت شد. جالب اینجاست که وزارت امور خارجه انگلیس هم طرح شکایت تهران از شبکه ایران اینترنشنال از مسیر آفکام را بهترین گزینه اعلام کرده بود.

 

چند ماه بعد آفکام گزارش خود را در ۱۳ صفحه منتشر کرد و توجیهات این شبکه در مصاحبه با نماینده گروه تروریستی «الاحوازیه» را نپذیرفت. گزارش آفکام البته شرح تمامی جزئیات اقدامات این شبکه برای تعدیل مواضع خود در روزگزارش حادثه می‌باشد و درنهایت جمع‌بندی کرده است که با اقدامات اصلاحی بعدی آن شبکه اقدام غیرقابل‌قبول اولیه خود را رفع نموده و خود را از نقض قوانین رهانیده است و لذا مستحق برخورد قانونی نیست.

 

اما سلسله افشاگری‌های گاردین پس از انتشار گزارش آفکام، ضربه دیگری را به پیکر این شبکه وارد کرد. گاردین آبان ۱۳۹۷ در یکی از گزارش‌های خود نوشت: عربستان که کوچکترین انتقادی از سیاست‌های خود را برنمی تابد حالا شبکه‌ای به راه انداخته تا از طریق فعالیت‌های جانبدارانه آن، رقیب منطقه‌ای خود ایران را تحت فشار قرار دهد.

 

بر اساس این گزارش، بسیاری از کارکنان این شبکه با پیشنهاد‌های مالی که اغلب دو برابر مقداری بود که رسانه‌های رقیب حاضر به پرداخت بودند فریب خورده و از منبع آن اطلاعی نداشتند. یکی از کارکنان سابق این شبکه به گاردین گفته بود: «بسیاری از پرسنل دریافته اند که حقیقت در مورد سرمایه گذاران عربستانی که پشتوانه این شبکه هستند به آن‌ها گفته نشده، اما چون می‌ترسند براساس قراردادشان ناچار به بازگرداندن دریافتی‌های خود شوند، نمی‌توانند استعفا دهند.»

 

به هر روی، اینک که شبکه ثروتمند ایران اینترنشنال با پول رژیم سعودی، به شکل مفتضحانه‌ای مقر خود را در لندن تعطیل کرده است، شاید زمان آن باشد که سایر شبکه‌های معاند فارسی زبان - به طور ویژه شبکه‌ای که با پول مسدود شده ملت ایران که توسط رژیم سابق از کشور خارج شد، گردانده می‌شود – و به شکل خستگی‌ناپذیری طی سه ماه گذشته به دروغ‌پراکنی، جوسازی و سیاه نمایی علیه ایران پرداختند، از سرنوشت ایران اینترنشنال درس بگیرند.

Correspondent: Ali Bagheri Kakash

«شهرام عبدلی» در وضعیت کمای عمیق است

 

🔹پیگیری‌ها از آخرین وضعیت شهرام عبدلی نشان می‌دهد وی هم اکنون در بخش مراقبت‌های ویژه یا ای سی یو (ICU) بیمارستان قائم مشهد به سر می‌برد و سطح هوشیاری این بازیگر نسبت به دیشب اندکی بهتر شده است

 

🔹علیرغم کنترل بودن وضعیت قلب و عروق، شهرام عبدلی در حال حاضر به دلیل درگیری ارگان‌های حیاتی مغزی شرایط غیرقابل پیش بینی دارد

 

🔹ضربان قلب این بازیگر برقرار است. اما شرایطش ناپایدار است و در کمای عمیق بسر می‌برد

 

🔹عمل جراحی اولی که بر روی مغز او انجام شده موفقیت آمیز بوده و باید صبر کنیم تا مشخص شود نیاز به عمل جراحی بعدی دارد یا خیر

Correspondent: Ali Bagheri Kakash

شهرام عبدلی به علت خونریزی مغزی حین تصویربرداری، در بیمارستان بستری شد

شهرام عبدلی بازیگر ۴۶ ساله که برای بازی در یک سریال در مشهد به سر می‌برد، حین تصویربرداری با افت هوشیاری ناگهانی مواجه شد. این بازیگر تلویزیون و سینما بعد از عمل جراحی اکنون در بیمارستانی در مشهد بستری است.

 

شهرام عبدلی، بازیگر سینما و تلویزیون به علت خونریزی مغزی در بیمارستان بستری شد.

 

 

شهرام عبدلی بازیگر ۴۶ ساله که برای بازی در یک سریال در مشهد به سر می‌برد، حین تصویربرداری با افت هوشیاری ناگهانی مواجه شد.

 

این بازیگر تلویزیون و سینما بعد از عمل جراحی اکنون در بیمارستانی در مشهد بستری است.

 

سریال خط قرمز اولین حضور رسمی عبدلی در قاب تلویزیون است. ماه گرفتگی، یکی برای همه، قصه دل ها و دختری در قفس از فیلم‌های سینمایی وی است.

 

او تاکنون در مجموعه های تلویزیونی بسیاری نظیر دختری به نام آهو، تکیه بر باد، فاصله ها، رستگاران، خط قرمز، تبریز در مه و مختارنامه به ایفای نقش پرداخته است.

 

شهرام عبدلی متولد ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۵ در تهران، بازیگر سینما و تلویزیون است.

 

تکمیلی / مشکل، عارضه مغزی است / یک عمل جراحی رویِ او انجام شده و دچار افت هوشیاری است / به محضِ طبیعی شدن وضعیت هوشیاری‌اش یک عمل جراحی دیگر نیز باید انجام شود

 پیگیری‌ها نشان می‌دهد امیرغفارمنش به همراه تهیه‌کننده کاری که شهرام عبدلی مشغول آن بوده، او را به بیمارستان رساندند و بعد از عمل اول الان دچار افت هوشیاری است.

 

شهرام عبدلی بازیگر شناخته شده سینما و تلویزیون این روزها مشغول بازی در سریال نمایش‌خانگی است که در مشهد فیلمبرداری می‌شود.

 

به گفته امیر غفارمنش، شهرام عبدلی با او تماس می‌گیرد که حالم خوب نیست و مرا به بیمارستان برسانید. او به بیمارستان قلب می‌رود و پزشکان تشخیص می‌دهند مشکل، عارضه مغزی است و او را به همراه تهیه‌کننده این اثر نمایش‌خانگی به بیمارستان قائم مشهد می‌برند.

 

در حال حاضر یک عمل جراحی رویِ او انجام شده و دچار افت هوشیاری است. به محضِ نرمال شدن وضعیت هوشیاری‌اش یک عمل جراحی دیگر باید انجام شود.

 

این بازیگر سینما و تلویزیون از مردم درخواست کرد تا برای بهبودی شهرام عبدلی بازیگر بسیاری از سریال‌های تلویزیونی و فیلم‌های سینمای ایران دعا کنند.

 

شهرام عبدلی کارش با تلویزیون از "همسفر" قاسم جعفری شروع شد و یک‌سال بعد از پخش به "خط قرمز" همین کارگردان رسید و در اواخر دهه 1370 به سریالی پربیننده در تلویزیون تبدیل شد. بعد از "شب آفتابی" و "از نفس افتاده" به سریال "مختارنامه" داود میرباقری رسید. در "کمکم کن"، "آدمخوار" و "خون‌بها" ایفای نقش کرد. مجتبی یاسینی به او پیشنهاد نقش زندانبان در "طفلان مسلم" را داد و در کنار جهانگیر الماسی سریال خوبی از آب درآمد که هنوز هم تلویزیون در ایام محرم و صفر و مناسبت‌های دیگر روی آنتن می‌برد.

 

در "آخرین دعوت" حسین سهیلی‌زاده کنار حامد بهداد نقش مؤثری داشت و در "رستگاران" سیروس مقدم به یکی از نقش‌های منفی تلویزیون تبدیل شد. شهرام عبدلی در ادامه راهش به سریال‌های تاریخی تلویزیون همچون "تبریز در مه"، "سال‌های مشروطه" و "معمای شاه" پیوست. در سریال "پرستاران" علی‌رضا افخمی حاضر شد و در "سرّ دلبران" محمدحسین لطیفی نقشی برعهده گرفت و چندی پیش در سریالِ «صبح آخرین روز» زندگی شهید شهریاری هم ایفای نقش کرد.

 

Correspondent: Ali Bagheri Kakash

Correspondent: Ali Bagheri Kakash

Correspondent: Ali Bagheri Kakash

واقعا برام جالبه همان هایی که دیروز در غرب به هنرمند محبوب کشورمان جناب پرویز پرستویی حمله میکردند و او را حکومتی خطاب میکردند و ناراحت بودند از احترام این هنرمند به سردار دلها و او را حکومتی می‌دانستند .

امروز با اعتراض پرویز پرستویی به بعضی مشکلات اقتصادی و اجتماعی کشور دیگر وی را حکومتی نمی‌دانند . جالب است معیار حکومتی و غیر حکومتی سخن اشخاص است نه اینکه ........ برعلیه شأن میشود حکومتی ، جیره خور ، ..... خواه حرف حق باشد یا ناحق مهم برایشان منافع شخصی است تا منافع ایران 

 

 

این حمله به پرویز پرستویی توسط ضدانقلاب بود که در آن عربده کش معروف مسیح پولی نژاد به هنرمند محبوب کشورمان حمله میکند فقط به بهانه حمایت از سردار دلها 

ویا اینکه متن اعتراض هنرمند کشورمان به مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم را فقط جایی را منتشر میکنند که به نفع آنها باشد.

پرویز پرستویی طی یادداشتی در اینستاگرام خود نوشت: «سلام به محضر، آیت الله سید علی خامنه ای

رهبر جمهوری اسلامی ایران

بنده حدود یک ماه پیش به دعوت گروه های صلح طلب آمریکایی برای نشان دادن فیلم مستندی به نام(( قصه های هزار و یک روز)) ساخته حبیب احمد زاده به آمریکا سفر کردم

فیلمی که پیام اش صلح بود .

در چندین شهرآمریکا این فیلم به نمایش گذاشته شد ،که خدارا شکر با عکس العمل های خوب مردم هم مواجه شدیم ،چه آمریکایی و چه ایرانیان عزیز.

بماند که فقط در دو اکران با ۸ نفر بیرق بدست و جیره خوار مواجه شدیم که با فحاشی و شعار مانع ورود مردم برای دیدن فیلم شدند که نتیجه ای هم نداشت.

وحتی موجب شد که بنده با یک نفر از آنها که یک قهرمان پوشالی دوپینگی جودو و آواره در آمریکا بود، درگیر شوم و کار به پلیس کشیده شود و…که هنوز هم پس لرزه آن تمام نشده وکار به کنگره هم کشیده شده که چرا به بنده ویزا داده اند، باز هم مهم نیست.

و هنوز در تمام رسانه های آنور آبی هم برنامه پُر کن شده ام و مدام توهین و سرزنش و نسبت های دروغ که مثلا بنده عضو موثر سپاه قدس هستم و….باز هم مهم نیست.

چرا که به قول حاج کاظم آژانس شیشه ای

من یک عهدی با خدای خودم بسته ام و پای همه چیز می ایستم

بنده به هیچ ارگانی وصل نیستم

نه دولتی ام

نه سپاهی

ولی با افتخار یک ایرانی ام

هنرمندم

یک آزاد اندیشم

رسالت ۵۵ سال فعالیت ام در عالم هنرخدمت به مردم بوده و هست و خواهد بود.

چرا نظر پرویز پرستویی در مورد جیره خواران ضد انقلاب ، پولی نژاد و سگ عربده کشش ،یک دوپینگی معلوم الحال ، منافقان .... ، نشر نمیدهند ؟؟

 

Correspondent: Ali Bagheri Kakash

آموزش و پرورش مازندران در خصوص رفتار معلم یکی از مدارس غیردولتی مازندران اطلاعیه‌ای صادر کرد.

 

فیلمی از یک مدرسه غیرانتفاعی در شهرستان قائمشهر چند روز گذشته در فضای مجازی منتشر شد که در آن هم‌خوانی آهنگ مبتذل توسط تعدادی از دانش آموزان در این مدرسه را نشان می‌دهد که به دنبال آن مدیر کل آموزش و پرورش مازندران دیروز اعلام کرده بود برخورد اداری لازم انجام شد و ضمن قطع همکاری با معلم، به احتمال مجوز فعالیت مدرسه نیز لغو خواهد شد.

 

 آموزش و پرورش استان مازندران امروز اطلاعیه ای در این خصوص صادر کرد که متن آن به شرح زیر است.

 

با توجه به اهمیت و حساسیت مدرسه و ماموریت آموزش و پرورش در جهت آگاهی بخشی و تعلیم ارزش‌های انسانی، نقش مربیان و معلمان در تبیین و تشریح و تربیت اخلاقی و انسانی دانش آموزان مخصوصاً در دوره ابتدایی از اهمیت بسزایی برخوردار است و بر کسی پوشیده نیست که آموزش و پرورش در الگوسازی و تربیت انسانی‌هایی کارامد و مسئولیت پذیر در تراز انقلاب اسلامی نقش مهمی دارد.

 

لازم به ذکر است اگر در مدرسه‌ای رفتار غیر حرفه‌ای از معلمی سر بزند، طبیعی است، آموزش و پرورش طبق ضوابط و مقررات در خصوص آن فرد و مدرسه تصمیم گیری نماید و این خواسته بحق مردم شریف ایران است که در لحظه لحظه شکل گیری شخصیت دانش آموزان، از روح و جان امید‌های ارزشمند این دیار پر گهر امانتداری و حفاظت گردد.

 

در مورد مسئله‌ی مدرسه مورد نظر تنها برخورد صورت گرفته به خاطر پخش موسیقی یا استفاده از روش‌های فرح بخش تدریس نبوده است، بلکه فعالیت‌هایی همچون «آغاز با نشاط» که تاکید بر ساماندهی مراسم صبحگاه مدارس با رویکرد استفاده از توانمندی‌های دانش آموزان داشته و یا طرح «سه دقیقه با نشاط» که در کلاس درس موجب ایجاد موجی از شور و نشاط در دانش آموزان می‌گردد با قوت و به شکل وسیعی در حال اجرا می‌باشد.

 

ایجاد رشته‌های تخصصی موسیقی در هنرستان ها، برگزاری سرود‌های همگانی و گروهی و همچنین برگزاری دوره‌ها و جشنواره‌های روش‌های برتر تدریس با رویکرد آموزش روش‌های خلاقانه و اثربخش تدریس نیز از دیگر اقدامات تحول آفرین در آموزش و پرورش استان است که خود مبین نگرش این نظام پویا در مسیر ایجاد رشد و پیشرفت در مسیر هدایت و تعالی دانش آموزان عزیز است.

 

مع الوصف با توجه به اینکه مدیر مدرسه طی نامه ای؛ کتباً درخواست تجدید نظر و مساعدت در خصوص ادامه همکاری این معلم را نموده اند و معلم مربوطه هم با اعلام ندامت و اذعان به عدم توجه به آثار سوء شانیت بخشی به برخی رفتار‌های غیر اخلاقی و هنجار شکن موجود در متن این ترانه، درخواست مساعدت جهت جبران اتفاقات اخیر را داشته است، تجدید نظر خواهی آنان با حضور همه اعضای شورای نظارت مطرح و در خصوص ادامه همکاری وی تصمیم گیری خواهد شد.

 

لازم به ذکر است از آنجائیکه یکی از وظایف اصلی شورای نظارت بر مدارس غیر دولتی، نظارت وارزیابی بر امور تربیتی و آموزشی مدارس غیردولتی می‌باشد.

 

به همین منظور دراسرع وقت موضوع تجدید نظر خواهی این معلم و مدیر در شورای نظارت، با حضور تمامی اعضاء مطرح و با نگاه رافت اسلامی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

 

امید است با تلاش‌های بی وقفه و تأثیرگذار معلمان عزیز و ارزشمند شاهد برداشتن گام‌هایی بلند در جهت شکوفایی استعداد‌های دانش آموزان و پرورش مدیرانی ارزنده برای آینده این کشور باصلابت باشیم.

 

اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش مازندران

Correspondent: Ali Bagheri Kakash

موسیقی هر منطقه‌ای به نوعی منعکس کننده هویت محلی و قومی آن منطقه است که در عین سادگی کارکردهای اجتماعی فرهنگی و تربیتی مهمی در خود دارد. در واقع زمانی که سعی بر حمایت و حفظ موسیقی داریم، در عین حال از زبان خود، آیین‌های محلی، هویتمان و از فرهنگ شفاهی محل زندگی خود دفاع می‌کنیم.

اینکه چرا مازندرانی این آهنگ را دوست دارند، ‌ پرسشی بی پاسخ است اما آنچه مهم است، موسیقی مازندران بخش بزرگی از هویت فرهنگی آن را در بر می‌گیرد؛ لطفا به گانگسترها بیش از این اجازه ندهید که نماینده موسیقی و فرهنگ زیبای مازندران باشند.

آهنگ قابل احترام است اما متن آن متناقض با فرهنگ مازندران است . عرق سگی ، مستی ،..... در فرهنگ غنی مردم مازندران چه جایگاهی دارد ؟؟ شلوار پلنگی ،.... هم آهنگ های بودن از خطه مازندران که در میان جوانان محبوب شد و در خیلی اثرها و سریال های تلویزیون پخش شد. 

آهنگ های محلی لری ،بلوچ ، آذری ، ترکی ،کردی ، ......و به خصوص نوای زیبای برادران عرب زبان مان در استان خوزستان همیشه زیبا و با اصالت بوده ، به روز بودن این آهنگ ها نیاز جامعه است تا مورد قبول نسل های جدید باشد . اما با حفظ فرهنگ قوم و ایل مان نه اینکه فرهنگی غلط را رواج دهیم 

Correspondent: Ali Bagheri Kakash

به نقل از روابط عمومی باشگاه نساجی مازندران، ضمن تبریک عید مبعث، باشگاه نساجی در راستای وظایف و مسئولیت‌های اجتماعی، سرکار خانم صفرزاده، آموزگار قائمشهری که اخیراً به دلایلی مورد بی‌مهری قرار گرفته را به استخدام باشگاه در می‌آورد تا از توانایی او در امور فرهنگی بهره ببرد.

 

باشگاه نساجی متعلق به مردم قائمشهر، مازندران و همه نقاط ایران است و وظیفه حمایت از مردم ایران را روی دوش خود می‌بیند و تا حد توان برای دستیابی به این هدف تلاش خود را ادامه خواهد داد.

حالا منظور باشگاه نساجی کدام توانایی فرهنگی است ، شعر عرق سگی ،..... چه ربطی به وظیفه فرهنگی باشگاه نساجی دارد ، اگه نیرو لازم بود چرا الان ، این ،باچه معیاری استخدام شد ؟؟ یعنی توی مازندران جویای کار ،اهل فرهنگ نبود دیگه؟؟ورزش و جوانان چه ارتباطی با مستی و عرق سگی داره ؟؟...... منتظر پاسخ باشگاه نساجی مازندران هستیم.

گوشه ای از متن این آهنگ 

اگه مه یار نووشی خل بومه

 

من ارازل بومه، گنگستر شهر آمل بومه

 

عرق سگی خرمه مست الکل بومه

 

سیو مست و بی تعادل بومه

 

دلی قاتل وومه

 

زیبای من تویی، دلخواه من 

که البته هر اثر هنری قابل احترام است . اما استفاده ابزاری از کودکان برای جذب فالور نکته منفی است .این اثر مورد علاقه بعضی از هموطنان شمالی هست اما چنین استفاده های در کلاس درس و یا اینکه در استادیوم ورزشی نساجی پخش شود چه ربطی به ورزش و یا کلاس درس دارد؟؟ در زمان قدیم شعر های خواننده کشورمان جناب خراطها هم بود که رگ زدن ،.... بود اما کسی در کلاس درس یا ورزشگاه پخش نمی‌کرد .در همین حال محبوب خیلی جوانان هم بود . اما در تاکسی ، ... پخش می شد . هر چیزی جایی دارد . اخراج این خانم معلم بابت آهنگ نبود بلکه استفاده از کودکان جهت جذب فالور و..... که در چند سال اخیر این گونه حرکات در بین معلمان زیاد شده . معلمان که معلوم نیست با کدام معیار سنجش استخدام شده اند تا کودکان جامعه را تربیت کنند.

 

 

 

Correspondent: Ali Bagheri Kakash

 

 

Correspondent: Ali Bagheri Kakash

آقا اصلا ما هرچی شما بگید اما خدایی این چی داره که محافظ داشته باشد ، اونم محافظش چه جوی گرفته ، حالا خوبه انعکاس تصویر در بدنه ماشین معلومه چند نفر جلوش ایستاده ، چه دست هم تکان میده انکار هزاران نفر جلوش دارن ابراز احساسات میکنند.

 

 

حالا اگه جای رهبر معظم انقلاب اسلامی با این حد محبوبیت بود چه میکرد . ابراز احساسات مردم به رهبر معظم انقلاب اسلامی از فاصله نزدیک ‌. تصاویری که ثابت میکند محبوبیت سید علی را 

 

 

Correspondent: Ali Bagheri Kakash

 

 

Correspondent: Ali Bagheri Kakash

 

 

Correspondent: Ali Bagheri Kakash

 

فرمانده انتظامی سابق چابهار به حبس و انفصال از خدمت محکوم شد

دادگاه نظامی استان سیستان و بلوچستان، ابراهیم کوچک زایی فرمانده انتظامی سابق چابهار را به ۱۵ ماه حبس تعزیری و انفصال از خدمات دولتی و عمومی محکوم کرد.

در پی شکایت از فرمانده انتظامی سابق چابهار توسط یکی از شهروندان و پس از ارائه گزارش از سوی بخش‌های نظارتی مسئول در فراجا مبنی بر روی دادن برخی تخلفات از سوی نامبرده در شهریور ماه امسال، دادگاه نظامی استان سیستان و بلوچستان بلافاصله و با قید فوریت موضوع را در دستور کار ویژه قرار داد و تحقیقات در این زمینه را آغاز نمود.

 

بر همین اساس پس از تحقیقات دقیق صورت گرفته، شنیدن اظهارات شاکی پرونده و خانواده وی و همچنین دفاعیات متهم، بررسی گزارش نهاد‌های نظارتی فراجا، گزارش پزشکی قانونی و سایر مستندات و ادله موجود و تکمیل تحقیقات در دادسرا و صدور کیفرخواست، دادگاه نظامی یک استان سیستان و بلوچستان در تاریخ ۱۲ آذر ۱۴۰۱، ابراهیم کوچک زایی را به استناد مواد ۵۵، ۷۸ و ۳۸ قانون مجازات جرائم نیرو‌های مسلح و بند پ از ماده ۱۳۴ و ماده ۲۷ قانون مجازات اسلامی به جرم ایجاد جو بدبینی نسبت به نیروی انتظامی به ۱۵ ماه حبس و از باب تهیه صورتجلسه خلاف واقع به ۱۵ ماه حبس تعزیری و از جهت لغو دستور و تهدید نیز هرکدام به ۱۵ ماه حبس تعزیری محکوم کرد.

 

دادگاه علاوه بر حبس، نامبرده را به انفصال از خدمات دولتی و عمومی نیز محکوم کرده است.

 

حکم صادر شده قطعی و لازم الاجرا است.

 

قابل ذکر است پرونده ابراهیم کوچک زایی در زمینه برخی اتهامات مطروحه دیگر، در دیوان عالی کشور در حال بررسی و رسیدگی است.

Correspondent: Ali Bagheri Kakash

 

 

امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی ضمن تشکر از حضور سریع و موثر نیروی زمینی، نیروی هوایی و نیروی پدافند هوایی در زلزله خوی و تلاش هوانیروز و یگان‌های زرهی، پیاده و مهندسی نیروی زمینی در بازگشایی محور‌ها و کمک به مردم عزیز در مناطق سردسیر، بر استمرار این کمک رسانی‌ها تاکید کرد.

 

فرمانده کل ارتش طی دستوری به امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی با قدردانی از حضور موثر و میدانی فرمانده نیروی زمینی و فرماندهان و واحد‌های بلیات آن نیرو، از اولین لحظات زلزله خوی و همچنین حضور سریع در کمک به مردم در محور‌ها و مناطق کوهستانی، بر استمرار همراهی بالگرد‌های هوانیروز که همواره نقطه امید مردم بوده‌اند و همچنین ادامه تلاش مخلصانه کارکنان شریف یگان‌های نیروی زمینی در خدمت به مردم عزیز خوی و مناطق برف گیر و صعب العبور در استان‌های سردسیر، تا زمان نیاز مردم بر اساس درخواست ستاد بحران کشور و ستاد‌های بحران استانی تاکید کرد.

Correspondent: Ali Bagheri Kakash

انتشار یک ویدیو از کلاس درس ابتدایی معلم قائمشهری موجی از واکنش‌ها را در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی به راه انداخت. از نقدها به کار و روش این خانم معلم تا محتوای مبتذل و نامناسب این آهنگ برای دانش آموزان. اما چرا باید چنین اتفاقی از سوی یک معلم مدرسه بیفتد؟

 استفاده ابزاری از کودکان در شبکه‌های اجتماعی دیگر موضوع تازه‌ای در کشور ما نیست. سال‌هاست روانشناسان و کارشناسان فضای مجازی و کودکان هشدار می‌دهند که حتی والدین کودکان حق استفاده از عکس و ویدیو از کودکان خود در فضای مجازی به منظور جذب مخاطب ندارند و حتی بهتر است عکس‌هایی از کودکانشان منتشر کنند که چهره آن‌ها چندان مشخص نباشد. این در حالیست که بارها و بارها شاهد صفحاتی بوده‌ایم که مادران حتی از بدو تولد با کودکان خود ویدیو تولید می‌کردند و حتی آن‌ها را برای تبلیغات به کار می‌گرفتند. این موضوع در سال‌های اخیر در رسانه‌های کشور به قدری پررنگ شد که عبارت «کودکان کار مجازی» تبدیل به یکی عبارات مهم در آسیب‌شناسی‌های حوزه کودک شد.

 

آسیبی که خوشبختانه در چندماه اخیر با ورود برخی نهادهای نظارتی مانند پلیس فتا کمی کنترل‌شده‌تر پیش می‌رود. به گونه‌ای که در ابتدای امسال ویدیوی دو دختر و پسر نوجوان اینستاگرامی با واکنش پلیس فتا مواجه شد و بحث جرایم مربوط به استفاده ابزاری از کودکان در فضای مجازی را این بار به شکل جدی‌تری به میان آورد.

 

همچنین پلیس فتا در اقدامی صفحات برخی مادران فعال در اینستاگرام که محتوای آن‌ها از طریق کودکانشان مجرمانه و شامل بهره‌کشی بود از اختیارشان در آورد و به جای آن پست‌هایی در مخالفات با این سبک زندگی منتشر کرد. اقدامی که هرچند دیر انجام شد. اما می‌تواند روند رشد و الگوسازی این مادران را متوقف کند و حتی شاید جلوی رشد قارچ‌گونه این قبیل مادران را در شبکه اجتماعی تا حدی کاهش دهد.

 

آیا معلم قائم‌شهری مجرم است؟

 

طبق بندهای صریح قانون حمایت از کودکان و نوجوان مصوبه ۲۳/۰۲/۹۹ ویدیوی تولید و منتشر شده از معلم قائم‌شهری یک اقدام مجرمانه است.

 

در بندهای ۶ تا ۹ ماده ۱۰ این قانون آمده‌است:

 

- ۶در دسترس قراردادن یا ارائه محتوا یا اثر مستهجن یا مبتذل به طفل یا نوجوان به یک یا چند مجازات درجه هشت قانون مجازات اسلامی؛

 

۷- استفاده از طفل و نوجوان برای تهیه، تولید، توزیع، تکثیر، نمایش، فروش و نگهداری آثار سمعی و بصری مستهجن یا مبتذل، حسب مورد به میانگین حداقل و حداکثر تا حداکثر مجازات مقرر در قانون مربوط؛

 

۸- واردات، صادرات، تکثیر، انتشار، عرضه، معامله یا بارگذاری محتوا یا اثر مستهجن یا مبتذل که در آنها از اطفال و نوجوانان بهرهگیری شده و یا حمل و نگهداری آنها به یکی از مجازاتهای درجه شش قانون مجازات اسلامی؛

 

۹- برقراری ارتباط با طفل و نوجوان در فضای مجازی به‌منظور هرگونه آزار جنسی یا ارتباط جنسی نامشروع به یکی از مجازاتهای درجه شش قانون مجازات اسلامی.

 

چرا ماجرای معلم قائم‌شهری به وجود آمد؟

 

در چندسال گذشته پخش آهنگ‌های ویروسی شده در شبکه‌های اجتماعی تبدیل به یکی از رفتارهای ساده اما خطرناک برخی جمع‌های نوجوانانه شد. در فیلم‌های منتشر شده از کودکان و نوجوانان بارها دیده‌ایم بچه‌ها در حال همخوانی برخی آهنگ‌های مبتذل و به اصطلاح هیت شده هستند و تصمیم دارند آن را برای آن خواننده بفرستند. این موضوع گاهی پا را فراتر گذاشت و در اقدام‌هایی باور نکردنی برخی از دانش آموزان با فرم و روپوش مدرسه برخی از این آهنگ‌ها را سر صف همخوانی کردند و یا در برخی مهدکودک‌ها به عنوان آهنگی برای ورزش و رقص کودکان از آن استفاده کردند.

 

اتفاقی که نوعی شوک فرهنگی بود اما اقداماتی برای آن صورت نگرفت و موضوع بیشتر از نقد و محکومیت کلامی پیش نرفت و حالا به نظر می‌رسد در راستای همان ماجرا پخش چنین آهنگی در کلاس درس یک خانم معلم عجیب به نظر نرسد بلکه ادامه مسیر همان همخوانی آهنگ‌هایی نظیر «جنتلمنه» ساسی مانکن باشد.

 

در ادامه این ماجرا خوی بلاگری و فرهنگ بلاگرپروری در سالهای گذشته باعث شده بسیاری از صاحبان مشاغل، از آبدارچی تا معلم و کارمند و... تلاش کنند برای جذب مخاطب بیشتر رفتاری متفاوت از خود در شبکه اجتماعی نشان دهند. این تفاوت گاهی برای سایر هم‌صنف‌ها مثبت و گاهی مثل ماجرای معلم قائم‌شهری منفی خواهد بود.

چرا معلم و کادر مدرسه قائم‌شهری متوجه بدی ماجرا نبوده‌اند؟

 

آنچه مسلم است نه معلم قائمشهری، نه کودکان کلاس درس و نه حتی والدین‌ آن‌ها که احتمالا همگی اکانت اینستاگرامی معلم فرزندانشان را داشته‌اند و نه حتی کادر مدرسه متوجه قبح و بدی این ماجرا نبوده‌اند. بی‌اطلاعی یک معلم جوان از قوانین حقوق کودکان و حتی درک وی از محتوای نامناسب موسیقی استفاده شده در کلاس درسش نشان می‌دهد علت این معلول جایی فراتر از کلاس درس و حتی آن مدرسه است. اگرچه معلم دارد به نشانه تاسف در ویدیوی منتشر شده سرتکان می‌دهد اما این تاسف همراه با ضبط فیلم بیشتر شبیه یک اقدام نمایشی است تا یک تاسف معلمانه.

 

معلم و مدرسه قائم‌شهری اولین متخلفان رفتارهای نامناسب با کودکان به لحاظ فرهنگی نیستند. آخرین هم نخواهند بود. مشکل فرآیند آموزشی معلم‌هاست که تعدد نمونه‌های مشابه نیز نشان می‌دهد چیزی در مورد حقوق کودکان نه تنها به والدین آموزش داده نشده بلکه حتی معلمان مدارس نیز از این موضوع بی‌خبرند و مسئولین آموزش و پرورشی باید چاره‌ای برای این موضوع بیندیشند. سواد رسانه‌ای حالا چیزی فراتر از سواد اینترنت و کامپیوتر است و اینطور که پیداست باید آموزش‌های ضمن خدمت ادامه‌داری همراه با قوانین جدید که هرساله ممکن است اضافه و یا دچار تغییراتی شوند به معلمان و کادر آموزشی مدرسه داده شود. مثل قانون حمایت از کودکان و نوجوانان که برای جلوگیری از بهره‌کشی از کودکان و نوجوانان در خردادماه 99 تنظیم شد و نیازمند توضیح، تفسیر و مثال مصادیق است.

 

چرا معلم قائمشهری این شیوه را انتخاب کرد؟

 

شکایت از فضای خشک آموزشی در مدارس گله همه کسانی است که ۱۲سال پشت میز و نیمکت‌های مدرسه نشسته‌اند و حتی برخی به آن مدل پادگانی می‌گویند. شکستن این فضای خشک و بسته در مدارس کشور به خصوص در مراکز دولتی که حتی مساحت کلاسش به نسبت تعداد دانش آموزان مناسب نیست، باعث می‌شود برخی معلمان تصمیم بگیرند برای شکستن این فضا از مدل‌های مختلف دیگری برای تدریس استفاده کنند. مدلی که رابطه عمودی معلم- دانش آموزی را حتی بشکند و معلم را به جای یک آموزش‌دهنده صرف تبدیل به یک همراه آموزشی و حتی همبازی و دوست برای بچه‌ها کند. برگزاری کلاس درس در حیاط مدرسه و یا حتی تغییر چینش میز و نیمکت کلاس از جمله رفتارهایی بوده که سال‌های اخیر از بعضی معلمان برای تغییر فضای خشک و جدی مدرسه دیده‌ایم. دیگر ویدیوهای منتشر شده از معلم قائمشهری فارغ از درست و غلط بودن آن‌ها نشان می‌دهد این معلم جوان نیز سعی بر طراوت بیشتر در کلاس‌های درسی‌اش داشته‌است و دوست داشته‌است معلم بهتری برای دانش آموزانش باشد. حال اینکه چقدر برخی از آن‌ها درست یا غلط بوده سوالی‌است که متخصصین آموزشی باید به آن پاسخ بدهند.

 

اما نکته نهفته در این ویدیوها خلاء طرح درس‌ و شیوه‌های آموزشی برای معلمان است و اگر معلمی بخواهد تغییری در راستای شادی کلاسش انجام بدهد همه بار خلاقیت به دوش خود اوست. نبود آهنگ و موسیقی‌های آموزشی برای کلاس‌های درس، عدم طراحی بازی‌های عملی برای برگزاری کلاس‌های درس باعث شده که برخی از معلمان در ابتکاراتشان برای شکستن این فضا دچار اشتباه شوند. معلم‌هایی که نخواهند به شیوه سنتی چندصدساله و با ادبیات و شیوه «از جلو نظام» و صف‌های طویل دانش آموزانشان وارد کلاس شوند.  

 

آیا معلم قائمشهری باید اخراج شود؟

 

چندی بعد از انتشار ویدیوی کلاس درس معلم قائم‌شهری و همخوانی آن‌ها با آهنگ نامناسب؛ از آموزش و پرورش استان مازندران خبر رسید که این معلم مدرسه اخراج و احتمالا این مدرسه ابتدایی لغو مجوز خواهد شد. خبری که بلافاصله همپای ویدیوی اصلی دست به دست شد و دوباره موجی از واکنش‌های موافق و مخالف را به همراه داشت.

 

آنچه که مسلم است اشتباه معلم قائمشهری در رفتار خود با دانش آموزان است. پخش آهنگ و حتی همراهی معلم با محتوای مبتذل قطعا چارچوب‌های اخلاقی یک دانش آموز را دچار اشکال می‌کند چون او بابت گوش دادن و حتی حفظ و همخوانی یک آهنگ با محتوای نامناسب از معلم کلاس درس خود تایید گرفته‌است و همین مجوزی بر محتواهای نامناسب دیگری که احتمالا در آینده منتشر خواهد شد و در پلی‌لیست او قرار خواهد گرفت.

 

اما آیا کسانی که از روی دلسوزی حکم به اخراج این معلم داده‌اند و حتی پا را فراتر گذاشتند از لغو مجوز مدرسه حرف زدند به آوارگی این دانش آموزان و بلاتکلیفی آن‌ها در روزهای پایانی سال فکر کرده‌اند؟ آیا اخراج معلم قائمشهری که به هر دلیلی ولو غلط توانسته بود همراهی دانش آموزانش را داشته باشد به سلامت روح و روان آنان ضربه نخواهد زد؟ آیا این دانش آموزان را متوجه اشتباه صورت گرفته می‌کند؟ اثراث آموزشی مثبت این اخراج و این لغو مجوز چه خواهد بود؟

 

این‌ها همه سوالاتی‌ست که مسئولان آموزش و پرورشی و حتی کسانی که موافق حکم صادر شده بودند باید به آن جواب منطقی و عقلانی بدهند.

Correspondent: Ali Bagheri Kakash

 

 

یک زن در مراسم انتخابات هیات رییسه سازمان مهندسی تهران کشف حجاب کرد و با اعتراض از صحنه خارج شد.

این چندمین مورد کشف حجاب در هفته‌های اخیر است که در شهرها و اماکن مختلف گزارش می‌شود. کشف حجاب در کتابخانه ملی، چند داروخانه و ...نیز در روزهای گذشته رخ داده است.

بعضی ها که هیچ امکانی برای مهاجرت ،پذیرش تقاضای پناهندگی ،.... ندارند این روزها به این اقدامات روی آورده اند .یه کشف حجاب در مراسم رسمی و بعد هم ادعای فشار ،..... و یه دفعه از کشور خارج میشوند . شما اگه به حجاب اعتقاد نداشتی از اول سر نمی‌کردی چرا وسط سالن و روی صحنه یادش افتاد که حجاب را قبول نداره ؟؟ الان میگن حجاب اجباری و این وضع بعضی ها است اگر حجاب اختیاری بود  به فکر این ها چه میکردند ؟؟

البته بعضی رسانه ها هم روایت زیر را مطرح کرده اند 

 

📣پرت کردن روسری توسط یکی از کاندیداهای هیئت رئیسه مجمع سازمان نظام مهندسی استان تهران در اعتراض به عدم اجازه کاندیداتوری به دلیل بی حجابی!

مماشات با ی سری پررو ترشون می کنه

 

🔻هم میخواد در ساختار جمهوری اسلامی باشه و از منافعش سود ببره

هم میخواد قانون جمهوری اسلامی رو زیر پا بذاره!!!

اگه قبول نداری چرا کاندیدا شدی ؟

فردا پس فردا قراره بعد از روسری چی در بیارید؟!

 

 

 

Correspondent: Ali Bagheri Kakash

 

 

تیم فولاد که تنها نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا محسوب می‌شوند، در حالی پای به دوحه گذاشته‌اند که یک اسفند در مقابل الفیصلی عربستان قرار خواهند گرفت.

 

بازیکنان این تیم  پس از دیدار صمیمانه با کارگران شرکت فولاد خوزستان راهی قطر شدند که دقایقی پیش وارد پایتخت قطر شدند و مورد استقبال مقامات قطری نیز قرار گرفتند و سپس راهی هتل محل اقامت خود، روتانا سیتی سنتر، شدند.

به امید پیروزی تیم اول ایران  در جام باشگاه‌های آسیا و شادمانی مردم ، درسته به اندازه نایب قهرمانی های اخیر بعضی تیم ها پشتیبانی رسانه ایی و..... نمی شود اما دل میلیون ها خوزستانی حامی فولاد مردان خوزستان هستند . فوتبال برد و باخت دارد با برد فولاد مردان خوشحال و با باخت بازهم حامی نماینده استان خوزستان هستیم . برد و باخت همیشه در ورزش بوده و هست آنچه مهم است اخلاق ورزشی و پهلوانی است .

Correspondent: Ali Bagheri Kakash

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Correspondent: Ali Bagheri Kakash

 

 

Correspondent: Ali Bagheri Kakash