اندش سبزی کوهی است که خیلی تند است، شکل تره پیاز است ولی پهن تر و چهار پنج تخته می باشد. پوست گیاه اندش از تره پیاز پهن تر و سفت است.
این گیاه دو سه لبه می باشد و یک لبه کوچک وسط آن می باشد. این گیاه هر چه به سمت مناطق گرمسیری برویم بیشتر رویش دارد و برای درمان دل درد، تصفیه خون، اسهال و بادی که بدن دارد استفاده می شده است
این گیاه خاصیتی شبیه انسولین دارد که باعث دفع قندخون شده برای دفع گرمی مفید بوده است و آنرا در آش یا در برنج مصرف می کرده اند.
یعنی مصرف این سبزی را مگر در موارد خاص پیشنهاد نمی شود❗❗❗ ، خشک شده است را مصرف کنید تا یک هفته معده تولید گاز میکند 😀وای به حال سبزی تازه اش با وجود خواص دارویی بالا من که تا باحال جرات مصرف این دارو را ندارم