🌐 پایگاه خبری بوعلی 🌐

بِسۡمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحۡمَٰنِ ٱلرَّحِیمِ

طرز تهیه مقلوبه فلسطینی

مواد لازم برای تهیه مقلوبه پلو

برنج ۳ پیمانه

سینه مرغ ۱ عدد

بادمجان ۲ عدد

گوجه ۲ عدد

پیاز ۱ عدد

سیر ۲ حبه

زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم

برگ بو ۱ عدد

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

🇵🇸🇮🇷🇵🇸🇮🇷🇵🇸🇮🇷🇵🇸🇮🇷🇵🇸🇮🇷🇵🇸🇮🇷🇵🇸🇮🇷🇵🇸🇮🇷🇵🇸🇮🇷

طرز تهیه مقلوبه پلو مرغ و بادمجان عربی

مرحله اول: پخت مرغ

شما می توانید از هر قسمت مرغ به دلخواه استفاده کنید و فرقی ندارد از سینه یا ران مرغ استفاده کنید. برنج را با کمی آب و نمک خیس کنید و کنار بگذارید سپس مرغ را به همراه ادویه و نمک و برگ بو و پیاز ۴ قاچ شده و سیر حلقه شده داخل قابلمه بریزید و روی آن آب ریخته و بگذارید تا به جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید تا مرغ پخته شود سپس از آب مرغ خارج و بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود.

 

مرحله دوم: آماده سازی بادمجان

بادمجان را پوست بگیرید یا می توانید آن را خوب بشورید و پوست نگیرید و بعد حلقه ای برش بزنید و برای ۳۰ دقیقه داخل آب و نمک قرار دهید تا تلخی آن از بین برود سپس آبکش کنید و کنار بگذارید. زعفران ساییده شده را به همراه یخ خوب بگذارید تا دم بکشد و خوش رنگ شود.

 

مرحله سوم: جوشاندن برنج

برنج را روی حرارت قرار دهید تا کم کم به جوش بیاد و مدام کف روی برنج را بگیرد سپس بعد از نرم شدن برنج آن را آبکش کنید و برنج آبکش شده را داخل کاسه ریخته و به آن زعفران دم کرده اضافه کنید و کل برنح را زعفرانی کنید.

 

مرحله چهارم: تهیه مقبوله پلو عربی

در ادامه کف قابلمه روغن بریزید و چرب کنید زیرا قرار است پلو کامل برگردد و سرو شود و بعد مرغ پخته شده را کف قابلمه به همراه بادمجان قرار دهید و بعد نیمی از برنج را داخل قابلمه بریزید و مانند ته چین آن را خوب صاف کنید روی برنج مجدد کمی مرغ پخته شده و بادمجان و گوجه حلقه شده قرار دهید و مابقی برنج را ریخته و برای ۳۰ دقیقه بگذارید تا مقلوبه پلو دم بکشد و در انتها برای تزئین از زرشک و خلال بادام تفت خورده می توانید استفاده کنید و یا چند عدد بادمجان سرخ کنید و کنار پلو قرار دهید. نوش جان



نوشته شده توسط Correspondent: Ali Bagheri Kakash
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

🌐 پایگاه خبری بوعلی 🌐

بِسۡمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحۡمَٰنِ ٱلرَّحِیمِ

ابزار وبمستر

ابزار وبمستر

🌐 پایگاه خبری بوعلی 🌐

نٓۚ وَٱلۡقَلَمِ وَمَا یَسۡطُرُونَ
متولد 1996 در MIS ، خبرنگار و روزنامه نگار
شناسه الکترونیکی ثبت ملی محتوای دیجیتال( کد شامد): 1-1-765329-64-0-1
در جنگ سخت، جسمها به خاک و خون کشیده میشوند و روح ها پرواز میکنند و میروند به بهشت؛ اما در جنگ نرم، اگر خدای نکرده دشمن غلبه بکند، جسمها پروار میشوند و سالم میمانند، و روح‌ ها میروند به قعر جهنم؛ فرقش این است؛ لذا این خیلی خطرناک‌تر است.
نوشتن، یک عمل هنرى است ؛زیادتر نگویید از آنچه که هست، از آنچه که باید و شاید. منصف باشیم؛ عادل باشیم. این‏ها آن وظایف ماست

🌻🌹🌹🌻🌹🌹🌻🌹🌹🌻🌹🌹🌻

💮بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ💮

اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْ‌سِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾
لَا إِکْرَ‌اهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ‌ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾
اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ‌ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُ‌وا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ‌ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ‌ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ ﴿٢٥٧﴾

🌹🌻🌻🌹🌻🌻🌹🌻🌻🌹🌻🌻🌹

بایگانی
نویسندگان
آخرین نظرات
logo-samandehi پایگاه اطلاع‌رسانی دکتر سعید جلیلی

مواد لازم برای تهیه مقلوبه پلو

برنج ۳ پیمانه

سینه مرغ ۱ عدد

بادمجان ۲ عدد

گوجه ۲ عدد

پیاز ۱ عدد

سیر ۲ حبه

زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم

برگ بو ۱ عدد

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

🇵🇸🇮🇷🇵🇸🇮🇷🇵🇸🇮🇷🇵🇸🇮🇷🇵🇸🇮🇷🇵🇸🇮🇷🇵🇸🇮🇷🇵🇸🇮🇷🇵🇸🇮🇷

طرز تهیه مقلوبه پلو مرغ و بادمجان عربی

مرحله اول: پخت مرغ

شما می توانید از هر قسمت مرغ به دلخواه استفاده کنید و فرقی ندارد از سینه یا ران مرغ استفاده کنید. برنج را با کمی آب و نمک خیس کنید و کنار بگذارید سپس مرغ را به همراه ادویه و نمک و برگ بو و پیاز ۴ قاچ شده و سیر حلقه شده داخل قابلمه بریزید و روی آن آب ریخته و بگذارید تا به جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید تا مرغ پخته شود سپس از آب مرغ خارج و بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود.

 

مرحله دوم: آماده سازی بادمجان

بادمجان را پوست بگیرید یا می توانید آن را خوب بشورید و پوست نگیرید و بعد حلقه ای برش بزنید و برای ۳۰ دقیقه داخل آب و نمک قرار دهید تا تلخی آن از بین برود سپس آبکش کنید و کنار بگذارید. زعفران ساییده شده را به همراه یخ خوب بگذارید تا دم بکشد و خوش رنگ شود.

 

مرحله سوم: جوشاندن برنج

برنج را روی حرارت قرار دهید تا کم کم به جوش بیاد و مدام کف روی برنج را بگیرد سپس بعد از نرم شدن برنج آن را آبکش کنید و برنج آبکش شده را داخل کاسه ریخته و به آن زعفران دم کرده اضافه کنید و کل برنح را زعفرانی کنید.

 

مرحله چهارم: تهیه مقبوله پلو عربی

در ادامه کف قابلمه روغن بریزید و چرب کنید زیرا قرار است پلو کامل برگردد و سرو شود و بعد مرغ پخته شده را کف قابلمه به همراه بادمجان قرار دهید و بعد نیمی از برنج را داخل قابلمه بریزید و مانند ته چین آن را خوب صاف کنید روی برنج مجدد کمی مرغ پخته شده و بادمجان و گوجه حلقه شده قرار دهید و مابقی برنج را ریخته و برای ۳۰ دقیقه بگذارید تا مقلوبه پلو دم بکشد و در انتها برای تزئین از زرشک و خلال بادام تفت خورده می توانید استفاده کنید و یا چند عدد بادمجان سرخ کنید و کنار پلو قرار دهید. نوش جان

Correspondent: Ali Bagheri Kakash

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی