مواد لازم برای تهیه مقلوبه پلو
برنج ۳ پیمانه
سینه مرغ ۱ عدد
بادمجان ۲ عدد
گوجه ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
برگ بو ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
🇵🇸🇮🇷🇵🇸🇮🇷🇵🇸🇮🇷🇵🇸🇮🇷🇵🇸🇮🇷🇵🇸🇮🇷🇵🇸🇮🇷🇵🇸🇮🇷🇵🇸🇮🇷
طرز تهیه مقلوبه پلو مرغ و بادمجان عربی
مرحله اول: پخت مرغ
شما می توانید از هر قسمت مرغ به دلخواه استفاده کنید و فرقی ندارد از سینه یا ران مرغ استفاده کنید. برنج را با کمی آب و نمک خیس کنید و کنار بگذارید سپس مرغ را به همراه ادویه و نمک و برگ بو و پیاز ۴ قاچ شده و سیر حلقه شده داخل قابلمه بریزید و روی آن آب ریخته و بگذارید تا به جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید تا مرغ پخته شود سپس از آب مرغ خارج و بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود.
مرحله دوم: آماده سازی بادمجان
بادمجان را پوست بگیرید یا می توانید آن را خوب بشورید و پوست نگیرید و بعد حلقه ای برش بزنید و برای ۳۰ دقیقه داخل آب و نمک قرار دهید تا تلخی آن از بین برود سپس آبکش کنید و کنار بگذارید. زعفران ساییده شده را به همراه یخ خوب بگذارید تا دم بکشد و خوش رنگ شود.
مرحله سوم: جوشاندن برنج
برنج را روی حرارت قرار دهید تا کم کم به جوش بیاد و مدام کف روی برنج را بگیرد سپس بعد از نرم شدن برنج آن را آبکش کنید و برنج آبکش شده را داخل کاسه ریخته و به آن زعفران دم کرده اضافه کنید و کل برنح را زعفرانی کنید.
مرحله چهارم: تهیه مقبوله پلو عربی
در ادامه کف قابلمه روغن بریزید و چرب کنید زیرا قرار است پلو کامل برگردد و سرو شود و بعد مرغ پخته شده را کف قابلمه به همراه بادمجان قرار دهید و بعد نیمی از برنج را داخل قابلمه بریزید و مانند ته چین آن را خوب صاف کنید روی برنج مجدد کمی مرغ پخته شده و بادمجان و گوجه حلقه شده قرار دهید و مابقی برنج را ریخته و برای ۳۰ دقیقه بگذارید تا مقلوبه پلو دم بکشد و در انتها برای تزئین از زرشک و خلال بادام تفت خورده می توانید استفاده کنید و یا چند عدد بادمجان سرخ کنید و کنار پلو قرار دهید. نوش جان