سلام چند سالی است فضای مجازی کشور با محدودیت به نام فیلترینگ رو به رو شده است. ظاهرا بعضی مسئولان استفاده از این اپلیکیشن ها و برنامه هایی مثل فیسبوک ، توییتر ، تلگرام ، واتساپ ، اینستاگرام ،.........را برای مردم مصر می دانند . که در بعضی مسائل درست است و پیش از این ها باید روی پیام رسان های داخلی کار میشد تا در مقابل این غول های تکنولوژی بتوانند رضایت مردم را جلب کنند .نه پیام رسان مطرح کشوری که چندین سال است بروزرسانی نداشته چطور است پیام رسان که زیر ساخت هایش آماده پاسخگویی به هزاران نفر بوده اکنون با مراجعه میلیون ها کاربر هیچ بروزرسانی در زیر ساخت یا بروزرسانی اپلیکیشن طی چند سال گذشته نداشته ؟؟ یا مسولان که از رشد کاربران پیام رسان ایرانی سخن میگویند ، آیا متوجه هستند این پیام رسان ها امکان حذف اکانت کاربری را ندارد ؟؟ به این معنی که خیلی مثلا با فیلتر شدن واتساپ یا تلگرام برای پیشبرد نیازهای خود اپلیکیشن ایرانی نصب و پس از استفاده و عدم رضایت آن را حذف میکنند اما همچنان در آمار کاربران که مسئولان اعلام میکنند هستند . اپلیکیشن های موفق در کشورمان کم نیست . یا در یکی از دانشگاه های بزرگ کشور سامانه جامع آموزشی حذف شده و دانشجویان برای انتخاب واحد ،دیدن نمرات ، ..... باید این اپلیکیشن را نصب کنند .
این ها مسائل است که بعد ها به آن خواهیم پرداخت اما سوال این است که اگر شبکه های اجتماعی خارجی مضر ،فیلترشکن هم جرم نگاری شده است آقایان مسئول پاسخ دهند چگونه است ما اصحاب رسانه کشور باید به جای ارتباط مسولان با خبرنگاران کشور ، اخبار را بر اساس توئیت فلان وزیر یا سخنگوی دولت در توییتر و فیسبوک نشر دهیم . مسئولان که خود تیک آبی و شاخ این پیام رسان ها هستند. بعضی مسئول ها که شکر خدا در این دولت نسبت به دولت قبلی تعدادشان کمتر شده به جای مصاحبه با اصحاب رسانه داخلی مدام پایشان در شبکه های ضدانقلاب مشاهده میشود . مسئول که به خبرنگار داخلی محل نمی گذارد اما در شبکه اینتر شغال ، بی بی سی به راحتی مصاحبه ها میکنند.
چه کسی ، چه سازمانی یا چه ارگانی وظیفه رسیدگی به این تخلفات مسئولان خرد و کلان کشور را بر عهده دارد؟؟ علت این کوتاهی ها چیست؟؟