🌐 پایگاه خبری بوعلی 🌐

بِسۡمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحۡمَٰنِ ٱلرَّحِیمِ

ابزار وبمستر

ابزار وبمستر

🌐 پایگاه خبری بوعلی 🌐

نٓۚ وَٱلۡقَلَمِ وَمَا یَسۡطُرُونَ
متولد 1996 در MIS ، خبرنگار و روزنامه نگار
شناسه الکترونیکی ثبت ملی محتوای دیجیتال( کد شامد): 1-1-765329-64-0-1
در جنگ سخت، جسمها به خاک و خون کشیده میشوند و روح ها پرواز میکنند و میروند به بهشت؛ اما در جنگ نرم، اگر خدای نکرده دشمن غلبه بکند، جسمها پروار میشوند و سالم میمانند، و روح‌ ها میروند به قعر جهنم؛ فرقش این است؛ لذا این خیلی خطرناک‌تر است.
نوشتن، یک عمل هنرى است ؛زیادتر نگویید از آنچه که هست، از آنچه که باید و شاید. منصف باشیم؛ عادل باشیم. این‏ها آن وظایف ماست

🌻🌹🌹🌻🌹🌹🌻🌹🌹🌻🌹🌹🌻

💮بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ💮

اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْ‌سِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾
لَا إِکْرَ‌اهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ‌ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾
اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ‌ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُ‌وا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ‌ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ‌ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ ﴿٢٥٧﴾

🌹🌻🌻🌹🌻🌻🌹🌻🌻🌹🌻🌻🌹

بایگانی
نویسندگان
آخرین مطالب
آخرین نظرات
logo-samandehi پایگاه اطلاع‌رسانی دکتر سعید جلیلی

۴ مطلب در بهمن ۱۴۰۳ ثبت شده است

فرمانده کل انتظامی کشور گفت: بررسی‌های‌ سامانه ۱۹۷ نشان داده که تقدیرها از پلیس افزایش و شکایت‌ها کم شده است.

به گزارش پایگاه خبری بوعلی ؛ سردار احمدرضا رادان در اولین همایش تحول و توسعه صیانت پیش رویدادی که با محوریت بازرسی کل فراجا در سالن غدیر دانشگاه امام حسن مجتبی(ع) برگزار شد اظهار داشت: به روح مطهر و پاک همه شهدای انقلاب دفاع مقدس و حرم و حریم درود می‌فرستیم و تبریک ایام ماه رجب را داریم و یاد شهدای خلبان و قضات دیوان عالی کشور را نیز گرامی می داریم و امیدوارم فردای قیامت شرمنده این عزیزان نباشیم.

وی افزود: در معماری آینده فراجا بازرسی پیش کنشگر و پیشتاز در انجام امور محوله است و باید بتوانیم این ۲ موضوع را تقویت کنیم.

فرمانده کل انتظامی کشور با بیان این که فراجا سازمانی خودپا در درون خود و دگرپا در بیرون است، تشریح کرد: این به معنای خودمراقبتی و خودکنترلی است و همه مدیران بایستی این نقش را برجسته کنند و باید که این امر در سیر وظایف بازرسی قرار گیرد و تبدیل به یک فرهنگ‌سازمانی شود و بدین ترتیب از نفوذ جلوگیری به عمل می‌آید.

وی ادامه داد: این اقدامات قطعاً از همه زشتی‌ها و پلشتی‌ها جلوگیری می‌کند و اگر وظیفه پلیس را حفظ امنیت بدانیم با خودپایی می‌توانیم این وظیفه را انجام دهیم.

سردار رادان عنوان داشت: در سازمان‌هایی که دگرپا هستند باید خودپایی در راس اقدامات باشد و اگر بخواهیم معماری فراجای آینده ظهور و بروز کند غیر از این راهی نیست که باید نقش ویژه‌ای در خودپایی و دگرپایی ایجاد کنند تا بتوانند برای جامعه و سازمان خود مفید باشند.

وی یادآور شد: ما در سازمان از بازرسی کل خواستیم که صیانت پیش رویدادی را در راس کار خود قرار دهد و منتظر این نباشد که اتفاقی در سازمان بیفتد و پس از آن بخواهیم جلسات صیانتی برگزار کنیم.

فرمانده کل انتظامی تصریح کرد: در صیانت پیش رویدادی دگرپا و خودپا می‌شویم و این قطعاً جنس سرمایه اجتماعی را افزایش خواهد دهد و این نقش سازمان بازرسی را متحول خواهد کرد.

وی تأکید کرد: برای تحقق صیانت پیش رویدادی باید سه اتفاق بیفتد بیداری در اتفاقات و پس از آن مراقبه و محاسبه انجام پذیرد.

سردار رادان گفت: ما مصمم و پیگیر هستیم که این اتفاق در سازمان حاصل شود و در این میان نقش فرماندهان و مدیران اساسی است و اگر مدیری خودپا نباشد نمی‌تواند دگرپا باشد.

فرمانده کل انتظامی بیان داشت: بازرسی کل باید خود را آماده این اتفاقات کند و نباید از حوادث عقب باشد و حتماً باید پیش رویدادی را در دستور کار خود قرار دهد.

سردار رادان عنوان کرد: صواب و ارجح در این است که صیانت پیش رویدادی بتواند باری از دوش دیگر دستگاه‌های نظارتی بردارد و از همه کسانی که در این همایش حضور دارند تقدیر می‌کنم و امیدوارم اجر خود را از این اقدامات در جهت صیانت سازمان بگیرند.

وی در پایان یادآور شد: بررسی‌های سامانه ۱۹۷ نشان داده تقدیرها از پلیس افزایش و شکایت‌ها کم شده است و این نشان می‌دهد سازمان ما در خودپایی و دگرپایی به‌درستی اقدامات خود را انجام داده است.

Ali Bagherikakeshi

رئیس قوه قضاییه گفت: باید به توطئه‌ها و دسیسه‌های دشمن برای ایجاد ناامنی در کشور توجه کنیم و قدر خدمات نیرو‌های اطلاعاتی و امنیتی را بدانیم.

به گزارش پایگاه خبری بوعلی ؛ به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای امروز دوشنبه (۱ بهمن) طی سخنانی در نشست شورای‌عالی قوه قضاییه، ضمن تبریک و تسلیت شهادت دو قاضی عالی‌رتبه دیوان عالی، حضرات حجج‌اسلام والمسلمین آقایان رازینی و مقیسه اظهار کرد: به حال همه شهدا غبطه می‌خوریم؛ ما جامانده‌ایم؛ خداوند ما را نیز مشمول عنایت کند و مدال افتخار شهادت را نصیب همه ما گرداند.

 

رئیس قوه قضاییه: به حال شهدا غبطه می‌خوریم؛ جا مانده‌ایم

 

رئیس قوه قضاییه در ادامه با اشاره به وجوه شخصیتی و مدیریتی حجت‌الاسلام‌والمسلمین رازینی و تحول‌گرایی او در سمت‌های مختلف قضایی، گفت: شهید رازینی در طول مدت خدمت قضایی خود در هر بخش و مرجعی که عهده‌دار مسئولیت شد، ابتکار و تحول پدید آورد و حقیقتاً تحول‌گرایی را در عمل به منصه ظهور رساند. این شهید بزرگوار در طول مدت خدمت قضایی خود، مسئولیت رسیدگی به برخی از پرونده‌های مهم، حساس و بعضاً دارای حواشی را برعهده داشت که با علم، تدبیر و صبر، آن پرونده‌ها را به سرانجام رساند.

 

رئیس دستگاه قضا گفت: شهید رازینی از نیرو‌های خوش‌فکر و دارای ذکاوت مدرسه حقانی بود و دست‌پرورده شهیدان بهشتی و قدوسی محسوب می‌شد؛ وی علاوه بر تکمیل دروس حوزوی، تحصیلات دانشگاهی خود را نیز تا مقطع دکتری در دانشگاه تهران با رتبه و نمرات عالی پیمود و به اذعان اساتید مربوطه، پایان‌نامه‌ای متقن و غنی را ارائه کرد.

 

رئیس عدلیه بیان داشت: شهید رازینی از هر فرصتی برای علم‌آموزی و تدبر و فهم قرآن و نهج‌البلاغه بهره می‌گرفت و حتی در مدتی که در عصر طاغوت توسط ساواک دستگیر شده بود، در زندان به پژوهش و تدبر در قرآن و نهج‌البلاغه اشتغال داشت.

 

شهید رازینی از سرزنش سرزنش‌گران ابایی نداشت

 

قاضی‌القضات تصریح کرد: شهید رازینی در مقابله با مستکبرین، ظالمین، تهدیدکنندگان امنیت مردم و معاندین با اصل انقلاب، کوچکترین مماشاتی را نداشت و در اجرای حدود و قوانین الهی، کمترین تزلزلی را به خود راه نمی‌داد و از سرزنش سرزنش‌گران ابایی نداشت؛ نهراسیدن از سرزنش سرزنش‌گران، در اجرای قانون و عدالت، شاخصه‌ای است که باید در همه قضات ما نمود و تبلور داشته باشد؛ شهید رازینی در کنار این قاطعیت و صراحت، از روحیه فتوت و جوانمردی خاصی نیز برخوردار بود و بسیار رقیق‌القلب بود. ارادت ایشان به خاندان اهل‌بیت عصمت وطهارت (علیهم‌السلام) مثال‌زدنی بود و در برپا کردن مراسمات بدون تشریفات روضه و عزای آل‌الله بویژه حضرت زهرای مرضیه (س) و حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع)، بسیار اهتمام و اصرار داشت.

 

شهید رازینی دارای یک روح آزاد بود و خیلی از حصار‌ها را شکسته بود

 

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای اظهار کرد: در سال‌های نخستین پیروزی انقلاب که جنگ تحمیلی نیز در جریان بود و کشور درگیر انواع و اقسام مسائل امنیتی اعم از شرارت‌های نفوذی‌ها، منافقین، منحرفین، روحانی‌نما‌های اهل افتراق و سایر گروهک‌های معاند بود، شهید رازینی به عنوان یک مسئول قضایی چه در تهران و چه در مشهد، در مقابل این جریانات ضدامنیتی، سینه سپر کرد و در اوج جنایات منافقین، در زمره قضات شجاعی بود که چشم فتنه را درآورد.

 

رئیس قوه قضاییه گفت: یکی از ویژگی‌های مهم شهید رازینی، خلاقیت و ابتکار وی بود؛ این شهید بزرگوار در مدت تصدی مسئولیت دادستانی تهران در دهه ۶۰، برخی پرونده‌های مهم را با خلاقیت و ابتکار خود مورد پیگیری قرار داد؛ از جمله این پرونده‌ها، پرونده انفجار دفتر نخست‌وزیری بود که راکد شده بود، اما شهید رازینی با شجاعت و تدبیری که داشت برای تعیین‌تکلیف این پرونده به میدان آمد؛ البته برخی جریانات متوقف کردند و پرونده مزبور نهایی نشد، اما به هر حال شهید رازینی آن را به جریان انداخت و پیگیری کرد.

 

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: در سال ۱۳۶۵، شهید رازینی به تشکیلات قضایی نیرو‌های مسلح رفت و با روحیه ابتکار و تحول‌گرایی که داشت، تشکیلات مرتبط با امور قضایی نیرو‌های مسلح را ساختارمند و نظام‌مند کرد و پس از پیشنهاد فرماندهان نیرو‌های مسلح در آن مقطع از جنگ، حضرت امام (ره) ابلاغ ویژه‌ای را به شهید رازینی دادند و خدمت بزرگی در این مسیر انجام گرفت.

 

رئیس عدلیه افزود: شهید رازینی در مدتی نیز که عهده‌دار مسئولیت در دانشکده علوم قضایی بود، تحولات مطلوبی را در متون درسی این دانشکده بوجود آورد و اساتید مبرزی را برای تدریس در این دانشکده دعوت کرد.

 

وی در زمان تصدی ریاست دادگستری تهران نیز منشاء خدمات ابتکاری و تحولی بود؛ از جمله آنکه بخشی از پرونده‌های معوق و مُسن را تعیین تکلیف کرد و بر تشکیل مجتمع‌های تخصصی قضایی همت گمارد. در آن مقطع زمانی، برخی پرونده‌های مهم و دارای حواشی نیز در مجتمع کارکنان دولت رسیدگی شد که بعضاً در قبال آن پرونده‌ها حرف‌های سیاسی و هجمه‌های سنگین وارد می‌شد، اما شهید رازینی با صبوری و تدبیر در سنگر ریاست دادگستری تهران پیشبرد این پرونده‌ها را تمشیت کرد؛ از جمله این پرونده‌ها می‌توان به پرونده شهرداری تهران اشاره کرد که پرسر و صدا بود.

 

روایت رئیس دستگاه از تحول‌آفرینی شهید رازینی در سازمان قضایی نیرو‌های مسلح، دانشکده علوم قضایی، دادگستری استان تهران، دیوان عدالت اداری

 

قاضی‌القضات گفت: شهید رازینی در هر سمتی که بود از جمله در دیوان عدالت اداری و معاونت حقوقی قوه قضاییه، در تدوین قوانین مرتبط با امر قضا، نقش برجسته داشت؛ یکی از قوانینی که شهید رازینی درخصوص آن، نظرات مؤثری ارائه کرد، قانون مرتبط با اخلال در نظام اقتصادی بود؛ شهید رازینی با استناد به نظرات فقهی امام خمینی (ره) نکات بدیع و جدیدی را برای درج در قانون مزبور مطرح کرد.

 

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای اظهار کرد: شهید رازینی در مدت حضور در دادسرا و دادگاه ویژه روحانیت نیز برخی پرونده‌های سنگین و حساس از جمله پرونده «سید مهدی هاشمی» را مورد رسیدگی قرار داد. در مجموع، شهید رازینی در یک مدت طولانی در پرونده‌های سنگین، پیچیده و بعضاً همراه با حواشی، نقش‌آفرینی کرد و هیچگاه صبر و تحمل خود را از دست نداد و در این مسیر، خانواده او نیز بسیار صبوری به خرج دادند.

 

رئیس قوه قضاییه گفت: شهید رازینی شخصیت بی‌ریا و بی‌تکلفی داشت و علی‌رغم نقش‌آفرینی در مناصب عالی قضایی، برای خدمت به نظام و مردم هر سمتی را قبول می‌کرد و اینگونه نبود که بگوید بواسطه سوابق درخشان، باید همواره در رأس یک مجموعه باشد. وی در دوره ریاست دادگستری تهران نیز به افتخار جانبازی نائل شده بود و سومین شهید خانواده خود محسوب می‌شود. همچنین باید توجه داشت که شهید رازینی همچون استاد خود شهید بهشتی، قبل از ترور فیزیکی، ترور شخصیت نیز شد، اما همه اینها را برای رضای خدا و در مسیر خدمت به نظام و مردم، به جان خرید.

 

توصیف رئیس قوه قضاییه از شهید مقیسه؛ در طول ۴۰ سال در مراحل سخت هیچ لغزشی نداشت

 

رئیس دستگاه قضا در ادامه با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی و مدیریتی شهید مقیسه نیز بیان داشت: شهید مقیسه نیز شخصیتی دلسوز و صریح‌اللهجه بود. وی تمامی پایه‌ها و مناصب قضایی را طی کرده بود و همچون بسیاری از قضات شریف دستگاه قضایی در طول بیش از ۴۰ سال خدمت قضایی علی‌رغم رسیدگی به برخی از پرونده‌های سنگین و پیچیده، هیچ‌گونه لغزشی از او مشاهده نشد.

 

پیروزی حق و ظفرمندی جبهه مقاومت نزدیک‌تر از گذشته است

 

رئیس عدلیه در بخش دیگری از سخنان خود در نشست امروز با اشاره به توطئه‌های ادامه‌دار دشمنان، اظهار داشت: امروز دشمن ایجاد افتراق در داخل کشور را به جد دنبال می‌کند، فلذا همه ما باید مراقبت کنیم و هوشیار باشیم که خروجی اعمال و گفتارمان، برای دشمن عایدی نداشته باشد. دشمن این روز‌ها به شدت در حال تخطئه ارزش‌ها در نزد جوانان است و مدام چنین تبلیغ می‌کند که جبهه مقاومت از بین رفته است؛ این در حالی است که مؤمنان به نظام و انقلاب این اعتقاد راسخ را دارند که پیروزی حق و ظفرمندی جبهه مقاومت نزدیک‌تر از گذشته است. نگاهی به وضعیت رژیم صهیونیستی و آمریکا و هم‌پیمانان آنان در منطقه گواهی بر این موضوع است؛ صهیونیست‌ها تا قبل از طوفان‌الاقصی در فکر تطهیر چهره کریه و جنایتکارانه خود بودند و در سودای عادی‌سازی با برخی کشور‌های عربی به سر می‌بردند، اما اکنون منفورترین چهره در منطقه و جهان، چهره صهیونیست‌هاست؛ صهیونیست‌هایی که ۱۵ ماه در غزه جنایت و نسل‌کشی کردند، اما نتوانستند این باریکه را اشغال کنند و به هیچیک از اهداف شوم و شیطانی خود در غزه نائل نشدند.

 

قاضی‌القضات در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: امروز دشمن از طرق مختلف درصدد ایجاد ناامنی، اختلاف و نِقار در کشور ماست؛ باید به توطئه‌ها و دسیسه‌های دشمن برای ایجاد ناامنی در کشور توجه کنیم و قدر خدمات نیرو‌های اطلاعاتی و امنیتی را بدانیم؛ این نیرو‌های جان برکف برای خنثی کردن توطئه‌های دشمن، شبانه‌روز و مخلصانه تلاش می‌کنند، فلذا نباید به سبب مسائلی که ایجاد می‌شود، زحمات، خدمات و جانفشانی‌های نیرو‌های اطلاعاتی و امنیتی فراموش شود.

Ali Bagherikakeshi

به گفته دادستان تبریز در رابطه با پرونده تزریق آب مقطر به بیماران سرطانی در بیمارستان ولیعصر این شهر متاسفانه یکی از بیمارانی که دارو‌های وی به سرقت رفته بود فوت کرده است.

به گزارش پایگاه خبری بوعلی ؛ به گفته بابک محبوب علیلو دادستان تبریز ۳ آبان شکایتی مبنی بر سرقت دارو در بیمارستان ولیعصر تبریز توسط فردی ثبت شد که موضوع در دستور کار و بررسی قرار گرفت و مشخص شد مسئله صحت دارد.

 

وی افزود: متهم پرستار بخش آنکولوژی بوده و اقدام به سرقت دارو‌های بیماران شیمی درمانی کرده و این دارو‌ها را در بازار آزاد و ناصرخسروی تهران به فروش می‌رسانده است.

 

به گفته دادستان تبریز ۳ نفر با وی در این ماجرا همدست بودند که همه در بازداشت هستند.

 

بابک محبوب علیلو اضافه کرد: متاسفانه یکی از بیمارانی که دارو‌های وی به سرقت رفته بود فوت کرده است و به همین دلیل این پرونده به دادسرای ویژهٔ قتل ارجاع شده است.

 

گفته می‌شود تعداد پرونده بیماران سرطانی در این بیمارستان بیش از هزار مورد است. تاکنون نیز بیش از ۳۰ نفر شکایت خود را ثبت کرده‌اند و موضوع در دست بررسی است.

Ali Bagherikakeshi

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان گفت: تا پایان امسال ۲۰۰ کلاس درس به ظرفیت آموزش و پرورش استان افزوده خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری بوعلی ؛ محمد سعیدی‌پور مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در حال حاضر ۳۹۵ مدرسه در قالب یکهزار و ۵۳۱ کلاس درس با ۲۰۹ هزار مترمربع زیربنای آموزشی در سراسر استان در حال ساخت است، اظهار کرد: ۵۳۰ کلاس از این تعداد بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و تلاش بر این است تا مهر سال آینده حداقل ۵۳۰ کلاس به آموزش و پرورش خوزستان تحویل داده شود.

وی با اشاره به تحویل ۱۶۶ مدرسه در قالب ۶۰۰ کلاس درس به آموزش و پرورش در مهرماه امسال، افزود: تا پایان سال با همراهی خیران و جذب اعتبارات ملی و استانی، ۲۰۰ کلاس درس به ظرفیت آموزش و پرورش افزوده می‌شود تا در مجموع تا پایان سال جاری تعداد کلاس‌های اضافه شده به ظرفیت آموزش و پرورش به ۸۰۰ کلاس برسد.

سعیدی‌پور ادامه داد: طرح‌ها در همه شهرستان‌ها و براساس سرانه آموزشی و مناطق آموزشی هر شهر در قالب احداثی، توسعه‌ای یا مقاوم‌سازی درحال اجرا هستند.

Ali Bagherikakeshi