🌐 پایگاه خبری بوعلی 🌐

بِسۡمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحۡمَٰنِ ٱلرَّحِیمِ

ابزار وبمستر

ابزار وبمستر

🌐 پایگاه خبری بوعلی 🌐

نٓۚ وَٱلۡقَلَمِ وَمَا یَسۡطُرُونَ
متولد 1996 در MIS ، خبرنگار و روزنامه نگار
شناسه الکترونیکی ثبت ملی محتوای دیجیتال( کد شامد): 1-1-765329-64-0-1
در جنگ سخت، جسمها به خاک و خون کشیده میشوند و روح ها پرواز میکنند و میروند به بهشت؛ اما در جنگ نرم، اگر خدای نکرده دشمن غلبه بکند، جسمها پروار میشوند و سالم میمانند، و روح‌ ها میروند به قعر جهنم؛ فرقش این است؛ لذا این خیلی خطرناک‌تر است.
نوشتن، یک عمل هنرى است ؛زیادتر نگویید از آنچه که هست، از آنچه که باید و شاید. منصف باشیم؛ عادل باشیم. این‏ها آن وظایف ماست

🌻🌹🌹🌻🌹🌹🌻🌹🌹🌻🌹🌹🌻

💮بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ💮

اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْ‌سِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾
لَا إِکْرَ‌اهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ‌ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾
اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ‌ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُ‌وا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ‌ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ‌ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ ﴿٢٥٧﴾

🌹🌻🌻🌹🌻🌻🌹🌻🌻🌹🌻🌻🌹

بایگانی
نویسندگان
آخرین نظرات
logo-samandehi پایگاه اطلاع‌رسانی دکتر سعید جلیلی

۱۴۳ مطلب در اسفند ۱۴۰۱ ثبت شده است

 

 

Correspondent: Ali Bagheri Kakash

 

 

Correspondent: Ali Bagheri Kakash

 

 

Correspondent: Ali Bagheri Kakash

 

 

Correspondent: Ali Bagheri Kakash

 

 

Correspondent: Ali Bagheri Kakash

 

 

Correspondent: Ali Bagheri Kakash

،

Correspondent: Ali Bagheri Kakash

نخست‌وزیر عراق تأکید کرد امیدوار است توافقی که این کشور با ایران امضا کرده است، عاملی برای تثبیت اوضاع در مرزهای مشترک باشد.

«محمد شیاع السودانی» نخست‌وزیر عراق در مصاحبه‌ای گفت: «توافقی که امروز با ایران امضا کردیم، بر حفظ مرزهای مشترک و تحویل افراد تحت تعقیب تأکید دارد. امیدواریم توافقی که با ایران امضا کردیم، عاملی برای تثبیت اوضاع در مرزهای مشترک باشد.»

 

به گزارش کانال خبری الجزیره، السودانی در گفت‌وگو با این شبکه خبری گفت: «روابط ایران، آمریکا و برخی کشورهای حوزه خلیج فارس نباید در داخل عراق منعکس شود.»

 

نخست‌وزیر عراق با تأکید بر این‌که «بغداد هرگونه تجاوز به هر کشور همسایه از خاک عراق را رد می‌کند» گفت: «ما به نیروهای جنگی خارجی در عراق نیاز نداریم و دوستان در واشنگتن این موضوع را درک می‌کنند. انتظار داریم افراد با نفوذ به دلیل دست داشتن در فساد به زودی محاکمه شوند.»

 

محمد شیاع السودانی ادامه داد: «به زودی به مرحله خلع سلاح همه نیروها خواهیم رسید و هیچ سلاحی خارج از کنترل دولت وجود نخواهد داشت.»

 

او همچنین افزود: «خواسته‌های اهل سنت عرب غیرممکن نیست، بلکه حقی است که سال‌ها پیش قرار بود محقق شود. جنبش صدر در حالت بازنشستگی نیست، اما به دلیل ناتوانی در تشکیل دولتی مطابق با دیدگاه خود، عقب‌نشینی کرد.»

 

نخست‌وزیر عراق همچنین تأکید: «برگزاری انتخابات زودهنگام پارلمانی مستلزم تصمیم پارلمان برای انحلال خود است.»

Correspondent: Ali Bagheri Kakash

به منظور حفظ حق آزادی در انتخاب و احترام به سلایق متفاوت در سبد مصرفی خانوار، امکان خرید از میان کالاهای متفاوت با برندهای مختلف میسر گردیده است؛ به گونه‌ای که مابه‌التفاوت احتمالی میان قیمت کالاهای انتخابی با قیمت کالاهای مرجع، توسط مردم پرداخت می‌شود. این امکان نیز فراهم است که مردم براساس نیاز خانوار، مقدار کمتر یا بیشتری از کالاهای اساسی را به انتخاب خود و تا سقف میزان اعتبار خرید نمایند.

Correspondent: Ali Bagheri Kakash

روز ملی شدن صنعت نفت

Correspondent: Ali Bagheri Kakash

آقا یعنی من کنکور ارشد تو ۴۵ ثانیه سوالات ریاضی مهندسی و انتگرال چند گانه ،‌.. حل می کردم این قدر مغزم رگ به رگ نشد خدا وکیلی

موقع حادثه تروریستی حرم مطهر احمد بن موسی شاه چراغ (ع) که به شهادت جمعی از هموطنان بی گناه انجامید ، همین ضد انقلاب فریاد کار خودشونه ،.... سر دادند . عکس عامل شهادت هم که عضو حشدالشعبی عراق بود و کنار حاج قاسم عکس داشت و......

حالا که محاکمه عاملان این حادثه برگزار شد و حکم اعدام صادر شد ، دوباره شدن وکیل مدافع شیطان ، آقا این کار خودشون ، اصلا اینا میخوان چندتا پاسدار و بسیجی اعدام کنند .اصلا مگه مجید رضا و محمد مهدی تون پاسدار بودن ؟؟یعنی بهتر این نمیتونن فریاد بزنند اقدام تروریستی شیراز کار ضدانقلاب و داعش بوده .خدایا چه گناهی به درگاه ات کردیم که گرفتار این قوم عقب افتاده شدیم 

Correspondent: Ali Bagheri Kakash

محمد جمشیدی معاون سیاسی دفتر رییس جمهور از دعوت پادشاه عربستان از رئیسی برای سفر به ریاض خبر داد.

محمد جمشیدی معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور با انتشار توییتی در صفحه شخصی خود اظهار کرد: جناب سلمان بن عبدالعزیز پادشاه عربستان در نامه‌ای به آیت الله رئیسی از ایشان برای سفر رسمی به ریاض دعوت کردند.

 

رئیس جمهور با استقبال از این دعوت، بر آمادگی ایران برای تقویت همکاری‌ها تاکید کردند.

Correspondent: Ali Bagheri Kakash

به گزارش خبر روز ؛ سخنگوی دولت در صفحه خود در فضای مجازی ساعت شروع به کار مدارس، ادارت، بانک‌ها و ادارات ستادی را در سال آینده اعلام کرد.

علی بهادری جهرمی در حساب کاربری خود در توییتر نوشت: ‏با تصویب هیئت دولت، از سال آینده آغاز به کار مدارس متوسطه ساعت ۷:۳۰ و ابتدایی ساعت ۸ خواهد بود. ادارات ساعت ۷، بانک‌ها در سراسر کشور ۷:۳۰ و ادارات ستادی در شهر تهران هم به‌صورت شناور از ۷ تا ۹ شروع به فعالیت خواهند کرد.

 

گفتنی است مطابق مصوبه مجلس شورای اسلامی، ساعت رسمی کشور از ابتدای سال ۱۴۰۲ دیگر تغییر نمی‌کند و دولت این اختیار را دارد که در صورت نیاز، ساعت فعالیت مدارس و ادارات در هر منطقه را بسته به جغرافیا و شرایط آن منطقه تغییر دهد.

 

تا پیش از این، ساعت رسمی کشور هر سال در ساعت ۲۴ روز اول فروردین‌ماه یک ساعت به جلو کشیده می‌شد و در ساعت ۲۴ روز سی‌ام شهریورماه به حال سابق برگردانده می‌شد.

Correspondent: Ali Bagheri Kakash

چند روز گذشته انجمن آشوریان ایران پوستری از یک شهید اقلیت منتشر کرد و اعلام کرد که شهید «جانی بت اوشانا» پس از گذشت ۳۸ سال از شهادت او، حالا شناسایی شده است اما هیچ نشانی از بستگان او برای تشییع پیکرش در دسترس ندارد.

 

ایسناپلاس: بازگشته‌ها همیشه امید آفرین‌اند. هر وقت کسی از خانه و خانواده‌اش دور بوده باشد و بعد به خانه باز می‌گردد، امید هم به جمع آن خانواده باز می‌گردد. تصویر دورم از بازگشت شهدا به وطن و خانه‌شان هم چیزی شبیه به این است. مادری که حالا پس از چند سال چشم انتظاری و نگرانی، پسرش به خانه و شهرش بازگشته است و قرار است جایی از خاک مادری‌ش را در آغوش بگیرد و بخوابد و امید را به خانه، شهر و کشورش باز می‌گرداند.

 

اینبار اما قصه شکل دیگری دارد. مادری که سال‌ها منتظر بود، رفته است و دیگر کسی منتظر بازگشت امید به خانه‌شان نیست. هیچکس یادش نیست در آخرین خداحافظی چه دعاهایی رد و بدل شد و آخرین گفتگو با چه کسی بود. چند روز گذشته اکانت «انجمن آشوریان ایران» تصویری از یک شهید اقلیت منتشر و اعلام کرد:« نام این شهید «جانی بت اوشانا» است. جانی بت اوشانا متولد ۱۵ شهریور ۱۳۴۳ است و در شرق دجله و در منطقه علمیاتی بدر به شهادت رسیده است. حالا پس از ۳۸ سال پیکر این شهید از طریق DNA شناسایی شده است اما ستاد تفحص هیچ نام و نشانی از خانواده‌اش پیدا نکرده است. از این رو در صورت شناسایی این شهید، با شماره تماس دبیرخانه انجمن بگیرید.»

 

مثل هر زمان دیگری که شهیدی به وطن بازمی‌گردد؛ دیگر نمی‌شد به سراغ مادر، پدر و سایر خانواده او رفت تا از آن‌ها کلیشه‌های همیشگی‌مان را بپرسیم: شهید مهربان بود؟ و آن‌ها با چشمانی اشکبار بشینند و برایمان از دست و دلبازی یا مهربانی‌اش بگویند.

 

اطلاعات متناقض

 

توی گوگل سرچ می‌کنم:«جانی بت اوشانا». گوگل اعلامیه انجمن را برایم بالا می‌آورد که در چند سایت خبری کار شده است. و البته تصاویری از حضور رهبر معظم انقلاب آیت ا...خامنه در خانه این شهید. عکس‌ها قدیمی است و حدس می‌زنم که برای سال‌های ریاست جمهوری‌ آیت ا... خامنه‌ای باشد. اطلاعات عکس را بالا می‌آورم. دقیقا همین بود. سال ۱۳۶۵ همزمان با ایام ولادت حضرت مسیح، رهبر انقلاب به دیدار خانواده‌های شهدای آشوری و مسیحی می‌رود. تصاویر این دیدار در سال ۱۳۹۷ و روایت آن نیز در کتابی با عنوان «مسیح در شب قدر» از انتشارات صهبا منتشر شده است.

 

«پسر ایران» خوش آمدی!

 

در چند سایت دیگر هم نام شهید جانی بت اوشانا به عنوان یکی از شهدای اقلیت آمده است. وارد سایت‌ «گلزار شهدا» می‌شوم. با این پیش فرض که قرار است مرا به نام و نشانی از این شهید برساند. اما در خود سایت؛ دو شهر به عنوان شهر محل تولد شهید و در انتهای توضیحات آمده بود:«پیکر این شهید پس از مراسم مذهبی تشییع و در مزار شهدای آشوری، آرامستان ساوراء به خاک سپرده شد.»

 

بالاخره از طریق چند تماس با انجمن آشوریان تهران و آقای «یوناتن بت‌کلیا» نماینده سابق آشوریان در مجلس شورای اسلامی و رئیس انجمن آشوریان تهران به اطلاعاتی از این شهید و چند شماره تماس از بستگان شهید می‌رسم.

 

جانی بت اوشانا فرزند سوم خانواده بود و به جز خودش ۴ برادر دیگر داشت. یکی از برادرنش به آلمان مهاجرت کرد و هیچکدامشان زنده نیست. پدر و مادرش نیز چند سالی از دنیا رفته‌اند. پدرش راننده کامیون بود و خودِ جانی دیپلم ادبیات داشت. متولد و بزرگ شده محله کمالی مخصوص تهران است. جایی نزدیکی همان کلیسا آشوریان تهران است. چند دختر عمه در ارومیه و یک عموزاده در تهران دارد. به جز این‌ها دیگر کسی جانی بت اوشانا را نمی‌شناخت و هیچ شماره تماسی هم از خانواده‌اش در دسترس نبود. این‌ها را از صحبت‌های بت‌کلیا رئیس انجمن آشوریان تهران متوجه می‌شوم.

 

«ای وای بر اسیری کز یاد رفته باشد

 

در دام مانده باشد، صیاد رفته باشد» نمی‌دانم چرا پس از مکالمه‌ها و تماس‌هایم برای این شهید به یاد این بیت از «حزین لاهیجی» می‌افتم. زیر لب مدام تکرارش می‌کنم.

 

تا لحظه آخر فکر می‌کرد که اسیر است

 

بالاخره پس از چند تماس به انجمن، شماره تماسی از دخترعمو و دختر عمه شهید جانی بت اوشانا پیدا می‌کنم. در ذهنم این گزاره وجود داشت که بیشتر شهدای اقلیت در دوره جنگ تحمیلی سرباز بودند. اما همان ابتدای گفتگو با «وایلت بت اوشانا» دختر عموی این شهید؛ آنچه که در ذهنم نقش بسته بود به شکلی خاص اما اصلاح می‌شود.« در آن موقعیت تمام جوانان کشور از جانشان مایه گذاشتند و تنها پسر عموی من نبود. همه شهدا و جانبازان از موقعیت و شرایط جنگی کشور خبر داشتند و برای دفاع رفتند.» دختر عموی جانی بت اوشانا گفتگویش را با این چند جمله آغاز می‌کند.

 

«پسر ایران» خوش آمدی!

 

« سال ۶۳ به ما خبر دادند که پسر عمویم در منطقه عملیاتی بدر شهید و مفقود شده است. عمو و زن عمویم تا لحظه آخر منتظر آمدن پسرشان بودند. هربار که شهید می‌آمد، آزمایش DNA می‌دادند اما خبری نمی‌شد. زن عمویم می‌گفت که شاید جانی اسیر باشد و خودش بازگردد. مادرش هنوز امید داشت. چند سال گذشته بنیاد شهید با حضور پدر شهید مراسمی برگزار کرد و آب پاکی را روی دستمان ریخت که این پسر دیگر مفقود الاثر است. وقتی خبر رسید که کسی به این نام پیدا شده است همه شوکه شدیم.»

 

خون پسرم از خون جوانان دیگر رنگین‌تر نیست

 

اولین کسی که پس از اطلاعیه انجمن آشوریان تهران؛ شهید جانی بت را شناسایی کرده بود، دختر عمه او «شامیران اصلان» است. وقتی درباره خصوصیت‌های شهید از او می‌پرسم بارها تکرار می‌کند که جانی بسیار وطن‌دوست و متعصب به ایران بود:« سال ۶۳ وقتی به ما خبر شهادت جانی را دادند؛ دایی‌ام به همه ارگان‌های مرتبط را برای پیدا کردن پیکر جانی رفت. تا اینکه به او گفتند که جانی مفقودالاثر است. بعد از چند سال و در همان سال‌های جنگ تحمیلی؛ پلاک و ساک جانی را به خانه دایی آوردند و گفتند که پسرتان به دلیل شدت جراحات به شهادت رسیده است. این پلاک و این ساک اوست. دایی همیشه به شهادت جانی افتخار می‌کرد و می‌گفت که خون پسرم از خون جوانان دیگر رنگین‌تر نیست. باید خدمت سربازی را بگذارند. پس از شهادت هم می‌گفت که من پسرم را در راه وطن دادم. مادر و پدر جانی پس از سال‌ها چشم انتظاری هم از دنیا رفتند.»

 

قصه پیدا شدن گمشده‌شان را هم اینگونه تعریف می‌کند:« در گروه‌های آشوریان یکباره عکس جانی را دیدم. قبل از خواندن متن زیر عکس یکباره گفتم عکس پسر داییم اینجا چه می‌کند؟ متن زیر تصویر را که خواندم متوجه شدم پس از ۳۸ سال جانی بازگشته است. با چشم‌های گریان خودم را معرفی کردم و گفتم که دختر عمه او هستم.»

برای آزادی وطن می‌جنگیم

 

بخاطر فاصله سنی کم‌ جانی و این دختر عمه‌اش؛ جانی ارتباط صمیمی با او داشت. اما وقتی شامیران ازدواج می‌کند و خود جانی به سربازی می‌رود باز هم جانی بود که دختر عمه‌اش را برای این دوری دلداری می‌داد.«وقتی به سربازی رفت و من ازدواج کردم خیلی کم او را می‌دیدیم. اما هر بار که او را می‌دیدم به من می‌گفت که برای آزادی وطن‌مان درحال جنگ هستیم. دعا کن تا پیروز از این جنگ خارج شویم. خودم را هم پیشاپیش برای خاک وطن فدا کردم. بازگشت جانی برایمان هیجان داشت. یک هیجان حزن انگیز است.»

 

آنچه که تاکنون از شهادت گفته و نوشته شده است؛ ارزش شهادت در فرهنگ ما مسلمانان و خصوصا شیعیان است. در فرهنگ مسیحیان نیز شهادت فداکاری برای دیگران است و کسی که در راه وطن و خدمت به وطن به شهادت می‌رسد؛ جایگاهش بهشت است و خداوند و حضرت مسیح از او خشنود می‌شود. بازگشت این شهید پس از گذشتن از روزهای ملتهب و فعالیت برخی گروه‌های خارجی علیه ملت ایران؛ بهانه خوبی است تا یادمان بیاید همه با هر دین و زبانی«وطن» عزیزترین دارایی ماست.

Correspondent: Ali Bagheri Kakash

مسیح علینژاد همان کسی که برای ایرانیان دوره افتاده منشور می نویسد و دایه مهربان تر از مادر برای زنان ایرانی شده در اسناد شهروندی این خانم ملیت قبلی ( انگلستان ذکر شده ) و هیچ اشاره ای به ایران نشده است! 

در حالی که فریاد ایران ایران سر میدهند ،اما در مقابل خبرهایی از عراق منتشر شد که کپی پاسپورت مورد استفاده حاج قاسم سلیمانی در عملیات های نظامی به موجب حفظ هویت و لو نرفتن عملیات ها در خانه یکی از مدیران عراق کشف شده که احتمالاً در شهادت حاج قاسم دست داشته است . اما نکته مهم که باعث افتخار به سردار دلها حاج قاسم سلیمانی و اثبات وطن فروشی امثال مسیح پولی نژاد ها میشود این است که حاج قاسم حتی در پاسپورت عملیات هم از ملیت ایرانی استفاده میکرد  حسین محمودی با ملیت ایرانی همان حاج قاسم سلیمانی فرمانده و سرباز ولایت بود. اما بعضی با وجود وطن فروش ،اقامت ،.....هیچ نامی از ایران در اسناد هویتی ندارند

 

Correspondent: Ali Bagheri Kakash

به گزارش خبر روز ؛ پس از گذشت چندین سال از وعده اعطای سهام عدالت به جاماندگان در دولت‌های قبل، سرانجام دولت سیزدهم گام‌های عملی تری در راستای تحقق این وعده برداشت.

 

در همین راستا یکی از مسئولان وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی خبر داد که اطلاعات افرادی که مشمول سهام عدالت می‌شوند به وزارت اقتصاد و سازمان خصوصی سازی اعلام شده و تصمیم گیری درباره جاماندگان سهام عدالت با این نهادها است.

 

پس از گذشت چند ماه از تصویب طرح اعطای سهام عدالت به جاماندگان در لایحه بودجه، در نهایت مهر ۱۴۰۱ مصوبه تخصیص سهام عدالت به جاماندگان به تصویب هیات دولت رسید و بالاخره ۱۳ آذر طبق تصویب‌نامه هیات وزیران جزئیات واگذاری این سهام اعلام و ابلاغ شد.

 

بر اساس تصویب نامه هیات وزیران، وزارت امور اقتصادی و دارایی (سازمان خصوصی سازی) مکلف شد در مرحله اول از محل باقیمانده سهام متعلق به دولت در بنگاه‌های قابل واگذاری، نسبت به واگذاری مستقیم سهام اقدام کند. مبلغ سهام مورد واگذاری به هر یک از مشمولان معادل حداکثر یکصد میلیون ریال با اعمال ۵۰ درصد تخفیف به صورت اقساط سالانه و به مدت ۱۰ سال است.

 

جاماندگان سهام عدالت چه کسانی هستند؟ / ثبت نام سهام عدالت کلاهبرداری است

 

براین اساس، سازمان خصوصی سازی مکلف شد از طریق سازمان بورس و اوراق بهادار نسبت به انتقال سهام به کد سهامداری هر یک از مشمولین این تصویب نامه اقدام کند.

 

اما پس از ابلاغ این طرح در آذرماه اشکالاتی به آن وارد شد که در همین زمینه آقای قربان زاده رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: تخصیص سهام عدالت به جاماندگان در قانون بودجه پیش‌بینی شده است البته پرتفوی این سهام به اصلاحیه نیاز دارد که متن اصلاحیه به دولت ارسال شده و بررسی آن در نوبت است. این اصلاحیه درمورد تغییر برخی شرکت‌ها در پرتفو است که باید در هیات دولت بررسی و تصویب شود.

 

او در ادامه افزود: امید است این اصلاحیه به تصویب برسد که بلافاصله پس از ابلاغ اصلاحیه، تخصیص سهام عدالت شروع می‌شود.

 

در نهایت نیز ۴ بهمن آقای احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی با حضور در صحن مجلس گفت: در خصوص سهام عدالت، مصوبه دولت انجام شده، به زودی با تایید مجلس آن را هم نهایی می‌کنیم و مسئله‌ عرضه سهام عدالت ایثارگران، بهزیستی و کمیته امداد هم خاتمه پیدا می‌کند.

 

اعطای سهامی که بر اساس قانون بوده و بند ج سیاست‌های کلی اصل ۴۴ به واگذاری سهام به طبقات مختلف مردم اشاره و تاکید دارد.

 

اما جاماندگان سهام عدالت چه کسانی هستند؟

آقای قربان زاده رئیس سازمان خصوصی‌سازی پیش از این اعلام کرده بود: حدود ۳.۵ میلیون نفر جامانده سهام عدالت هستند. افراد فاقد سهام عدالت تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره)، سازمان بهزیستی کل کشور و سه دهک اول ایثارگران در اولویت و جزو این آمار هستند.

 

در خصوص فرآیند اعطای سهام عدالت به جاماندگان، رئیس سازمان بورس آقای مجید عشقی نیز در پاسخ به سوال خبرنگاران در ۱۰ بهمن گفته بود: این موضوع به سازمان خصوصی سازی مربوط است در مورد جاماندگان هنوز لیست اسامی نهایی به سازمان بورس داده نشده، اما در حال انجام است.

 

برای پیگیری بیشتر مجدد با رئیس سازمان خصوصی سازی تماس گرفتیم که پاسخی دریافت نشد، اما پیش از این، در تاریخ ۲۵ آذر آقای قربان زاده مطرح کرده بود، تخصیص سهام عدالت به جاماندگان در قانون بودجه امسال پیش‌بینی شده است و بنابراین فرآیند آن امسال باید انجام شود.

 

مجلس پیگیر اعطای سهام عدالت به جاماندگان است

در رابطه با اعطای سهام عدالت به جاماندگان، نماینده مجلس آقای شهبازی در گفت و گویی با اشاره به پیگیری‌های مجلس در این زمینه گفت: دولت قول اعطای سهام عدالت به جاماندگان را داده، اما متاسفانه تاکنون عملیاتی نشده است، اما در برنامه دولت این موضوع قرار دارد و مجلس هم به جد پیگیر این موضوع است.

 

مردم مراقب کلاهبرداری سودجویان برای ثبت نام سهام عدالت باشند

اما هستند سودجویانی که از کوچک‌ترین فرصت برای کسب منفعت خود استفاده می‌کنند و اگر افراد اطلاعات و دانش کافی نداشته باشند به سادگی در دام این فرصت طلبان گرفتار می‌شوند.

 

آقای اکبر حیدری سخنگوی کانون سهام عدالت نیز در خصوص برخی از اطلاعیه های سودجویان برای ثبت نام سهام عدالت گفت: هیچ گاه در رابطه با تخصیص سهام عدالت چه در گذشته و چه حال ثبت نام عمومی و اینترنتی وجود نداشته است و شناسایی مشمولان بر اساس دهک‌های درآمدی و از طریق دستگاه‌های مربوط و مجموعه‌های مشخص انجام می‌شود.

 

جاماندگان سهام عدالت چه کسانی هستند؟ / ثبت نام سهام عدالت کلاهبرداری است

 

در همین خصوص لازم است افراد با هوشیاری تمام و با اتکا به منابع خبری مرجع و معتبر گام برداشته تا گرفتار این افراد نشوند.

 

با نزدیک‌ شدن به پایان سال ۱۴۰۱ چشم انتظاری‌ها برای تحقق وعده اعطای سهام عدالت به جاماندگان بیشتر می‌شود اعطای سهامی که تخصیص آن به جاماندگان سال‌ها پشت اما و اگرهای بسیار متوقف شده است.

 

چندی است شاهد شلوغ شدن کافی نت ها ، دفاتر پیشخوان دولت ،..‌. هستیم . شاهد حضور مردمی که برای شایعه ثبت نام سهام عدالت مراجعه کرده و پیش ثبت نام کد بورسی سجام میشوند .کد بورسی سجام به تمامی هموطنان گرامی که قصد فعالیت در بازار بورس را دارند اعطا شده و چه سهام عدالت به آن ها تعلق بگیرد یا اینکه نگیرد ثبت نام کد بورسی سجام برای هموطنان انجام میشود . تنها رابطه کد بورسی با دارندگان سهام عدالت عزیزانی است که قصد آزاد سازی سهام عدالت خود و فروش آن در بورس را داشته اند. 

 

ثبت نام کد بورسی سجام با استفاده از آپ های موبایل همچون آپ ، بام ،…….. و همچنین درگاه اینترنتی سجام انجام میشود و هیچ نیازی به شرایطی مانند تخصیص سهام عدالت نداشته است .

 

به همراه یکی از کارشناسان بورس و اوراق بهادار به یکی از این کافی نت ها مراجعه کردیم و مثلا قصد ثبت نام ، پس از تحویل مدارک و مدت کوتاه اعلام کرد که شما قبلاً ثبت نام کرده آید . و فقط امکان بروزرسانی اطلاعات وجود دارد . تمامی کارشناسان بورس و اوراق بهادار ، فعالین بورسی جهت فعالیت در این زمینه کد بورس دریافت کرده اند و اقدامی برای سهام عدالت نداشته اند .لطفا مردم عزیز آگاه باشند و زمینه ساز کلاه برداری افراد سود جو را ایجاد نکنند .

Correspondent: Ali Bagheri Kakash

به گزارش خبر روز ؛ سردار عباسعلی محمدیان؛ فرمانده انتظامی پایتخت اظهار کرد: در ساعت ۱۸ جمعه مورخه ۲۶ اسفندماه، در تماس یکی از شهروندان تهرانی با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وجود بسته‌ای مشکوک در زیر خودروسواری شخصی‌اش، مأموران گشت ۱۱۰ تهران بزرگ را به محل اعلام شده در خیابان شهید بهشتی تهران کشاند.

 

وی افزود: در بررسی اولیه، بسته مشکوک چسبیده شده در زیر خودرو مشاهده شد و مأموران متوجه بمب‌گذاری خودرو مذکور شدند.

 

محمدیان گفت: مأموران بلافاصله نسبت به ایمن‌سازی منطقه و ایجاد فاصله مطمئنه از خودرو اقدامات لازم را انجام دادند و محدودیت تردد در خیابان شهید بهشتی اعمال و در فاصله زمانی کمتر از ۱۰ دقیقه، تیم چک و خنثی‌سازی بمب در محل حاضر و نسبت به خنثی‌سازی بمب اقدام کردند.

 

رئیس پلیس پایتخت گفت: در تحقیقات مشخص شد که صاحب خودرو فاقد هرگونه مسئولیت اجرایی مهم در دستگاه‌های دولتی است؛ با توجه به تحقیقات اولیه به نظر می‌رسد، انگیزه بمب‌گذاری به دلیل اختلافات شخصی بوده است.

Correspondent: Ali Bagheri Kakash

شنبه, ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ / قبل از ظهر / 

 

به گزارش خبر روز ؛ بازنگری در قانون سربازی می‌تواند راهگشای بسیاری از مسائل مثل اشتغال و ازدواج جوانان شود.

از زمان پهلوی اول که سربازی اجباری در کشور تبدیل به قانون شد تا به امروز خدمت مقدس سربازی به شکل کلاسیک آن اجرا شده است.

 

در سال‌های گذشته طرح‌هایی برای تحول در خدمت سربازی مطرح شده، اما سربازان وظیفه کماکان به صورت اجباری لباس نظامی بر تن می‌کنند.

 

آموزش مهارت‌های مختلف به سربازان، فروش سربازی و اقدامات صورت گرفته در زمینه سربازی مشمولان خارج از کشور از جمله اقدامات صورت گرفته در سال‌های اخیر برای سربازان بوده، اما این موارد امری نیست که بتواند تخصصی شدن سربازی را در پی داشته باشد به همین دلیل رهبر انقلاب بر ضرورت بازنگری در خدمت سربازی تاکید کرده‌اند.

 

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در ۲۲ اسفند در مصاحبه‌ای تلویزیونی اظهار کرد: امروز با پیگیری که در مجلس با ستاد کل نیرو‌های مسلح انجام گرفت و در محضر حضرت آقا صحبت شد، همه به این جمع‌بندی رسیدیم که اصل موضوع سربازی نیاز به یک بازنگری و طرح جدید برای بهینه کردن بحث سربازی دارد که ان‌شاء الله این موضوع را با هماهنگی ستاد کل، پس از دستوری که حضرت آقا صادر کرده‌اند در حال بررسی هستیم که بتوانیم درباره شیوه سربازی تجدیدنظر کنیم.

 

محمدباقر قالیباف

 

وی درباره زمان بازنگری در موضوع سربازی گفت: نمی‌توان اکنون زمان آن را مشخص کرد، اما این موضوع در دستور کار است. چندین دهه است با همین روال کار را دنبال می‌کنیم که احتیاج به تجدیدنظر دارد.

 

رئیس قوه مقننه ادامه داد: زمانی جوان‌ها احساس می‌کردند وقتی به سربازی می‌روند یک نوع بیگاری برای آن‌ها است، البته یک زمانی جنگ است که این موضوع فرق دارد، در حال حاضر افرادی که تحصیلات بالایی دارند یا نیروی نخبه هستند دقیقاً در راستای تخصص خود به کارگیری می‌شوند، این اقدام مدت‌هاست که در نیروی مسلح انجام می‌شود.

 

قالیباف تصریح کرد: نکته دیگری که به آن توجه شده این است که ستاد کل برنامه‌ای دارد که همه جوان‌هایی که به سربازی می‌روند حتماً در پایان خدمت خود در یک حرفه خاص مهارت پیدا کرده باشند و کارت حرفه‌ای را دریافت کنند که امسال در بودجه ما این کار را انجام دادیم و رقم قابل توجهی حدود چند هزار میلیارد تومان در تبصره ۱۸ برای این موضوع گذاشتیم تا سربازانی که خدمتشان به پایان می‌رسد و حرفه دارند به آن‌ها وام اشتغال بدهیم که بتوانند خودشان سرمایه‌گذاری کنند و شغلی داشته باشند.

 

حمید نساج عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان یکی از ایده پردازان تحول در خدمت سربازی است. وی درباره ایده خود به خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: ایده طرح من این بود که خدمت سربازی در ایران حرفه‌ای شود.

 

وی ادامه داد: ارتش حرفه‌ای به این معناست به جای اینکه وقتی جوانان به یک سن مشخصی می‌رسند و آن‌ها را به صورت اجباری به سربازی می‌بریم آن‌ها را به یک سربازی داوطلبانه حرفه‌ای ببریم یعنی کسانی که مایل هستند به جای اینکه یک دوره آموزش چهل روزه داشته باشند یک دوره آموزشی یک ساله ببینند.

 

نساج افزود: در این دوره یک ساله، سربازان آموزش‌های مد نظر را می‌گذارنند بعد به مدت چهار سال به خدمت نیرو‌های مسلح درمی‌آیند یعنی یک سربازی دو ساله به یک سربازی پنج ساله داوطلبانه تبدیل می‌شود.

 

دوره آموزشی سربازی

 

عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان بیان کرد: این شیوه‌ای است که بیشتر کشور‌های دنیا به سمت آن رفته‌اند که یک دلیل آن تغییر ماهیت جنگ‌هاست، چون در قدیم جنگ متکی بر نیروی انسانی بود و هرچه نیروی انسانی بیشتری داشتید توان رزمی هم بیشتر می‌شد و ادواتی هم که به کار می‌بردند پیچیده نبود، اما هم اکنون در جنگ اوکراین می‌بینیم که جنگ وارد سطحی دیگر شده است و به جنگ پهپاد‌ها تبدیل شده و هوش مصنوعی وارد جنگ شده و این یعنی تعداد نیرو مهم نیست بلکه مهارت نیرو مهم است، چون مهارت را نمی‌توان با آموزش یک یا دو ماهه منتقل کرد.

 

وی ادامه داد: دومین دلیل، انگیزه نیروهاست، چون کسانی که روحیه جنگ دارند بروند پنج سال خدمت کنند خیلی بهتر است تا افرادی بروند که انگیزه یا روحیه جنگ را ندارند.

 

نساج گفت: مسئله دیگر این است کسانی که استعداد مسائل نظامی را ندارند می‌توانند جایی بروند که استعداد آن را دارند تا به کشور خدمت کنند و به جای اینکه دو سال از بهترین سال‌های عمرشان صرف سربازی شود می‌توانند صرف یک بخش دیگر کنند تا به سرمایه علمی و اقتصادی کشور افزوده شود.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان با بیان اینکه ستاد کل نیرو‌های مسلح با این طرح موافقت نکرد، تصریح کرد: این طرح در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هشتم هم مطرح شد که برخی نمایندگان با آن موافق نبودند و می‌گفتند اگر بخواهیم سربازی اجباری را به سربازی داوطلبانه تغییر دهیم ممکن است باعث تضعیف نیرو‌های مسلح شود که ما اعلام کردیم هر سال ۱۰ درصد این کار را انجام دهید و ۱۰ سال هم زمان ببرد که لطمه‌ای وارد نشود، اما در آن موقع نگاهی سنتی حاکم بود و ضرورت این امر احساس نشده بود.

 

سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در خصوص خدمت سربازی اعلام کرده بود در حال بررسی هستیم تا بتوانیم در سال آینده قدری از طول خدمت سربازی را کاهش دهیم.

 

سرلشکر باقری

 

وی تصریح کرد: سربازی و فراهم کردن زمینه شرکت‌های دانش بنیان برای همکاری با نخبگان از دیگر قالب‌هایی است که نیرو‌های مسلح برای استفاده از جوانان در اختیار دارد، در قالب طرح نخبگان وظیفه نیز حدود ۲۳ هزار نفر از نخبگان کشوری در مسیر همکاری قرار گرفتند.

 

در بهمن ماه هم روح الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفته بود: هم اکنون این شرایط فراهم است که جوانان و نخبگان توانمند با استفاده از طرح‌های علمی و پژوهشی بتوانند دوران خدمت را در شرکت‌های دانش بنیان بگذرانند، اما به زودی تغییرات در ساز و کار شناسایی نخبگان برای خدمت سربازی ایجاد خواهد شد.

 

بازنگری در قانون سربازی می‌تواند راهگشای بسیاری از مسائل مثل اشتغال و ازدواج جوانان شود چرا که داشتن حقوق مکفی حین خدمت، مهارت آموزی برای ایجاد اشتغال پس از پایان سربازی و حرفه‌ای شدن سربازی می‌تواند به شکل گیری نیروی نظامی متخصص در بین سربازان منجر شود.

Correspondent: Ali Bagheri Kakash

به گزارش خبر روز، حدود پانزده روز است که از حادثه هولناک در شهرستان «مسجدسلیمان» می‌گذرد؛ متهم در کمال خونسردی وارد خانه شد و بدون اینکه حرفی بزند، سه عضو از خانواده‌اش را به قتل رساند و بعد هم متواری شد. ماموران پلیس بعد از اطلاع از قتل به محل حادثه رفتند. تحقیقات نشان داد جنایت توسط برادر دو مقتول به وقوع پیوسته. حالا پلیس در تعقیب این پسر جوان است که دو خواهر خود و خواهرزاده‌اش را کشته است.

 

«منطقه کلگه» در شهرستان مسجدسلیمان واقع در استان خوزستان روز ۱۱ اسفند ماه جاری، حدود ساعت ۷ و نیم شب شاهد این جنایت هولناک شد.

 

«رحمان بن‌سعید» دادستان مسجدسلیمان همان روز در مورد این خبر اعلام کرد: «متهم در این حادثه دو خواهر و خواهرزاده‌اش را به قتل رسانده است. اطلاعاتی از انگیزه فرد برای اقدام به این قتل و جزییات ماجرا هنوز در دست نیست و در حال بررسی این حادثه هستیم. این حادثه به وسیله سلاح گرم صورت گرفته است. تحقیقات برای دستگیری فرد متهم ادامه دارد و مشخص نیست که ضارب هنگام ارتکاب به قتل در چه شرایطی از نظر تعادل روانی بوده است.»

 

متهم؛ چهار، پنج ماهی می‌شد که با قید وثیقه از زندان آزاد شده بود

یکی از اقوام نزدیک این خانواده که نخواست نامی از او در این گزارش قید شود می‌گوید: «اگر این حادثه را به سیاست ربطش ندهم، باید بگویم که منشا این جنایت بدون شک فقر و بدبختی بود. این خانواده در یک محله فقیرنشین (چشمه کل نادر در کلگه) که متروکه شده و کسی آنجا زندگی نمی‌کند، ساکن بودند. در حال حاضر شاید چهار، پنج خانواده در این محل زندگی کنند، اما قبلا حدود ۲۰۰ الی ۳۰۰ خانوار در این محل زندگی می‌کردند. ببینید اینها بچه‌های طلاق بودند. پس این موضوع خودش یکی از عوامل اصلی این‌جور قضایا است. هفتاد، هشتاد درصد بچه‌های طلاق عاقبت‌های خوبی ندارند. حداقل من ندیدم کسی بچه طلاق باشد و عاقبت خوبی پیدا کرده باشد… اگر هم این بچه‌ها عاقبت خوبی داشته باشند، خیلی کم هستند.»

 

او در ادامه می‌گوید: «سه عضو این خانواده کشته شدند. دو خواهر و بچه یکی از آنها. او حدود دو سالی بود که از همسرش جدا شده بود و به همراه بچه‌اش به خانه پدرش برگشته بود. البته اینکه می‌گویم خانه پدرش اصطلاح است چون مادر این بچه‌ها هم تقریبا ده، دوازده سال پیش از همسرش جدا شده بود. مادر این خانواده پنج فرزند دارد. دو فرزند او که توسط برادرشان کشته شدند. مقتولان یک برادر و خواهر دیگر هم دارند که هر کدام سر زندگی خودشان هستند. بهتان گفتم؛ یکی از دختران این خانواده (مقتول) طلاق گرفته بود،. چون همسرش اعتیاد داشت. دو سالی بود که دست بچه‌اش را گرفته بود و پیش مادرش آمده بود و با مادر و خواهر کوچک‌تر از خودش زندگی می‌کرد. برادر آنها همین شخصی که قتل را مرتکب شده، سابقه‌دار بود. به جرم سرقت مرتب به زندان می‌رفت و آزاد می‌شد. چهار، پنج ماهی بود که با قید وثیقه از زندان آزاد شده بود. بعد هم که مرتکب قتل خواهر و خواهرزاده‌اش شد.»

 

این مرد در مورد روز حادثه می‌گوید: «۱۱ اسفند ماه (۱۴۰۱) حدود ساعت ۷ و نیم شب برادر مقتولان وارد خانه می‌شود و با اسلحه هر سه را می‌کشد. مادر این بچه‌ها هم آن روز در خانه بود. وقتی از او پرسیدیم که ماجرا چه بود، گفت؛ آن روز ناگهان پسرم وارد خانه شد و بدون اینکه سوالی بپرسد یا حرفی بزند به سمت دو خواهر و خواهرزاده‌اش شلیک کرد و بعد هم فرار کرد. مادر آنها که این حادثه را می‌بیند سریع به من زنگ می‌زند و من هم به آنجا می‌روم و به پلیس اطلاع می‌دهیم. ما خودمان هم درست نمی‌دانیم قضیه چه بوده، ولی این امکان وجود دارد که متهم در حالت عادی نبوده باشد.»

 

او به سوالات آخرم پاسخ می‌دهد.

 

آیا متهم مواد مخدر مصرف می‌کرد؟

 

بله، متاسفانه مواد مخدر هم مصرف می‌کرد.

 

متهم با چه اسلحه‌ای این جنایت را مرتکب شده؟

 

طبق گزارشات ماموران آگاهی با اسلحه کلاشنیکف آنها را به قتل رسانده است.

 

باتوجه به اینکه می‌گویید؛ متهم موادمخدر مصرف کرده بود و حالت عادی نداشته، چطور فقط دو خواهر و خواهرزاده‌اش را به قتل رسانده و مادرش را نکشته؟ یعنی چه اختلافی این وسط وجود داشته که فقط این سه نفر را کشته است؟

 

چون متهم متواری است ما هم درست نمی‌دانیم چرا این کار را کرده، اما از قبل مشکلاتی داشتند.

 

مشکل‌شان چه بود؟ ممکن است مسائل ناموسی باشد؟

 

تا جایی که من می‌دانم این دو خواهر قصد داشتند سر کار بروند و برادرشان (متهم) موافقت نمی‌کرد و می‌گفت؛ شما نباید از خانه بیرون بروید. وقتی هم خواهرش ازدواج کرد متهم مخالف ازدواجش بود چون می‌دانست طرف آلوده به مواد مخدر است. بعد هم سر همین موضوع خواهرش با یک بچه طلاق گرفت و برگشت اما خب این اختلافات دلیل بر قتل نمی‌شود و تا وقتی متهم دستگیر نشود ما هم خودمان نمی‌دانیم انگیزه‌اش چه بوده.

 

هر کدام از مقتولان چند سال داشتند؟

 

یکی از خواهران متهم که مادر آن کودک خردسال بود، ۳۳ سال داشت. خواهرزاده متهم حدود ۶ سال و خواهر دیگرش هم ۲۸ سال داشت.

 

 

 

قتل‌ها با چه انگیزه‌ای رخ می‌دهند؟

«حسن موسوی‌چلک» رییس انجمن مددکاران اجتماعی ایران در مورد انگیزه‌های قتل در ایران عنوان کرد: «خشونت سومین عامل تشکیل پرونده‌های قضایی در کشور است. بروز خشونت نشان‌دهنده آن است که افراد در اجتماع تحت شرایطی قرار می‌گیرند که تحمل یکدیگر را نداشته، شروع به آزار و رنجاندن یکدیگر می‌کنند. وجود حدود ۱۵ میلیون پرونده قضایی در کشور نشان‌دهنده آن است که آستانه تحمل مردم پایین آمده؛ برای مثال هنگام تصادف در رانندگی از ماشین پیاده می‌شویم و شروع به فحاشی و دعوا با یکدیگر می‌کنیم. روزانه در پاسگاه‌ها و کلانتری‌ها شاهد شکایت‌ها و پرونده‌هایی هستیم که با کمترین تنش قابل حل هستند و این مساله بسیار نگران‌کننده‌ای است، زیرا وقتی مردم کلانتری و پاسگاه را به عنوان انتخاب اول برای حل مشکلات‌شان برمی‌گزینند و این نشان‌دهنده آن است که به بلوغ فکری و اجتماعی نرسیده‌اند.»

 

«مهدی معصوم‌بیگی» رییس کمیته امنیتی و انتظامی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه نیز در تشریح هفت انگیزه قتل اعلام کرد: «خیانت زوجین، اختلافات مالی و ملکی، مسائل ناموسی، نزاع و درگیری خیابانی، سرقت، قتل ناشی از مصرف موادمخدر صنعتی و جنون‌آمیز و در آخر قتل قومی و قبیله‌ای در روستاها منجر به وقوع قتل می‌شوند. حدود ۳۵‌درصد قتل‌ها با موضوعات خانوادگی است. ۹درصد قتل‌ها هم در لحظه و در اثر نزاع آنی انجام می‌شود. بیش از ۳۶درصد قتل‌ها با سلاح سرد اتفاق می‌افتد.»

Correspondent: Ali Bagheri Kakash

 

📷چند روز پیش چینی ها فهمیدن که ارتش آمریکا از چادرهای چینی استفاده می کنه!

 

🔹حالا مشخص شده ای چادرا مربوط به کمکای بشر دوستانه چین به سوریه بوده! 

 

🔹آمریکا نه تنها نفت سوریه رو می دزده کمکای بشر دوستانه رو نیز می دزده! خاک تو سر ابر گودرت و آمریکا پرستای ما

 

Correspondent: Ali Bagheri Kakash